Hayatiniz ondan ibaret degill o size böyle yaptıysa yol vereceksiniz...cocuklariniza odaklanin esinize odaklanin kimsenjn yaptigini kafaya takmayin zincirini koparan kopegi daha kapima bağlamam şahsen nokta.herkese iyi geceler hanimlar tavsiyelerinize ihtiyacim var.3 senedir komşu oldugum hatta dost sandığım bi bayan var.neredeyse hergün bendeydi iki tane onun iki tanede benim evladimiz var.yedigimiz içtiğimiz ayri gitmiyordu.benim üst katimda oturam baska bi kadinlada gürültü yüzünden diyelim aramiz kötü.kendininde sorunlu olduğu baska biri daha var 3 senedir arkalarindan atti tuttu demediği kalmadi kocasida bi kac ay önce yumruk yumruga kavga etti.simside son iki haftadir onlardan çıkmıyor beni ne arıyor ne soruyor üst katimdakine gelip aksama kadar tepiniyor hiçbişey olmamis gibi.aramizda olan hiçbişey yok onlarla konusmadigimi bile bile bunca seyden sonra bendemi var anormallik ondami anlayamadım.siz olsaniz ne yapardınız
haklısınız bende uzak durmak istiyorum ama hala hiçbişey yok gibi beni görünce konuşuyor pişkin pişkinHayatiniz ondan ibaret degill o size böyle yaptıysa yol vereceksiniz...cocuklariniza odaklanin esinize odaklanin kimsenjn yaptigini kafaya takmayin zincirini koparan kopegi daha kapima bağlamam şahsen nokta.
aramin iyi olduğu komşumun kocasi benim gorusmedigim kisilerle kavga etti ama neden ben değildim karisina laf söyledikleri içinAranızın iyi olduğu komşunuzun kocasımı dargın olduğunuz komşunun kocasıylamı yumruk yumruğa kavga etti yoksa karı koca mı kavga etti
Evlenmeden önce ve sonrası içinde geçerli. Ben eski anne babamız dönemindeki rahatlığın olmadığını düşünüyorum bundan dolayı tüm komşularım ile merhaba iyi akşamlar bu kadar. Kimseye güvenmeyin sonuçta huyunu suyunu bilmediğin insanlar.herkese iyi geceler hanimlar tavsiyelerinize ihtiyacim var.3 senedir komşu oldugum hatta dost sandığım bi bayan var.neredeyse hergün bendeydi iki tane onun iki tanede benim evladimiz var.yedigimiz içtiğimiz ayri gitmiyordu.benim üst katimda oturam baska bi kadinlada gürültü yüzünden diyelim aramiz kötü.kendininde sorunlu olduğu baska biri daha var 3 senedir arkalarindan atti tuttu demediği kalmadi kocasida bi kac ay önce yumruk yumruga kavga etti.simside son iki haftadir onlardan çıkmıyor beni ne arıyor ne soruyor üst katimdakine gelip aksama kadar tepiniyor hiçbişey olmamis gibi.aramizda olan hiçbişey yok onlarla konusmadigimi bile bile bunca seyden sonra bendemi var anormallik ondami anlayamadım.siz olsaniz ne yapardınız
gidip söyleyecek biseyim yok cok şükür çünki ben zaten yüzlerine söylüyorum herşeyi kendisinin söylemediği cok sey var aslindaEvlenmeden önce ve sonrası içinde geçerli. Ben eski anne babamız dönemindeki rahatlığın olmadığını düşünüyorum bundan dolayı tüm komşularım ile merhaba iyi akşamlar bu kadar. Kimseye güvenmeyin sonuçta huyunu suyunu bilmediğin insanlar.
Şimdi senin dediğin her şeyi gider ona anlatır al başına bela... Bu saatten sonra ikisini de görmemezlikten gelmek zorundasınız.
aramiz bozuk değil cunki benim onun hakkında konuştuğum kimse yok.benim sinirimi bozan aslinda daha bi kac gun once bile bana gelip evime gelmesinler bende gitmek istemiyorum deyip böyle bişey yapmasi.gurultu konusunda yöneticide hiçbişey yapamiyor maalesefBen bir şey yapmazdım.
İnsanlar kavgalı oldukları kişilerle barisabilirler.
Onlara misafirliğe gidebilirler.
Sizden izin alacak değiller.
Tepinmeyle kastınız gürültü ise yöneticiye şikayet edebilirsiniz.
Arayıp sormuyorsa da siz arayın ?
