- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
Ben başkasıyla kavgalı sanmistim.ben konusmuyorum diye degil zaten kendide konusmuyordu dedimya kavga ettiler diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başkasıyla kavgalı sanmistim.ben konusmuyorum diye degil zaten kendide konusmuyordu dedimya kavga ettiler diye
bilemiyorum gerçekten kimseyi durduk yere kırmak istemiyorum ama kendimi kullanılıyor gibi hissediyorumBen başkasıyla kavgalı sanmistim.insanları anlamak zor.belki bir çıkarı vardir
Aynen öyle mesela ben samimiyeti çok seven bir insandım ancak insanları göründüğü gibi olmadıklarını göre göre insanlara karşı güvenimi kaybettim kimseyle gereksiz samimiyet kurmuyorum artık dostluğu arıyormuyum arıyorum ama insanlar benim dostluğuma layık değil kendi kendime zaman geçirmeyi öğrendim gereksiz pişmanlıklar yaşamıyorum artık.Yanlış anlamayın ama küs olan kişiler barışmayacak diyede bişey yok ozaman küsmüş atmış tutmuş şimdi ise araları düzelmiş hani evde eşimizle çocuklarımızla bile olumsuz bişey olunca kötü konuşabiliyoruz o anki sinirle bu illa ömür boyu sürecek diye birşey de yok barışabilir.Ha size çok değer verseydi bunu sizinle paylaşabilirdi sakın yanlış anlama onunla görüşmem seni bıraktığım anlamına gelmiyor falan diye bu konuda haklısınız neyse zaman herşeyin ilacı bak bakalım nekadar sürecek samimiyetleri sana dönersede sende eskisi kadar samimi olma bide sakın kıskançlık krizine girip arkadaşını görüştüğü insana sana şunu demişti sana bunu demişti diye kötüleme bu ancak kendini küçük düşürmek ve karekterini zedelemek olur boşver zamana ve Allaha bırakbaşka arkadaslarimda var ben cocuklarim için komşu edindim en çok yanlizlik cekmesinler arkadaslari olsun diye.cunki gercekten kimseyle iyi olmaya degmiyor böyle insalar tanıdıkça yanlız olmak en iyisi diyorum her zaman.
Böyle bi insan için üzülmeye değmez sana başkası hakkında atıp tutan senin hakkında da yapıyordur böylelikle nasıl bi insan olduğunu anlamış oldun bundan sonrada fazla muhabbet etme selam verirse al selam ver fazlasına gerek yok zamanla alışırsın yanlızlık iyidirevet beni üzen bu ben görüşmüyorum ama en azindan yüzlerine gerekeni söylediğim için kötü oldum ama arkalarindan yağdırıp yüzlerine gülmedim onun gibi
inanin öyle laf taşıyan biri olsaydim cok sevilirdim çünki burda onu gördüm ben zaten dedikodu olmasin diye kimseye gidip gelmiyorum bile.bana ne zaman istese ben hiç yok gelme demedim cocuklari istedigi gibi hareket etti hiç karismadim bile demekki hata bendeymisAynen öyle mesela ben samimiyeti çok seven bir insandım ancak insanları göründüğü gibi olmadıklarını göre göre insanlara karşı güvenimi kaybettim kimseyle gereksiz samimiyet kurmuyorum artık dostluğu arıyormuyum arıyorum ama insanlar benim dostluğuma layık değil kendi kendime zaman geçirmeyi öğrendim gereksiz pişmanlıklar yaşamıyorum artık.Yanlış anlamayın ama küs olan kişiler barışmayacak diyede bişey yok ozaman küsmüş atmış tutmuş şimdi ise araları düzelmiş hani evde eşimizle çocuklarımızla bile olumsuz bişey olunca kötü konuşabiliyoruz o anki sinirle bu illa ömür boyu sürecek diye birşey de yok barışabilir.Ha size çok değer verseydi bunu sizinle paylaşabilirdi sakın yanlış anlama onunla görüşmem seni bıraktığım anlamına gelmiyor falan diye bu konuda haklısınız neyse zaman herşeyin ilacı bak bakalım nekadar sürecek samimiyetleri sana dönersede sende eskisi kadar samimi olma bide sakın kıskançlık krizine girip arkadaşını görüştüğü insana sana şunu demişti sana bunu demişti diye kötüleme bu ancak kendini küçük düşürmek ve karekterini zedelemek olur boşver zamana ve Allaha bırak
