Bunalıyorum......

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
arkadaşlar bunalıyorum fikir verin ya biliyorum verecek belki çok bi fikriniz yok herşey ortada ama artık ben bunaldım bunaldım ya.. ya neyse konuya gireyim on aydır nişanlıyım daha öncesinden bir yıllık yüz yüze görüşme durumumuz var yüz yüze demem ondan öncesinde de tanıyordum ama yüz yüze gelmemiştik her neyse biz işte geçen yıl temmuz sonu gibi nişanlandık herşey çok güzel ama ya artık beklemek beni çok bunalttı ben çalışıyorum çok şükür o da yüksek lisansını falan bitirdi ama bu gidişle çok uzayacak herşey askerliği duruyor kpss den ataması olmadı bekliyoruz tekrar temmuzda sınava girecek tayini nereye çıkacak belli değil düşünmekten yoruldum bi de üzerine vazife olmayan insanlar gelip gidip düğün ne zaman olacak diye sormuyorlarmı iyice fit oluyorum nişanlıma da yansıtmak istemiyorum o da bunalmış vaziyette çünkü herşey aksi gidiyor gibi biliyorum hayırlısı böyleymiş ama bazen işte düşündükçe bunalıyorum hem ben ailemin yanında değilim uzaktan uzağa destek çok zor onlarada yansıtmak istemiyorum hem nişanlım yanımda değil of of buanaldım ben ya sizden de ricam ne olur dua edin haziranın sonunda tekrar bi atama var bir ay sonra mutlu haberlerimi yazayım belki pek bi sıkıntı gibi gelmeye bilir arkadaşlar ama içimi dökmek istedim kaç gündür stresten başım ağrıyor .......

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım... bende 1,5 senelik nişanlıyım... artık o düğün ne zaman sorularını duymaktan gına geldi...burdan onlara sesleniyorum, size ne be biz sanki istemiyoruz hemen evlenelim barklanalım... olmayınca olmuyor alla alla biz bekliyoruz da size noluyo delikafadulden

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım... bende 1,5 senelik nişanlıyım... artık o düğün ne zaman sorularını duymaktan gına geldi...burdan onlara sesleniyorum, size ne be biz sanki istemiyoruz hemen evlenelim barklanalım... olmayınca olmuyor alla alla biz bekliyoruz da size noluyo delikafadulden

aynen canım gına geldi bana da sürekli sorup duruyorlar en çok evlenmeyi isteyen bizleriz ama işte kader kımset birşeylerin yoluna girmesini bende çok istiyorum hayırlısıyla tabikia.s.

Siz de belirtmişsiniz, bir kaç hallolması gereken şey kalmış, biraz zaman, biraz sabır, sonra inşallah hallolmuş olur.Ona buna da kulak asmayın.Bana da "Sen ne zaman atanacaksın?" diyenler var.Yahu daha sınav olmadı, kendi kendimi evde sınava sokup sonra da nereye atayayım diye çığlık atasım geliyor :) Susuyorum, derin nefes alıyorum.Siz de biraz sabırlı olun, gelecek güzel birlikte günleri düşünün.

Siz de belirtmişsiniz, bir kaç hallolması gereken şey kalmış, biraz zaman, biraz sabır, sonra inşallah hallolmuş olur.Ona buna da kulak asmayın.Bana da "Sen ne zaman atanacaksın?" diyenler var.Yahu daha sınav olmadı, kendi kendimi evde sınava sokup sonra da nereye atayayım diye çığlık atasım geliyor :) Susuyorum, derin nefes alıyorum.Siz de biraz sabırlı olun, gelecek güzel birlikte günleri düşünün.

o kadar hassas oluyoruz ki ikimizde artık hem özlem hem bu sıkıntılar bazen anlayamıyoruz birbirimizi en kötüsüde bu işte yıpranıyoruz

valla şimdi bi de düğün mevsimi nikah dairesine de çok yakınız böyle gördükçe duydukça önünden geçtikçe içim gidiyor... ama napalım ya olmayınca olmuyor paranın gözü çıksın :)

valla şimdi bi de düğün mevsimi nikah dairesine de çok yakınız böyle gördükçe duydukça önünden geçtikçe içim gidiyor... ama napalım ya olmayınca olmuyor paranın gözü çıksın :)

valla aynen canım bide senden sonra nişanlanıp evlenenler yokmu ah ah neyse hakkımızda hayırlısı olsun bir an önce seninde benimde yoluna girer ins işler

valla aynen canım bide senden sonra nişanlanıp evlenenler yokmu ah ah neyse hakkımızda hayırlısı olsun bir an önce seninde benimde yoluna girer ins işler

