bunalmaya başladım sizce konuşmalımıyım...???

hayatyalan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
49
1
16
Denizli
mrb kızlar ben yaklaşık 2 yıllık evliyim ve k.v alt,üstlü oturuyoruz bu aralar çok görüşmeye başladık ve ben sıkılıyorum. kayın babam türkiyeye geleli yaklaşık bir yıl oldu ondan önce yurtdışında yaşıyordu emekliliğine bekliyordu ve sonunda geldi. kayın babam gelmeden önce de sık görüşüyorduk ama ozamanlar kafama pek takmıyordum yanlız sıkılmasın diye düşünüyordum ama kayın babam geleli daha sık görüşmeye başladık nedense...ya onlar geliyorlar akşamları ya biz çıkıyoruz bazen onlar çağırıyor bizi bazen eşim diyor hadi çıkalım diye. ben eşimle evliliğin tadını cıkaramıyorum sürekli onlarlayız bu günlerde gecer derken dahada sıklaştı birde cocuk olcak olursa hic bir günümüz onsuz geçmicekmiş gibi geliyor.ben eşime acık acık sölüyemiyorum cıkmıyalım diye oda düşünemiyor malesef ben eşimle daha fazla vakit gecirmek istiyorum doğrudürüst başbaşa birşey yapamaz olduk buda eşimin sanki umrunda deği ailesiyle vakit gecirmeyi daha cok seviyor.ben eşim üzülmesin diğe cıkmak istemediğimi söyliyemiyorummm nasıl kırmadan konuşabilirim lütfen yardım eşimi cok seviyorum onu kıraktan cok korkuyorum:(

kadın milleti olarak bu kadar anaç ruhlu olmak zorunda mıyız? eşin seni kırmaktan korkuyor mu her gün gidelim diye tutturduğunda. sakin sakin konuşun. canım yorgunum bu akşam evde kalalım diyebilirsiniz misal. arada bir es vermek lazım. sürekli birlikte olunca işin cılkı çıkıyor. biraz mesafe her zaman iyidir.

direk çıkmak istemiyorum dersen inadına yapıyor erkekler ve kötü gelin olup çıkıyorsun henüz evlenmedim ama çevremden gördüğüm kadarıyla öneri de bulunabilirim sana..
altlı üstü oturduğun zaman muhakkak sık görüşülüyor zaten her gün gitmezsiniz de 2 güne 1e düşürebilirsiniz anca..çıkmak istemiyorum yerine güzel bir sofra hazırla bu akşam seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum sence de iyi olmaz mı de zaten buna hayır diyemez,daha sonraki günler için bi sinema bileti al,birlikte yapacağınız bir aktivite bul..bunları yaparken de sık sık onunla baş başa vakit geçirmekten çok mutlu ve huzurlu olduğunu söyle..böylece gitme işini biraz azaltırsın ve bir düzene girer diye düşünüyorum..

pekı aran nasıl kv ve kp ıle ,anlasabılıyomusun yanı?
esın cıkmak ıstedğınde bu aksam fılm ızleyelım de bas basa senınle vakıt gecrmek ıstyorum falan de.bu erkeklerı anlamak zor zaten sankı bırtek onlarda var anne baba bızde yok.
sureklı onlarla olmak zorunda değilsın zaten.ama bunu esıne nasıl anlatrsın oda zor.

kv,kp aram cok sükür iyi şimdiye kadar hiç bir sorun cıkmadı herşelerine tamam dedim kırılmasınlar diye ama bende saygı anlayış istiyorum 2 yıllık evliyim inanki kocamla kimse aramadan birşeyistemeden geçirdiğim en güzel vakit balayımızdı geri gelince herşey başladı ilk bi hevesdir dedim tek gelinim sürekli geldi gündüzleri akşamları...bir pazarımız var seviniyorum pazar geldi eşimle güzel vakit geciririz diye bir telefon oğlum şunu yapalımmı bunu yapalımmı yardım et vb...ben kaldım yine ikinci planda:(şimdiye kadar eşime hhiiiccc birşey söylemedim hep icime attım hep dediklerini yaptım böyle düşündüğümden zerre kadar haberi yok eşimin hiç birzaman hissetirmemeye calıştım mutsuz olduğum zamanlarda hep zorla güler yüz gösteriyorum sağolsun canımın sıkkın oldugunu anladıgı zaman soruyor ama sormakla olmuyor iste malesef birşeyler yapsın istiyorum hep anne hep anne kv oğlum evlendi artık biraz geri durayımda demiyor bana değince işiniz vardır ben gideyim....olğluna sürekli bir iş veriyor. onuda anlıyorum kayınbabam yoktu yıllardır hep eşim koşmuşbabalık vazifesini o görmüş saygı duyuyorum ama artık bende varımm:( bundan dolayı cocuk yapmayı korkuyorum cokta istiyorum ama....

