- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
arkadaşlar bunalıyorum fikir verin ya biliyorum verecek belki çok bi fikriniz yok herşey ortada ama artık ben bunaldım bunaldım ya.. ya neyse konuya gireyim on aydır nişanlıyım daha öncesinden bir yıllık yüz yüze görüşme durumumuz var yüz yüze demem ondan öncesinde de tanıyordum ama yüz yüze gelmemiştik her neyse biz işte geçen yıl temmuz sonu gibi nişanlandık herşey çok güzel ama ya artık beklemek beni çok bunalttı ben çalışıyorum çok şükür o da yüksek lisansını falan bitirdi ama bu gidişle çok uzayacak herşey askerliği duruyor kpss den ataması olmadı bekliyoruz tekrar temmuzda sınava girecek tayini nereye çıkacak belli değil düşünmekten yoruldum bi de üzerine vazife olmayan insanlar gelip gidip düğün ne zaman olacak diye sormuyorlarmı iyice fit oluyorum nişanlıma da yansıtmak istemiyorum o da bunalmış vaziyette çünkü herşey aksi gidiyor gibi biliyorum hayırlısı böyleymiş ama bazen işte düşündükçe bunalıyorum hem ben ailemin yanında değilim uzaktan uzağa destek çok zor onlarada yansıtmak istemiyorum hem nişanlım yanımda değil of of buanaldım ben ya sizden de ricam ne olur dua edin haziranın sonunda tekrar bi atama var bir ay sonra mutlu haberlerimi yazayım belki pek bi sıkıntı gibi gelmeye bilir arkadaşlar ama içimi dökmek istedim kaç gündür stresten başım ağrıyor .......