Bunda bisyler varm8

hasret aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
63
20
3
28
Adetime 2 gun var ama test yaptım acaba bunda varmı kzlar

Eklentiler

• IMG_20230703_221755.webp
    IMG_20230703_221755.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20230703_221311.webp
    IMG_20230703_221311.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 65
Ben 20 gün önce rahim filmi çektirdim rahim filiminden bir hafta sonra kahve rengi akıntım oldu yaklaşık 4 vea 5 gün çok az miktarda ama olsa tam net çıkardı anlamadm

Adetin geçerse tekrarla rahim filminden dolayı belki lekelenme olmuştur bende cektircem 10 gün sonra aciyor mu korkuyorum 😊
Walh benim fazla acımadı giren herks agryla falan çktı kan falan geldi hepsinden bnde hic bsy olmadı yaşm küçük diye falan deci doktor 2 gun cok az kanamam oldu sonra zgeçti zatten yani fazla korkulcak bsy yok

Walh benim fazla acımadı giren herks agryla falan çktı kan falan geldi hepsinden bnde hic bsy olmadı yaşm küçük diye falan deci doktor 2 gun cok az kanamam oldu sonra zgeçti zatten yani fazla korkulcak bsy yok
Bende 26 yasindayim bi arkadaşım 3 gun agri çekip kanamasi oldu ya

Bende 26 yasindayim bi arkadaşım 3 gun agri çekip kanamasi oldu ya
Walh bende tamm iki gün önce banyoda kaydım bellimi vurdum inanki oo agrıdan diğer agryı hiç hissetmedim ağrı falan değildi böyle içinde bisyler falan dolşyo çok tuhaftı yaa ne biliyim bana hic bsy olmadı çok çabk toparladm kndimi doktor bille döndü yemin ederim ilk defa böyle birine denk geldim dedi gelen giden aglyarak ve bizim yardmımızla çkyo sen gayetindede kndin kalkıp kendin geyindin bravoo sana defi yeminle sadece sakin olcan bn çok korkmuştum

Back
X