kırılır diye korkuyorsun çok güzel birşey ama kendini hasta edeceksin bu gidişle bari gittiğinde çok samimi olma biraz mesafeli ol arkadaşım her dk her dk gidilir mi insan her gün bal yese baldan bıkar demişler . sen bence eşinle söyle seninle zaman geçirmek istiyorum bu durum hoşuma gitmiyor kırılma diye geliyorum sürekli çok hoşnut olduğumdan değil falan de

Ah bu erkek aileleri.. Gitmek istemiyorum demek yerine seninle başbaşa zaman geçirmek istiyorum, seni özlüyorum falan de. Benim eşimin aiesi yılbaşında çağırmıştı mesela, ben öyle demiştim, seninle başbaşa olmak istiyorum diye, gitmemiştik. Sende bu şekilde azaltabilirsin belki gidip gelmelerinizi..

mrb kızlar ben yaklaşık 2 yıllık evliyim ve k.v alt,üstlü oturuyoruz bu aralar çok görüşmeye başladık ve ben sıkılıyorum. kayın babam türkiyeye geleli yaklaşık bir yıl oldu ondan önce yurtdışında yaşıyordu emekliliğine bekliyordu ve sonunda geldi. kayın babam gelmeden önce de sık görüşüyorduk ama ozamanlar kafama pek takmıyordum yanlız sıkılmasın diye düşünüyordum ama kayın babam geleli daha sık görüşmeye başladık nedense...ya onlar geliyorlar akşamları ya biz çıkıyoruz bazen onlar çağırıyor bizi bazen eşim diyor hadi çıkalım diye. ben eşimle evliliğin tadını cıkaramıyorum sürekli onlarlayız bu günlerde gecer derken dahada sıklaştı birde cocuk olcak olursa hic bir günümüz onsuz geçmicekmiş gibi geliyor.ben eşime acık acık sölüyemiyorum cıkmıyalım diye oda düşünemiyor malesef ben eşimle daha fazla vakit gecirmek istiyorum doğrudürüst başbaşa birşey yapamaz olduk buda eşimin sanki umrunda deği ailesiyle vakit gecirmeyi daha cok seviyor.ben eşim üzülmesin diğe cıkmak istemediğimi söyliyemiyorummm nasıl kırmadan konuşabilirim lütfen yardım eşimi cok seviyorum onu kıraktan cok korkuyorum:(

canım bunda kırılcak birşey yokkii. al karsına konuş.... canım bak ben ailenle aynı yerde oturmyaı kabul ettim çünkü onları kendi ailemden ayrı tutmuyorum saygıszlığımda yok kv tekken hep yanına gittim yalnız bırakmadım . . . ee şimdi artık babam geldi. bukadar sık görüşmek yerine birazda ikimiz birbrimize vakit ayırsak evliliği unutur oldum ben seninle basbasa kalmak istiyorum birazda zaten hergü görüyoruz üstümüzdeler felan diye şirince anlatabilirsin

