Bunda kızacak ne var?

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Merhaba. Yine esimle ilgili birsey soracagim. Cuma gunu buzluktan balik cikarttim aksama yeriz diye. Aksam cok acikmadigimiz icin yemedik. Buzdolabinda bekliyordu. Dun yiyecektik. Disarda yemek yedigimiz icin yiyemedik. Ben de beklemesin pisiriyim yarin isitir yeriz dedim. Pisirdim. Bugun de baktim agir kokuyor. Esime gosterdim. Ben anlamam dedi. Internetten arastirdim. Emin olamadim yemeyelim dedim. Yemegi uc saat sonra yiyecegiz bu arada.

Bana kizdi. Arastir iste internetten dedi. Fazla fazla alma o zaman dedi. Fazla almadim. Cikarttim buzluktan yemek icin firsat olmadi dedim. Niye kiziyorsun dedim. Sinirlendi kalkti yanimdan. Spora gidecekti. Giyindi. Gelirken disarda yermis. Neye tavir yapti hicbirsey anlamadim. Yeni yemek yaparim dedim. Ne yapacaksin dedi. Corbayla kofte dedim. Hazir kofte mi dedi. Hayir dedim. Cikti gitti oflaya puflaya. Benim yemeklerimi herkes cok sever bu arada. Esim hep soyler cok guzel

Ne yapsam batar oldu. Anlamiyorum tavir yapilacak ne yaptim ben. Hemen bi sikilip daraliyor bu aralar. Ama bu anlattigimda ne var goren biri varsa bana soylesin.

Genel olarak bu aralar bi nese patlamasi yasayip sonra yoktan yere moral bozuyor. Sen benim canimsin diyor bes dk sonra surat asiyor bi sebep bulup.

Ztn ayrisiniz bu patlamalar normal birbirinizin nazini cekebilmelisiniz cok takilmayin

Eşiniz ailesinin sorunları sebebiyle bunalmış olabilir. O sebeple duygu değişimleri yaşıyor olabilir.Zaman zaman öyle şeyler hepimiz yaşayabiliriz.Sizi seviyorda.Siz biraz idare edin,geçicidir.

Gerçekten 3 gün önce buzu çözülmüş balığı yemeyi düşündünüz mü? Bence özellikle balık -tavuk gibi zehirleme olasılığı yüksek et ürünlerini derin dondurucudan cikardiginiz gün pişirin ve tüketin.Esine gelince birak ne yaparsa yapsın !!Kimbilir kafasında kaç tilki dolanıyor.Babasi-anasi icin kredi filan da çekme /cektirme

Spora yenimi basladi?basladiktan sonra mi boyle oldu ?spora baslamadan oncede boylemiydi ona gore cevap vericem .

Anladim canim ozaman sıkılmıstir kosturmacadan falan kafasinda bisey vardir ondan trip atmistir takma kafana
Cok tesekkur ederim. Benden mi sikildi anlamadim ki. Geldi eve yemek filan yedik ama yine uzak duruyor. Gecti odaya kitap okuyor. Yanina gitmemi de istemedi. Iki adim otesinde de ben kitap okuyorum. Ben salonda o salonun icindeki odada. Goruyoruz birbirimizi ama baska odalardayiz. Sebep neyse artik. Bir de soyle bir problem var. Ben sehir disinda calistigim icin bekar arkadaslariyla takilmaya alisti. Sorun olacak mi bilmiyorum ama ben istanbula dondugumde durum ne olacak bilmiyorum. Gecenin onunda muhabbet icin arkadasi ariyor mesela. Normal mi bilmiyorum. Arkadas guruplari cok kalabalik ama mesela aksam hicbir evli arkadasi cikmaz esimin. Birtek esim bekarlarla cikar. Bu durumdan da rahatsiz olmaya basladim. Sakayla karisik sen donunce haftada uc gun bekar gibi takilcam simdiden anlasalim dedi gecen gun.