:roflol::roflol: sorma canım ya benden ufaklar tanıştılar sözlendiler nişanlandılar evlendiler 4 5 ay oldu evleneli... aman napalım kimseyi suçlayamıyorsun ki hayat yani... önüne engeller çıkıyor yapacak bişiy yok... inş. düzelecek canım herşey... nişanlın yanında olsunda bu zorlu günlerde... gerisi boş... acısını çıkaracaz inş. evlenince bol bol...opuyorumnanaktan

inş canım inş destek olmakl azım tabiki bide uzaktayızya ne bileyim ya saçma şeylerden sorun çıkarıyoruz düzelecekte işte zaman ve sabır lazım ...

bence bu sorulara alıştırın kendinizi
çünkü düğün oldu kurtulduk artık gözüyle bakamayacaksınız.
o üstüne vazife olmayan insanlar bu sefer de
"bebek ne zaman" diye sorup, fazla geciktirmemen konusunda ikna etmeye çalışacaklar
işin kötü yanı çocuk yapınca da bitmiyor oluşu
bundan sonra da ikinci çocuk soruları başlayacak:)
o üstüne vazife olmayan insanların söyleyecekleri sözler hiç bitmiyor yani.

inşallah bir an önce nişanlınız atanır ve mutlu bir yuva kurarasınız.

canım sizde en azından nişan var,ben nişan olsa beklemeye razıyım.sevgilimi benimseyemeyen ve istemeyen bi ailem ve her gün kapıyı aşındıran taliplerim var.

elalem;

'bunların hiç birini mi beğenmiyorsun? ' , ' artık evlenmeyi düşün müyor musun? ' 'kızınıza talibim,falanca işte oğlumuz var' 'bak armudun sapı üzümün çöpü derken evde kalacaksın :) '

ailem;

'kızım bunlardan birini seç' ' o adamı bırak' v.s. v.s.

canım sen hiç kendine dert etme herşey düzelir,kıza zamanda mutlu bi yuva kurarsınız inşallah boshayallersmile

"bebek ne zaman" diye sorup, fazla geciktirmemen konusunda ikna etmeye çalışacaklar

evt aynen ya bana da hep seni ne zaman isteyeckler
nişan ne zaman yoksa senin iş bozuldu mu
nişan oldu düğün ne zaman
düğün oldu eşim hala iş bulamamıştı iş buldu mu
iş buldu bu sefer bebek ne zaman
bebek oldu bakalım sırada hangi soruları var
konu sahibi arkadaş seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun ben de bu stresli dönemi birebir yasadım

çok haklısın bitmez bu akraba eş dost baskısı :roflol:

canım madem hallolması gereken birkaç şey kaldı.. ve beklemeniz gerekiyor, sende bu süre zarfında mesguliyetler bul kendine .. devamlı bunu düşünüp canını sıkma.. çünkü düşünmekle hallolmuyor inan, kendini yıpratırsın, ilişkinize yansır ilişkinizi yıpratırsın.. geç olsun ama güç olmasın, öyle düşün..

kızlaarr kızlar ben üniversite 3 te nişanlandım atandıktan sonra evlendik:)eşimle aynı sınıftaydık ilk yıldan itibarende çıkmaya başladık e aileler mırınkırın edince nişanyaptık okul bitti kpssye girdik ben atandım eşim atanamadı tabi millet vır vır konuşuo evlenmiomusunuz bilmem ne atanmasını beklemedik kpss ye girdi düğünümüz oldu ilkatamada olmadı kasım atamasında yakın bir okula atandı derken ev mev kurduk sonra hop askerlik evlendikten sonra askerr beklemek çok zor hele ailenizden uzaktaysanız oyüzden bunaldım munaldım demeyin bekleyin sakin olun benden sonrra kaç kişi evlendi diye saymayın o çok moral bozucu bir kronometrik durum olabilio:)herşey tamolsun sakın bunalma ben keşke1yıl daha bekleseydim diye çok yandım haa evlendiğimizde 3yıllık nişanlıydım sen daha 10 aylıkmışsın boşver milleti oturr evinin orasını burasını hallet herşey olacağına varır üzme kendinigüzel günler bunlar:)))))

