Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 20 gün önce rahim filmi çektirdim rahim filiminden bir hafta sonra kahve rengi akıntım oldu yaklaşık 4 vea 5 gün çok az miktarda ama olsa tam net çıkardı anlamadm
Walh benim fazla acımadı giren herks agryla falan çktı kan falan geldi hepsinden bnde hic bsy olmadı yaşm küçük diye falan deci doktor 2 gun cok az kanamam oldu sonra zgeçti zatten yani fazla korkulcak bsy yok
Walh benim fazla acımadı giren herks agryla falan çktı kan falan geldi hepsinden bnde hic bsy olmadı yaşm küçük diye falan deci doktor 2 gun cok az kanamam oldu sonra zgeçti zatten yani fazla korkulcak bsy yok
Walh bende tamm iki gün önce banyoda kaydım bellimi vurdum inanki oo agrıdan diğer agryı hiç hissetmedim ağrı falan değildi böyle içinde bisyler falan dolşyo çok tuhaftı yaa ne biliyim bana hic bsy olmadı çok çabk toparladm kndimi doktor bille döndü yemin ederim ilk defa böyle birine denk geldim dedi gelen giden aglyarak ve bizim yardmımızla çkyo sen gayetindede kndin kalkıp kendin geyindin bravoo sana defi yeminle sadece sakin olcan bn çok korkmuştum