Bu tür durumlarda aklıma bir tek şu geliyor. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da..... Maalesef eşinizden birşey beklememeyi öğrenmeniz gerekiyor mutlu olabilmek için. Oysa ne kadar farklı zannediyoruz evliliği. Laleee yine doğru bir öneri getirmiş. Kendinize zaman ayırmanız gerekiyor[/QUOTE
düsünüyorum o pazar günü mac izliyor playstation oynuyor gazete okuyor falan. bende ondan bagımsız birseyler yapayım diorum. ben sinemaya gideyim diorum sen otur. dönüste beni duraktan alırsın falan. gülüo benim seni tek basına göndercegime nasıl inanıyosun dio. ablamla git falan dio. o anda kimseyi bulamıyorum işte. eve internet bile istemdi laptop un yarı parasını ben ödedim. telefon ve internet faturasını da ben ödüyorum kendi harclıgımdan. kapattır daha ii dio. meshur sosyal paylasım sitesinde falan da profilim yok yani. izin vermiyor. bende acarım sonrada ayrılırız bak milet o yüzden ayrılıo dio. dans kursunada izin vermio karısık gruplar die.. onun yüzünden bende kıskanc garip biri oldum. bide üzerine evde oturmak eklenince insan paranpyak oluo. evdeyken hepp sarılıyorum sana dibindeyim dio daha nasıl ilgileneyim dio. sürekli tensel temas demek ilgilenmek demek mi anlamadım ki? ben mi abartıyorum