ıkızlar cok tsk ederim yaaa biraz olsun rahatladım buraya yazmak bile insanı rahatlatıyor bana akıl verdiğiniz icin cok tsk ederim konuşucam eşimle bakalım tepkisi neolacak küserse kırılırsa napayım dediğiniz gibi ben bunu ömür boyu atıcam icime erkeklerde birazda anlayışlı olsun canım hep anne olmuyor annelerine düşkün olanlarda evlenmesinler dimi ama:)))))tsk kızlarr Allah hepinizin yolunu acık etsin

konuşmaktan kasıtınız eşinizle konuşmaksa bunu si daha iyi bilirsiniz ama ailesi ile konuşmaksa sakın konuşmayın derim. eşinize direk gitmeyelim derseniz belki ilk etapta tamam der ama sonra kendi kendini doldurur ailemi istemiyor mu diye.
bunu yerine ailesinin çağırdığı ya da gitmek istediği bir zamanda "benim başka planlarım vardı ama neyse artık" diye yarı imalı yarı tatlı laf atın. bir gün film ayarlayın, biir gün yakın arkadaşınızı davet edin, bir gün siz bi yerlere gidin arayı soğutun derim ben.
bunları yaparken de iyi zamanlarınızda "ya ailenle vakit geçirmek de güzel ama kendimi 20 -30 yıllık evli gibi hissediyorum, çok monoton geçiriyoruz günümüzü bak ne kadar eğlendik, bunları daha sık yapalım, senle başbaşa senin iyi taraflarını daha çok görüyorum hatta abartıp sana tekrar aşık oluyorum. daha fazla başbaşa zaman geçirelim" gibi küçük satır arası mesajlarla konuşun derim ben.

konuşmaktan kasıtınız eşinizle konuşmaksa bunu si daha iyi bilirsiniz ama ailesi ile konuşmaksa sakın konuşmayın derim. eşinize direk gitmeyelim derseniz belki ilk etapta tamam der ama sonra kendi kendini doldurur ailemi istemiyor mu diye.
bunu yerine ailesinin çağırdığı ya da gitmek istediği bir zamanda "benim başka planlarım vardı ama neyse artık" diye yarı imalı yarı tatlı laf atın. bir gün film ayarlayın, biir gün yakın arkadaşınızı davet edin, bir gün siz bi yerlere gidin arayı soğutun derim ben.
bunları yaparken de iyi zamanlarınızda "ya ailenle vakit geçirmek de güzel ama kendimi 20 -30 yıllık evli gibi hissediyorum, çok monoton geçiriyoruz günümüzü bak ne kadar eğlendik, bunları daha sık yapalım, senle başbaşa senin iyi taraflarını daha çok görüyorum hatta abartıp sana tekrar aşık oluyorum. daha fazla başbaşa zaman geçirelim" gibi küçük satır arası mesajlarla konuşun derim ben.

konuşmayı eşimle düşünüyorum kesinlikle ailesiyle değil ozaman kırgınlık olur doğru olamz demeniz gibi.aynen dediğiniz gibi yapıcam biraz abartıcam:))) cok iyi fikir galiba bendede hata var şimdiye kadar hiç sesimi cıkarmadım tamam dedim herşeylerine ama artık zamanı geldi diğe düşünüyorum birde cocuğumuz olursa hic vakit geciremice hayırlısı bakalım yeri gelince konuşucam ve bu akşam uygulaalara başlicam:)))))

kv,kp aram cok sükür iyi şimdiye kadar hiç bir sorun cıkmadı herşelerine tamam dedim kırılmasınlar diye ama bende saygı anlayış istiyorum 2 yıllık evliyim inanki kocamla kimse aramadan birşeyistemeden geçirdiğim en güzel vakit balayımızdı geri gelince herşey başladı ilk bi hevesdir dedim tek gelinim sürekli geldi gündüzleri akşamları...bir pazarımız var seviniyorum pazar geldi eşimle güzel vakit geciririz diye bir telefon oğlum şunu yapalımmı bunu yapalımmı yardım et vb...ben kaldım yine ikinci planda:(şimdiye kadar eşime hhiiiccc birşey söylemedim hep icime attım hep dediklerini yaptım böyle düşündüğümden zerre kadar haberi yok eşimin hiç birzaman hissetirmemeye calıştım mutsuz olduğum zamanlarda hep zorla güler yüz gösteriyorum sağolsun canımın sıkkın oldugunu anladıgı zaman soruyor ama sormakla olmuyor iste malesef birşeyler yapsın istiyorum hep anne hep anne kv oğlum evlendi artık biraz geri durayımda demiyor bana değince işiniz vardır ben gideyim....olğluna sürekli bir iş veriyor. onuda anlıyorum kayınbabam yoktu yıllardır hep eşim koşmuşbabalık vazifesini o görmüş saygı duyuyorum ama artık bende varımm:( bundan dolayı cocuk yapmayı korkuyorum cokta istiyorum ama....

