Bunalmda mym ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Buaralar cok zor gunler gecirdim aile icinde babam ve kardeslerimle ve artik kendimi cok gucsuz hissediorum , icimden hicbisy yapmak gelmio canim hicbsy istemio sadece yemek yerken mutlu oluorum . Ve okdr cok yemek yiyorumki anlatamam hic durmadan yiyorum ve kendimi kontrol edemiorum. Sanki hayat tek yemek ve uykudan ibaret benim icin hep yemek yesem ve yatsam baska bsy dusunmuorum. Bide cok agliorum durduk yere , Yani simdi hickira hickira agliosam bi bakmissin 2 dkk sonra kahkalarla guluorum cok agresifim canim kimseyle konusmak istemio fln...
Sizce bi psikolojik tedaviye ihtiyacim varmi yoksa gecermi
ltf yardim edin ben boyle bi hayat surdurmek istemiorum:(

canım büyük ihtimal depresyondasın. doktora gitmeni öneririm:delphin:

Tabiki imkanın varsa doktora mutlaka git ama iş yine de sende bitiyor canım. Öncelikle sen isteyeceksin iyi olmayı.yerimseniben
Yoksa doktor veya başka biri mucize yaratamaz...
Hepimizin hayatında iniş-çıkışlar oluyor. Başa gelince de sabretmekten başka çaremiz yok.
Sağlıktan önemli değil hiçbir şey. Herşeyin çaresi bulunur güçlü ol ve kısa zamanda kendini toparlamaya çalış...:1hug:

Buaralar cok zor gunler gecirdim aile icinde babam ve kardeslerimle ve artik kendimi cok gucsuz hissediorum , icimden hicbisy yapmak gelmio canim hicbsy istemio sadece yemek yerken mutlu oluorum . Ve okdr cok yemek yiyorumki anlatamam hic durmadan yiyorum ve kendimi kontrol edemiorum. Sanki hayat tek yemek ve uykudan ibaret benim icin hep yemek yesem ve yatsam baska bsy dusunmuorum. Bide cok agliorum durduk yere , Yani simdi hickira hickira agliosam bi bakmissin 2 dkk sonra kahkalarla guluorum cok agresifim canim kimseyle konusmak istemio fln...
Sizce bi psikolojik tedaviye ihtiyacim varmi yoksa gecermi
ltf yardim edin ben boyle bi hayat surdurmek istemiorum:(

canım 10 sene önce bende aynı şeyleri yaşadım benim farkım uyumadan ve yemeden yaşıyordum ağlama gülme kısmı aynıydı ve dahada fazlası doktora gitmeni tavsiye ederim bana ileri derece depresyon teşhsi konmuştu mutlaka bir yardım al ama bana sorarsan psikolojik yardım al yetersiz kalırsa ilaçlarla destek al ama tabi doktor karar verir
geçmiş olsun allah yardımcın olsun :teselli:

Canim teshis koymak belki yanlis olur ama depresyon baslangici olabilir.
Biran önce psikologa gitmelisin bence.
Korkulacak bir durum yok endiselenme.
Eger depresyonda oldugunu düsünürse ilac verir belki, kisa sürede atlatirsin.

bence herhangi bir mutsuzluğu kırgınlığı baskılıyor bilinciniz bu şekilde.. oturup bu durumun ne zaman nasıl başladığını bir düşünün.
ve uzmandan yardım alın.

tek kelime DEPRESYONDASIN
ve tedavisi çok kolay
kurtar kendini bu kara delikten canım

doktora gitmelik bir durum görmedim benzemuszemus
varsın yecokacimcoookhemde tıka basa:lepi:canın ne çekiyosa ye hemde ohh sefan olsun

bir kaç gün daha tadını çıkar yemek yemenin ve bunalım takılmanın:delphin:
amaaa..şutarafagitti
bir kaç gün içinde kendine gel ve 'kızım kendine yeni bir hayat kur,sil baştan yap bakalım'de ve baştan aşşa yenilen..
işe boğazını tutup sıkı bir diyete girmekle başla,cılkını çıkarma dikkat et sadece kilo problemin yoksa..
ailenle aranı düzelt,onları kaybedersen ne kadar üzülüceğini düşün ve aranı sıcak tut en büyük güç zaten ordan gelicekvereliniortak
aşk acısı çekiyorsan onu tarihe göm ve yeni bir aşka yelken açşakkıdı
alışveriş,kuaför,gezmek tozmak cabası,onlarıda sen hallet..

şunu unutma bu durum geçici,kendini yenile ilk öncekaydirigubbakcemile5

Hepimizde zaman zaman oluyo canım bu =)
Rahat ol kasma kendiniii =)
Abartmayalım arkdaslar kara delıkde nee tırsdım bir an =)
Her qenc kıza olan şeyler bunlarr =))opuyorumnanaktan

Ylnız fazla yemek yeme bide çok kilo aldım nabıcam diye konu acmak zorunda kalma =)
ıyi dileklerim seninlee =)
opuyorumnanaktan

Back
X