zaten cocuklarim için bu kadar samimi olmustum simdide kendim için mesafe koymaliyim sanırımAsla hic bir insanın sacma sapan değişen davranışlarına kafa yoramam. Piskin pişkin konusuyorsa sende konuş geç sıradan bir komşu gibi. Çocukların varmış onlardan daha iyi arkadaş olamaz bu dünyada herkes istedigiyle istedigini yapar sana düşen umursamamak
Canım bazı insanlara iyi olmaya gelmiyor sen yinede iyi niyetini kaybetme ama bundan sonrada sınırlarını koru oda anlasın yaptığı yanlışı kimsenin başkasını bulamayınca sığınacağı limanı olma dağıt kafanı başka şeylerle küs olma ama eskisi gibi samimi de olma herzaman aklın başında olsun.inanin öyle laf taşıyan biri olsaydim cok sevilirdim çünki burda onu gördüm ben zaten dedikodu olmasin diye kimseye gidip gelmiyorum bile.bana ne zaman istese ben hiç yok gelme demedim cocuklari istedigi gibi hareket etti hiç karismadim bile demekki hata bendeymis
Kesinlikle koymalısın seni bir kere düşündüren üzen kafanı kurcalayan insanları ne olursa olsun kesip at. Niye dünyada çocuklarınla gülebileceğin ilgilenebileceğin 3-5 günü başkasının saçmalığına üzülerek geciresin ki?zaten cocuklarim için bu kadar samimi olmustum simdide kendim için mesafe koymaliyim sanırım
Vallahi böle şeyleri okudukça yada yaşadıkça öyle korkuyorum insanlardan.hepimiz yaşıyoruz bu tarz şeyler.artik öyle bir hale geldimki herkesle merhaba okadar.iliskiler artık çok karma karışık.annemlerin dostluklarına komşularına bakıyorum öle guzel öle ictenBen başkasıyla kavgalı sanmistim.insanları anlamak zor.belki bir çıkarı vardir
Annemin böyle bir komşusu vardı. İşine gelince bizde işine gelmeyince arkasından attiklarinin yanında. Demişti dersin bir süre sonra gelir haberleri şimdi de senin arkandan atıp tutuyordur onlara ama merak etme çok sürmez onlarla bozuşup senin yanına gelmesi. Bence böyle kadınların alttan alta kiskandiklari birseyler var. Mümkünse mesafeli dur çünkü bu kadın senin aldığını beğenmez bir kulp bulur, kendinden daha iyi olmanı istemez, kimseyle aranın iyi olmasına katlanamaz. Yanı bizim komşu versiyonu öyleydi sizde de varsa böyle durumlar yaklaşma hayat enerjini alir götürür. Bana bunu niye yaptı? Niye böyle söyledi? İle ömrün geçer.herkese iyi geceler hanimlar tavsiyelerinize ihtiyacim var.3 senedir komşu oldugum hatta dost sandığım bi bayan var.neredeyse hergün bendeydi iki tane onun iki tanede benim evladimiz var.yedigimiz içtiğimiz ayri gitmiyordu.benim üst katimda oturam baska bi kadinlada gürültü yüzünden diyelim aramiz kötü.kendininde sorunlu olduğu baska biri daha var 3 senedir arkalarindan atti tuttu demediği kalmadi kocasida bi kac ay önce yumruk yumruga kavga etti.simside son iki haftadir onlardan çıkmıyor beni ne arıyor ne soruyor üst katimdakine gelip aksama kadar tepiniyor hiçbişey olmamis gibi.aramizda olan hiçbişey yok onlarla konusmadigimi bile bile bunca seyden sonra bendemi var anormallik ondami anlayamadım.siz olsaniz ne yapardınız
zaten mesafe koydum kendimce benden çocuklarından uzak durmasini istiyirum bu saatten sonra onun için harcayacak ne enerjim var nede zamanim.Allaha havale ediyorumYediği içtiği ayrı gitmeyen kişierden sonradan arası bozulmayan kmseyi tanımadım. Her şeyin olduğu gibi samimiyetin de fazlası zarar. Ayrıca birisinin hakkında söylemediği şey kalmayacak kadar dedikodu yapan birisi büyük ihtimal şu an da sizin dedikodunuzu yapıyordur. Bence mesafe koyun ve umursamayın. Böyle insanlar size zarar verir.