Belki de birileri sizi kotuleyip aranızı bozdu.
Ayrıca aramiyorsa da aramasın yahu,neden takiliyorsunuz.Sizde ararsa acmazsiniz,alır cevabını.
3 günlük diye boşverin, bu saatten sonrada evinize kabul etmeyin araya mesafe koyun. En azından çok geç olmadan herkesin samimiyetsizliğini görmüş oldunuz.gidip söyleyecek biseyim yok cok şükür çünki ben zaten yüzlerine söylüyorum herşeyi kendisinin söylemediği cok sey var aslinda
Anladımaramin iyi olduğu komşumun kocasi benim gorusmedigim kisilerle kavga etti ama neden ben değildim karisina laf söyledikleri için
Bunlar gerçekten aranızda hiçbir tartışma, söz , kırgınlık olmadan mı oldu?herkese iyi geceler hanimlar tavsiyelerinize ihtiyacim var.3 senedir komşu oldugum hatta dost sandığım bi bayan var.neredeyse hergün bendeydi iki tane onun iki tanede benim evladimiz var.yedigimiz içtiğimiz ayri gitmiyordu.benim üst katimda oturam baska bi kadinlada gürültü yüzünden diyelim aramiz kötü.kendininde sorunlu olduğu baska biri daha var 3 senedir arkalarindan atti tuttu demediği kalmadi kocasida bi kac ay önce yumruk yumruga kavga etti.simside son iki haftadir onlardan çıkmıyor beni ne arıyor ne soruyor üst katimdakine gelip aksama kadar tepiniyor hiçbişey olmamis gibi.aramizda olan hiçbişey yok onlarla konusmadigimi bile bile bunca seyden sonra bendemi var anormallik ondami anlayamadım.siz olsaniz ne yapardınız
ben konusmuyorum diye degil zaten kendide konusmuyordu dedimya kavga ettiler diyeSiz üst kattakiylekonuşmuyorsunuz diye ,arkadaşınız da mi konuşmasın.?böyle düşünmek biraz çocukça olmuyor mu?
evet hatta bu aksam beni dışarda gördü hiçbişey yok gibi konuştu bi kac gün önce geldi yine görüşmek istemiyorum dediBunlar gerçekten aranızda hiçbir tartışma, söz , kırgınlık olmadan mı oldu?
bende ilk zamanlar öyleydim keske öyle kalsaymisim...Anladım
Barışmış olabilirler boşverin
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye boşuna dememişler bundan sonrada merhaba iyi akşamlar dan öteye gitmesin
Benim umrumda olmazdı mesela 8 senedir binadakilerle karşılaşsam iyi günler iyi akşamlar bundan öteye gitmedim karşı komşumu bile tanımam
Çok ayıp etmiş komşunevet hatta bu aksam beni dışarda gördü hiçbişey yok gibi konuştu bi kac gün önce geldi yine görüşmek istemiyorum dedi
başka arkadaslarimda var ben cocuklarim için komşu edindim en çok yanlizlik cekmesinler arkadaslari olsun diye.cunki gercekten kimseyle iyi olmaya degmiyor böyle insalar tanıdıkça yanlız olmak en iyisi diyorum her zaman.Samimiyet en büyük zafımız sanırım insanları iyice tanımadan hayatımızın merkezine koyuyoruz bizi terkettiği zamanda böyle üzüntü yaşıyoruz bundan sonra akıllı davranmanı tavsiye ederim bu zamanla tecrübeyle oluyor kimseyle aşırı samimi olma hep bir aranda duvarın olsun böyle olunca aranız açılsa bile gereksiz üzüntü yaşamazsın.Konunuza gelince düşmanımla arkadaş olan bebim dostum olamaz diye bir söz var gidiyor onunla görüşüyor seninlede selamlaşmaya devam ediyor yani bir taraftanda sizi elinde tutuyorki onunla tekrar küsmesi halinde size dönüş yapacak açık kapı bırakıyor bence umursamamaya çalışın başka bir arkadaşınız yokmu onlarla vakit geçirin kafanızı dağıtın hiç bir şey sizin ruh sağlığınızdan önemli değil
evet beni üzen bu ben görüşmüyorum ama en azindan yüzlerine gerekeni söylediğim için kötü oldum ama arkalarindan yağdırıp yüzlerine gülmedim onun gibiÇok ayıp etmiş komşun
Demekki hakiki dost komşu değilmiş sizi üzende bu hem arkasından atıp tutuyo sonrada canımlar cicimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?