• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra nasıl olmaliyim bilmiyorum hazmedemesemde

Dıdısının dıdısı konuşurken susuyor sonradan mı gelip paylarını verdim diyor? O an verseymiş? Düğüne kadar götürsün de düğünden sonra göreceksin zaten gerçeği. Ahlanıp vahlanırsın buralarda.

Ben diyorum kı evlenmeden önce aklınıza takılan bi sorun varsa ya hazmedin,ya da eelenmeyın.hazmedemıyosanız mutlaka o sorum sonradan cooook buyuyo.

5 aya dugunum 1 aya nisanim var. Ama sozlumun sulalesi kuzeni herseye burnunu soktugundan (benim getircegim ceyiz konusunda)kuzeniyle tartosmistik benden kucuk ama saygisiz. Kuzeni de Onun annesi de bana agir hakaretler etti. Kayinvalidem de beni aradi sacmasapan konustu tavır aldi.gorumcemde tavirli eminim. Ben bu olaylarda sözlum beni korumadigi icin yuzugu bile atmayi dusundum buradada paylastim. Megerse durum oyle degilmis sozlumle yuzyuze konusunca anladim o bana herseyi oyle anlatmaz ama agizlarinin payini vermis kuzenine falanda . Itle kopekle bizim evimiz hakkinda bir daha konusmicaksin biz karar veririz kimene diceksin yoksa sanada kizarim kimse bizi mutsuz edemez dedi.butun gun beni mutlu etmek icin elinden geleni yapti sakindi aman nazar değmesin. Bu sozleri beni cok mutlu etti konusmadan ani kararlar aldigim icin pisman bile oldum. Ama kayinvalidemlerin yaptiklarini dediklerimi unutamiyorum. Bizde gelin damat once tutulur ki hakliyimda kirilmasin elden gelme amann diyerek. Ailemde damatlarina bu durumda bile hep aumi davrandilar moral bile verdiler bana düşkün olmalarima rağmen. Her neyse kayinvalidem lerle biraraya gelmekten korkuyorum resmen . Kaynimda nisanli ama o gelin hiç istenmiyor onlar sevgiliykrn kayinvalidem eltime demedigini birakmamis agir laflar etmis. Ne namussuzlugu kalmis ne seytanlgi.hicbir şey e onlara danışmaz ama o hep o evde guluyor ediyor, hizmet ediyor . Bense yuzlerini gormek istemiyorum onun gibi yutamiyorum. Çünkü her konuda danistim saydim ben degerliyim hazmedemem. Napmaliyim bu surecte sözlum cok üzülüyor aile toplantilari var ciftler katiliyor ben hayatta gelmem cekemem laf tavır dedim kahroldu.cok uzaklasiyosun ailemden dedi. Bide kayinvalidem lerle ayni blokta oturcaz
Bak canım bende nişanlıyım senin olayına benze bi olay yaşadım kuzeniyle falan sinirimden nerdeyse aglıcam hemen aradım nişanlıma söyledim oda onu aramış kimse benim nilanlıma karışamaz falan diye o gün bugundür aramıza duvar örüldü muhatap olmuyorum hiç bazen mecburiyettende olsa görüyorum çok resmi duruyorum sende öyle yap kv onlada resmiyim arana mutlaka bi resmiyet koy ben normelde kv le oturcaktım altlı üstü eltimde öyle nişanlım ben oturmam dedi huzurumuz kaçar mutlu olamayız dedi ama eltim orda oturcak yani sende resmi dur helede kuzenleriyle !!!

sizin eski konunuzu hatırladım bu aile size öyle bir karışır ki karmakarışık oluverirsiniz.
aynen aynen aynen.. hani diyolar ya, onlar dis kapinin mandali; gercekten inaniyolar mu buna, anlayamiyorum.. kocan akilli vicdanli ve objektif ise, tabiki disarda kalirlar.. ama bu kadar kustahliga yuzu ogullarindan buluyolar zaten, evlendikten sonra meydani bos bulup nelere curet edecekler, tahayyul edemiyorum..
konu sahibi evlenecek bence bu sahisla.. Rabbim bilir tabi..

Akrabalarina "it, kopek " diyen adamdan hayir gelmez. Sizin hosunuza gitmis ilginc bi sekilde. Bunu akrabalarina soyleyen adam iki gun sonra karisina da soyler. Nefret ederim boyle erkeklerden de bundan hoslanan kadinlardan da.

Ama önceki konundada telefonda bas bas bagırdı demistin annesigilin yanında ayrı senin yaninda ayri bu adam

Back
X