Bunaltılara cozum bulan var mi

Allmala

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
557
1.025
43
31
6 hftalik hamileyim dehşet bir bulantım var internette zencefilli çay duydum kullanan var mı acaba

6 hftalik hamileyim dehşet bir bulantım var internette zencefilli çay duydum kullanan var mı acaba
İçini rahatlatır mi bilmem ama mide bulantısı sağlıklı gebeliğin işareti zencefili bilmiyorum bol temoz hava al

Hayatın anlamı kalmadı bu hfta bileklik aldım oda işe yaramadı. bir önceki hamilelikte düşük oldu 11. Haftada o zamanda çok kotuydum rabbim sağlık versinde ins idare edicez artik

Olips nane sekeri, yeşil paketli olanlardan kullaniyodum. Birde naneli sakız cigniyordum. Bu ikisi kismen bastırıyor

Çubuk kraker naneli şeker patates haşlama tarhana çorbası bana biraz iyi geliyordu

Çubuk kraker, peynir zeytin ekmek , yeşil elma iyi geliyordu. Sonra doktor prilam dr diye bir ilaç verdi rahatladım.3 ayı geçince içmeyi bıraktım. Şimdi ara ara bulantılarım oluyor ama eskisi gibi değil.

Denediginiz herşeyi tek tek denedim bakalım en son bu gün ilaç yazdırdım ins iyi gelir ikiz gebelik bnmki büyük ihtimalle daha şiddetli olucak gibi ama biraz olsun rahatlarsın yeter. Bu arada zencefilli çay yaptım dün gece öyle rahat uyudum ki tavsiye ederim ☺️

Beni
Hayatın anlamı kalmadı bu hfta bileklik aldım oda işe yaramadı. bir önceki hamilelikte düşük oldu 11. Haftada o zamanda çok kotuydum rabbim sağlık versinde ins idare edicez artik
Ben de hamileyim ben de 12 haftalık bebeğimi ödem yüzünden kaybettim sizinkinin sorunu neydi acaba

Denediginiz herşeyi tek tek denedim bakalım en son bu gün ilaç yazdırdım ins iyi gelir ikiz gebelik bnmki büyük ihtimalle daha şiddetli olucak gibi ama biraz olsun rahatlarsın yeter. Bu arada zencefilli çay yaptım dün gece öyle rahat uyudum ki tavsiye ederim ☺️
Prilam biraz hafifletir

Beni
Ben de hamileyim ben de 12 haftalık bebeğimi ödem yüzünden kaybettim sizinkinin sorunu neydi acaba
Sebebini bulamadılar patolojiyede gitmişti genetik test te yaptırdım bir iki faktorde sıkıntı çıktı şuan clexane ve ecopirin kullanıyorum ins rabbim bu sefer bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

Back
X