merhaba bende hep senin gibiydim 6 yıllık evliyim eşim ve ailesi ne dediyse tamam dedim kimse kırılmasın üzülmesin dedim ama üzülen ben oldum sessiz kaldıkça kimse halinden anlamıyor hayatından memnunmuşsun zannediyorlar... 6 yıl dayanabildim geçenlerde eşime patladım artık sana tavsiyem eşinle konuş artık annesinin yalnız olmadığını birlikte vakit geçirmek istediğini özellikle çocuk falan yokken gezip eğlenin derim...

Hep söylüyorum çok basit aslında, sürekli plan yapın, akraba ziyaretleri, kendi annenize ziyaretler, sinema falan filan, havalarda ısınıyor haydii bir çay içmeye gidelim açık havalı bir yerde falan diyin..
Ama uzun zamandır düzen oturmuş artık sizde, o yüzden sabırlı davranın, burada okuyoruz 'istemiyorum, gitmek zorunda mıyım, ben gelmem' dedikçe hem kavga oluyor hemde daha çok gitmek istiyor..
Eşinize sadece başbaşa kalmak istediğinizi, gezip tozmak istediğinizi belirtin, annenlerle olmak istemiyorum demeyin..

kiZlllaaar cok sükür konustum esimle ve cok mutluyum.carsamba aksami yine cikalimmi dedi,bende baya doluymusum.patladim icimi döktüm.bende varim hayatinda bos zaman olunca aklina ilk ailen geliyor bunaldim artik yanimdayken bile özlüyorum...vb.farkinda deilim özürdilerim dedi ve dün aksam ciktik basbasa.herkese cok tsk ederim bana cesaret verdiniz sonunda konustum ve iyiki konusmusum cnk mutluyuuuuummmm.:)

ne güzel eşin anlayışlı biriymiş sen benim ailemi istemiyorsun falan dememiş yada kendini haklı çıkarmaya çalışmamış
şanslısın canım keşke bu konuşmayı daha önce yapsaymışsın
senin adına sevindim

Burda nasıl derdini anlattıysan, eşine de aynı şekilde net ve dürüstçe hisslerinden bahset. Ben ilişkilerde özellikle çiftler evliyse açık açık konuşulmasından yanayım.zaten eşin anlayışlı biriyse orta yolu bulacaksınızdır, yok değilse alicengiz oyunlarıyla sürer gider.

Al karşına anlat,birlikte daha fazla zaman geçirirsek ben çok mutlu olurum de.ben dili önemlidir unutma:34:

ne güzel eşin anlayışlı biriymiş sen benim ailemi istemiyorsun falan dememiş yada kendini haklı çıkarmaya çalışmamış
şanslısın canım keşke bu konuşmayı daha önce yapsaymışsın
senin adına sevindim

evet canım cok şükür anlayışla karşıladı ben baştan konuşurken aileni cok seviyorum biliyorsun ama bizede zaman kalsın dipe başladım:) demen gibi keşke daha önce konuşsaydım boşuboşuna kafama takmışım büyütmüşüm kendimce.ve sizinle paylaşıncada cok rahatladım ve cesaret buldum cok güzel ve faydalı bir site bence bundan sonra burdayım:)))

yine iyi dayanmışsınız ben eşime açık açık söyledim herşeyi.şimdi daha dikkatli.özellikle pazar günleri konusunda.

bu kadar alttan almayın.

sen kirilir diye korkmaya devam et boyle ruh hastasi olup cikinca bakalim kim suratina bakiyorrrr ! otur dogru duyzgun kocana sevdigini soyle onunla vakit gecirmk istedigini her dk nedir b oyle anne babasiyla oturmak zorunda olmadiginizi sen surekli annenin babanin yanina alip goturup oturtsan onu oturabilirmi diye bir sor? nedir buya kolemiyiz yaaaaaaaaa kolemiiiiiiii ? hic gitme demiyorum ama akil sagligindanda olma diyorum .niyemi cunku dusun dusun dusun dusunnnnnnn sonundaaaaaa bize oluo olan

Back
X