bundan ne anlaşılır?

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
Uzun zamandır eşimle aramızda sğukluk var bilemiyorum neden?anlamıyorum da
kafam öle bunaldı ki iş yerindeyken
bana aşık oldun mu?dedim doğru ne ise söle dedim
oda bana
-sana aşık olmadım ama sevdim.bir çok farklılıklarımız olmasına rğmen benimsedim dedi.
zaten soğuk biri.güzel olduğumu asla söylemedi.boylu posluyum ama esmerim diye pek beğenmiyor sanırım.
akıl verin bundan ne anlamalıyım?

esmersin diye beğenmiyormu?
sarışınlardan mı hoşlanıyor
bunu dile getiriyormu

ona benzer şeyler söyledi.röfle yaptırdım herkes beğendi.ama eşim sen esmersin sana gitmemiş dedi.
sürekli eleştiriliyorum nefret eder hale geldim kendimden
eğitim olarak ve kariyer olarak eşimden iyi durumdayım

Seni beğenmese senle evlenmezdi esmerlikle ne alakası var?

Uzun zamandır eşimle aramızda sğukluk var bilemiyorum neden?anlamıyorum da
kafam öle bunaldı ki iş yerindeyken
bana aşık oldun mu?dedim doğru ne ise söle dedim
oda bana
-sana aşık olmadım ama sevdim.bir çok farklılıklarımız olmasına rğmen benimsedim dedi.
zaten soğuk biri.güzel olduğumu asla söylemedi.boylu posluyum ama esmerim diye pek beğenmiyor sanırım.
akıl verin bundan ne anlamalıyım?

sana asik olmadigini ama sevdigini anlamalisinboshayallersmile

sanırım görücü evliliği yada kısa bi tanışmadan sonra evlendiniz
sorduğunuz sorudan bunu anladım cevaptanda

evet görücü usulü evlendik.ben aşık oldum resmen.
ama eşim sanki başından amak için dedi diye düşünüyorum

bence bu tarz sorular sormayın asşık olduğunu siz hissedersiniz hareketlerinden sanırım yeni de evlisiniz bazı şeyler çabuk olmaz

Sonradan aşık olunmaz diye düşünenlerdenim ben..yani siz diyorsunuz ki resmen aşık oldum ve şuan aşıksınız hiç düşünüyormusunuz daha mı uzun olsaydı yada daha saçlı ne bileyim düşünmüyorsunuz değil mi aşk böyle bişey işte odur işte uzunu kısası esmeri sarışını yok ..
bana göre eşiniz a.ık söylemek gerekirse size aşık değil ama otuşunuzla kalkışınızla davranışlarınızla o sizi beğenmiş ve evlenmiş herkes aşık olarak evlenecek diye bişey yok sevmek başka şey aşık olmak bambaşka mutlu olun huzurlu olsun da varsın aşık olmasın sadece sevsin
imza:aşk doktoru-tatlicadiarzu-

Sonradan aşık olunmaz diye düşünenlerdenim ben..yani siz diyorsunuz ki resmen aşık oldum ve şuan aşıksınız hiç düşünüyormusunuz daha mı uzun olsaydı yada daha saçlı ne bileyim düşünmüyorsunuz değil mi aşk böyle bişey işte odur işte uzunu kısası esmeri sarışını yok ..
bana göre eşiniz a.ık söylemek gerekirse size aşık değil ama otuşunuzla kalkışınızla davranışlarınızla o sizi beğenmiş ve evlenmiş herkes aşık olarak evlenecek diye bişey yok sevmek başka şey aşık olmak bambaşka mutlu olun huzurlu olsun da varsın aşık olmasın sadece sevsin
imza:aşk doktoru-tatlicadiarzu-

duygularima tercuman olmussunuz tesekkur ederim boshayallersmile

sizi sevmeside güzel bence illa aşık olması gerekmez sanırım benim eşimde bana aşık olmadı bana hiç mektup yazmadı ama esene yazmış of of

sizi istemese evlenmezdi bence

biz evlenmeden 3 yıl önceymiş esenle tanıştıklarında rüya gibi bir aşk yaşamışlar ama sanırım eşimi oyalamış sonra terk etmiş
eşim onunla evlense dahamı mutlu olurdu acaba bazen düşünüyorum

Rica ederim uyuyangüzelcimkaydirigubbakcemile5

sevıp benımsemek daha guzel tabı askda onemlı ama bu bırazda sızın elınızde esınızı kendınıze asık edın ozaman..

sevıp benımsemek daha guzel tabı askda onemlı ama bu bırazda sızın elınızde esınızı kendınıze asık edın ozaman..
bi insan zorla asik edilir mi ya :1:
asiksa asiktir, degilse yapcak bisi yok
:sm_confused:
ne kadar dogru bilemiyorum ama ask belli bi zamandan sonra zaten bitiyomus.. diyenlerin yalancisiyim valla :delphin:

ona benzer şeyler söyledi.röfle yaptırdım herkes beğendi.ama eşim sen esmersin sana gitmemiş dedi.
sürekli eleştiriliyorum nefret eder hale geldim kendimden
eğitim olarak ve kariyer olarak eşimden iyi durumdayım

ayy insan öle dermi ya güzellik açısından eleştiriliyorsun sanırım sürekli
bence bunları demesine fırsat verme esmersen esmerlere yakışan şeylerin peşine düş evet esmer bir tene sarı saç yakışmıyor ama başka şeyler dene

Eşinizin size aşık olması için kendinizi belli bi şekle sokmanıza gerek olmadığını düşünüyorum açıkçası. Tercihlerinizi eşinizin beğendiklerinden çok kendinize en çok yakıştırdıklarınızdan yana yapmanızda fayda var.

Aşkta şekilcilikten çok düşüncelerin uyuşması var bana göre.CADIARZU

görücü usulü evlenmişsiniz
ilk görüşte aşk her iki taraftada olmayabilir
eşiniz sizi tanıdıkça sevmiş
bence bri sorun yok
güzel olduğunuzu söylememesine gleince
her kadın ruhu okşansın ister,ama her erkek okşamayı bilmez
bence takmayın :delphin:

Kaç yıllık evlisiniz bilemiyorum ama16 yıllık evliliğim
ve flört ve nişanla birlikte 20 yıllık birlikteliğim boyunca
eşime bana aşık olmuşşmuydun diye bir soru sormadım,
eğer şuan evliyseniz demek ki ,sevmiş sizi.
aşk zaten anlıktır,ömürlük değil,
ama sevgi ve saygı ömür boyunca olursa evliliklerde ömürlük oluyor..
siz kendinize kompleks yaratmayın bence,röfle yaptırmışsınız,
mesela esmerlere bende yakıştıramam sarı röfleyi,
eşiniz sizi sevdiği için doğru düşüncelerini söylemiş,
sevmemiş olsaydı işte o zaman başından atmak için iyi iyi ,güzel olmuş derdi..
bunlar basit ayrıntı ama huzurunuzu bozmayın diyorum.

Son düzenleme:
Back
X