Dis dönerek çıktığı için mi bebekler dönerek uyuyorDişler dönerek cıktığı icin cocuk da acıdan dönerek uyuyor dolayısıyla da uyanıyor. Bir de memede teselli bulduğu icin uyku düzeni hepten bozuluyor.
Ben yatırmadan önce diş etlerine karanfil yağı sürdüm(bir damla karanfil yagını saf zeytinyagıyla seyrelttim) köpek dişleri dışında inanılmaz faydasını gördüm. Aynı anda dört azıda bile bana mısın demedi, ama uykularımız hep yarım yamalaktı.
Benim kızım da 21,00 da gece uykusuna yatardı ama 01 den itibaren ger saat bası emerdi. 22 aylıkken memeden kestim, sükürler olsun düzeldi. Akşam yatırıyorum sabah kalkıyo.
Beterin beteri var mesela ben iki yaşında kızım üç aylık bir oğlum var biri dursa biri durmuyor kafayı yiyeceğim halimi görsen şükredersin disi gazı maması bezleri isim hiç bitmiyor bir uyusada dinlensem diyemiyorum diğeri uyuyor ve evim ne halde yetişemiyorum artık belki sana moral olurHerkese merhaba.yazacaklarim uzun olursa kusura bakmayın kısa olursa da bakmayın hele devrik cumlelerime hiç bakmayın.
15 aylık bir kızım var.emiyor.ilk dişlerini 5. Ayını geçince çıkarttı.6. 5 aylıktan sonra hep dış sıkıntısı yaşadık.simdi toplam sekiz dışı var iki aziyi aynı anda cikartmaya çalışıyor.uykulari çok kotu.gece 4-5 defa uyanırsa kendimi şanslı sayıyorum.
Harama benidemi diyerek değişik versiyonlar demedim.gunduz uykusunu kisalttim.aksam uykusuna yatirmadim.uyutmadan yarım saat önce doyirdum.bir saat once doyurdum iki saat önce doyurdum.uyuturkenn emzirdim.bazen akşam doyurup arda yemek vermedim uyuturken emzirdim.bazen yatirmadan önce yemek verdim emzirmeden uyuttum.bir dönem gece emzirnesini biraktim. Velhasıl kelam herşeyi denedim ama gece sik uyanıyor.
Son dönem azılar çıkacağı için gece ağlayarak uyanmaya başladı.en iyi ihtimal yarım saatte bir uyanıyor. Son on gundur bir gün gece surekli uyumasa bir gün bakıyorum sadece iki kere uyanmış.hatta bir kere dokuzda yattı 12 de uyanip emdi geri uyudu sabah yediye kadar uyumuş.ama ertesi gece birde bir uyandı saat beşe kadar uyuyup uyanip agladi.
Sorum sevgili tecrübeli annelere varsa doktorlara pedagoglara bu bir günün diğerinden farkı nede birinde uyuyor birinde uyumuyor.daha ne yapabilirim.cok yiprandim artik.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Mune abla bu konunun yeri burası değil diye kibleyen olursa lütfen konunu taşıma gerçekten çok çok cevaba ihtiyacım var.yoksa ikinci konum akıl hastanesindeyim olacak.
Normalde nasıl rahat uyuyacaklarını bilemedikleri ve vücutlarını kontrol edemedikleri icin döne döne uyurlarmış ama diş cıkarırken dönmeleri rahatsızlıklarından :) dişlerle alakalı değil. Doktorumuz söylemiştiDis dönerek çıktığı için mi bebekler dönerek uyuyor
Çok tuhaf
Kelin ilacı olsa gibi bi iş oldu bu20 aylık hala uyumuyor benim de delirmeye ramak kaldı. Sürekli uyanıp emmek istiyor karnı tok eminim. Sanırım sütten kesmek benim son çarem. Yardımcı oldum mu, hayır daha berbat haldeyim
Ya sorma bi yardım edenimde yokallah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?