kızlaarr kızlar ben üniversite 3 te nişanlandım atandıktan sonra evlendik:)eşimle aynı sınıftaydık ilk yıldan itibarende çıkmaya başladık e aileler mırınkırın edince nişanyaptık okul bitti kpssye girdik ben atandım eşim atanamadı tabi millet vır vır konuşuo evlenmiomusunuz bilmem ne atanmasını beklemedik kpss ye girdi düğünümüz oldu ilkatamada olmadı kasım atamasında yakın bir okula atandı derken ev mev kurduk sonra hop askerlik evlendikten sonra askerr beklemek çok zor hele ailenizden uzaktaysanız oyüzden bunaldım munaldım demeyin bekleyin sakin olun benden sonrra kaç kişi evlendi diye saymayın o çok moral bozucu bir kronometrik durum olabilio:)herşey tamolsun sakın bunalma ben keşke1yıl daha bekleseydim diye çok yandım haa evlendiğimizde 3yıllık nişanlıydım sen daha 10 aylıkmışsın boşver milleti oturr evinin orasını burasını hallet herşey olacağına varır üzme kendinigüzel günler bunlar:)))))

canım senin durumunu aynen yaşayan benim işte ben atandım o atanamdı ve geçen yılda girdi kpssye bir yıldır ataması olmadı şimdi tekrar girecek sınava o da Allah Kerim bakalım daha sonrasında da askerlik olacak mafoldumben artık bende atansın evlenelim sonra askere gitsin diyorum ben ona geçen yıl askere git dedim gitmedi şimdiye en azından o aradan çıkardı valla beklemek çok güç yoruldum ya bi de burdada ailemden uzaktayım herşey üst üste geliyor Allahtan benim gibi olan bir sürü insan varmış sağolun beni rahatlattığınız için arkadaşlara.s.

canım madem hallolması gereken birkaç şey kaldı.. ve beklemeniz gerekiyor, sende bu süre zarfında mesguliyetler bul kendine .. devamlı bunu düşünüp canını sıkma.. çünkü düşünmekle hallolmuyor inan, kendini yıpratırsın, ilişkinize yansır ilişkinizi yıpratırsın.. geç olsun ama güç olmasın, öyle düşün..

meşguliyetim var çalışıyorum ama işte ister istemez takıyorsun valla dokunsalar AĞLAYACAK VAZİYETTEYİMsenağlama

inşallah canım inşallahbilmiyorumkismile:Saruboceq:

canım sizde en azından nişan var,ben nişan olsa beklemeye razıyım.sevgilimi benimseyemeyen ve istemeyen bi ailem ve her gün kapıyı aşındıran taliplerim var.

elalem;

'bunların hiç birini mi beğenmiyorsun? ' , ' artık evlenmeyi düşün müyor musun? ' 'kızınıza talibim,falanca işte oğlumuz var' 'bak armudun sapı üzümün çöpü derken evde kalacaksın :) '

ailem;

'kızım bunlardan birini seç' ' o adamı bırak' v.s. v.s.

canım sen hiç kendine dert etme herşey düzelir,kıza zamanda mutlu bi yuva kurarsınız inşallah boshayallersmile

ahhhhhhh ahhhhhhhh nişandan önce beklemedimmi sanki nişandan öncede neler yaşadım mafoldumben ins sizinkiler razı olurda nişan yaparsınız yaşadıklarını yaşadım farklı şekilde oldu ama emin ol bende bekledim o süre zarfında

inşallah canım bende sevgilimde çok yıprandık bu benim ailemin istememesi yüzünden,maddi sebepler yüzünden.inşallah nişanlın hemen atanır da buraya evleniyorum diye yazarsın tez zamanda hihoyyyt

Back
X