Bunca kötü tecrübeden sonra sonunda dogru adamı buldum derken süpriz yumurtadan çıkana bakın

insanın içinde olacak içinde.genç olup beceremeyen de var.niye dayı diyorsun adama senin yaşın da 43 yazıyor

insanın içinde olacak içinde.genç olup beceremeyen de var.niye dayı diyorsun adama senin yaşın da 43 yazıyor
Emin olunki hic dayiya benzemiyor cok bakimli acik tenli uzun boylu giyinmeyi kusanmayi seven ve bu konuda basarili biri. Oyüzden dayi Lafina hic orali olmadim :)

Benim yasimi görende teyze diyebilir beni görmeden lakin en fazla 30 görünüyorum. Görenlerin ne dedigi önemli bu konuda

Niye takılacaksınız ki,bunu diyen benim ve ben de 44 yaşındayım.Takılacak bir durum değil,hele ki sizin gibi özgüveni yüksek bir kadın için.

Bu forumda kimsenin 37 yaşında bir kadına teyze diyeceğini sanmıyorum

Orası belli canım.gördüğünüz talepten belli

Cinsellik sebebiyle eşinizi boşayıp düzeninizi bozmuşsunuz mesela yine aynı sorundan başka birine tolerans göstermeyin derim ben. Ki cinsellik çok önemli. Bir süre sonra erkek gibi görmezsiniz karşı tarafı.

Belkide dogrudur Maddi imkanlari acaba bu kriter olmadanda olurmu diye düsünmeme sebeb olmustur. Beni pahali bir Markanin magazasina soktu hadi sec begen al deyince biran gözüm boyandi
Neymiş o pahalı marka gerçekten merak ettim? Chanel’den seç beğen al diyebilir mi mesela? Desede benim için olmaz sanada tavsiyem parayla mutluluk biryere kadar..

Neymiş o pahalı marka gerçekten merak ettim? Chanel’den seç beğen al diyebilir mi mesela? Desede benim için olmaz sanada tavsiyem parayla mutluluk biryere kadar..
Bizim girdigimiz magaza Chanel degildi. Fakat evet ordada diyebilir kendisi öyle yerlerden giyindigine göre. Benim icin ondan daha önemli olan cimri olmamasi, beraber cok gülmemiz ve benim gibi seyehat etmeyi sevmesi. Konu aslinda gercekten Chanel filan degil ki birsey almadimda zaten oradan

Marka,para,pahalı ölçütünüz ne onu merak ettim aslında.. Sadece paranın mutluluk getirmediğine çol yakından şahidim.. sağlık,para,cinsellik,huzur vs hepsinden biraz biraz olmalı insanın hayatında. Birinden biri olmayınca diğerlerinin anlamı kalmıyor. Herşey tamamken paranın fazlaca olması elbette güzel şey,onuda inkar edemeyiz.

kuş öldü beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…