Cok tesekkur ederim. Benden mi sikildi anlamadim ki. Geldi eve yemek filan yedik ama yine uzak duruyor. Gecti odaya kitap okuyor. Yanina gitmemi de istemedi. Iki adim otesinde de ben kitap okuyorum. Ben salonda o salonun icindeki odada. Goruyoruz birbirimizi ama baska odalardayiz. Sebep neyse artik. Bir de soyle bir problem var. Ben sehir disinda calistigim icin bekar arkadaslariyla takilmaya alisti. Sorun olacak mi bilmiyorum ama ben istanbula dondugumde durum ne olacak bilmiyorum. Gecenin onunda muhabbet icin arkadasi ariyor mesela. Normal mi bilmiyorum. Arkadas guruplari cok kalabalik ama mesela aksam hicbir evli arkadasi cikmaz esimin. Birtek esim bekarlarla cikar. Bu durumdan da rahatsiz olmaya basladim. Sakayla karisik sen donunce haftada uc gun bekar gibi takilcam simdiden anlasalim dedi gecen gun.
Valla ozaman is baska az once soylemek istedim ama elim gitmedi yazamadim benim bi arkadasimin esi aynen boyle yavas yavas uzaklasti esindem,zamanla daha soguk oldular meger aldatiyomus kizi ve hic ummayacagimiz bir insan ,ne supheli bir hareketi vardi ne bi yanlisi tlfnunu kurcaladi tabi arkadasim sogukluk girince araya sonradan bunlar cikti ortaya,bence gizliden gizliye kontrol et sende durup dururken bu sogukluk,bekarlarla takilmasi falan iyi degil bide sehir disinda calisiyomussun zaten cok mesafe iyi degil Allah hakkinda hayirlisini versin ins.

Hiçte uzak falan durma git yanına sor bir sorun mu var?Neden böyle davrandığını.Surat asma,suçlayıcı cümleler kurmadan üzüldüğünüz şeyi söyleyin bakalım ne diyecek.Terslenip durursa altında yatan sebebi arasınız sonrasında.Ama şimdi tartışmaya girmeden konuşmaya çalışın bakalım.

Merhaba. Yine esimle ilgili birsey soracagim. Cuma gunu buzluktan balik cikarttim aksama yeriz diye. Aksam cok acikmadigimiz icin yemedik. Buzdolabinda bekliyordu. Dun yiyecektik. Disarda yemek yedigimiz icin yiyemedik. Ben de beklemesin pisiriyim yarin isitir yeriz dedim. Pisirdim. Bugun de baktim agir kokuyor. Esime gosterdim. Ben anlamam dedi. Internetten arastirdim. Emin olamadim yemeyelim dedim. Yemegi uc saat sonra yiyecegiz bu arada.

Bana kizdi. Arastir iste internetten dedi. Fazla fazla alma o zaman dedi. Fazla almadim. Cikarttim buzluktan yemek icin firsat olmadi dedim. Niye kiziyorsun dedim. Sinirlendi kalkti yanimdan. Spora gidecekti. Giyindi. Gelirken disarda yermis. Neye tavir yapti hicbirsey anlamadim. Yeni yemek yaparim dedim. Ne yapacaksin dedi. Corbayla kofte dedim. Hazir kofte mi dedi. Hayir dedim. Cikti gitti oflaya puflaya. Benim yemeklerimi herkes cok sever bu arada. Esim hep soyler cok guzel

Ne yapsam batar oldu. Anlamiyorum tavir yapilacak ne yaptim ben. Hemen bi sikilip daraliyor bu aralar. Ama bu anlattigimda ne var goren biri varsa bana soylesin.

Genel olarak bu aralar bi nese patlamasi yasayip sonra yoktan yere moral bozuyor. Sen benim canimsin diyor bes dk sonra surat asiyor bi sebep bulup.
Sinirsel hastalık ve psikolojik sorunlar... eşimde aynı bende anlamıyorum beş dk önce tartışır beş dk sonra yalvarır

Eşinizle ilgili epey konu açmışsınız, bence telefonunu falan kurcalayın hattının online islem sifresi alıp konuştuğu kişileri inceleyin. Bana pek iç açıcı gelmedi davranışları. Zamanla sizden uzaklaşmış gibi, siz şehir dışındayken birileriyle tanışıp konuşuyor olmasın spor salonundan falan. Bence takibe alın.

Back
X