• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan sonrası nasıl olcak??

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Kızlar içim cok huzursuz içim içimi yiyor dün eşimle ilgili bir konu açmıştım eşimin ne kadar hesapcı, çıkarcı biri olduğunu yazmıştım ve buna ek artık psikolojik şiddet gördüğümü düşünüyorum. Bir nevi paranoyak oldum.
Sürekli beni takip ediyor, hep peşimde telefonum sürekli onun elinde gün içinde napmışım sürekli kontrol ediliyorum.
Her şeye alıştım ama sürekli beni suçlamasına alışamadım.
Elini bir yere çarpsa senin yüzünden diyor.
Fiziksel şiddet göstermiyor belki ama yıpratıyor.
Çalışan bir bayanım.
Çocuğum yok. Geçen hafta 15 haftalık gebeliğim sonlandı.
Tüm iş yükü bende temizlik, alışveriş, yemek.
Eşime karşı çok soğudum artık onu istemiyorum ama korkuyorum.
Geriye bana kalan maddi-manevi koca bir sıfır olcak.
Sorunlu bir ailede yetiştim annem el alem ne der diye büyüttü bizi her ne kadar el alemi boşver desem de boşveremiyorum çünkü biliyorum ki çok insan sevinecek.
Kalbim sıkışıyor artık

Kızlar ben ne yapacağım nasıl tutunacağım hayata???

Ne olsa beni suçluyor demişsiniz. Böyle sizi suçlayacak şekilde ya da iste rahatsız edici şekilde konustugu zaman siz de cevabını verin. Böyle insanları alttan aldıkça daha da çekilmez olurlar.

Sürekli takip edilerek kontrol edilerek hayat geçermi ya ? Alıştım demişsiniz alışmak zorunda değilsiniz ki kaç yaşında insansınız alışmayında zaten böyle bir şeye.
Elalem ne der diye insan her gününü zehir edermi kendine herkes sevinecek diye kendinizi her gün bitiriyosunuz elalem mi önemli yoksa sizin hayatınız mı ?
Hata yapıyorsunuz bence.

Kızlar içim cok huzursuz içim içimi yiyor dün eşimle ilgili bir konu açmıştım eşimin ne kadar hesapcı, çıkarcı biri olduğunu yazmıştım ve buna ek artık psikolojik şiddet gördüğümü düşünüyorum. Bir nevi paranoyak oldum.
Sürekli beni takip ediyor, hep peşimde telefonum sürekli onun elinde gün içinde napmışım sürekli kontrol ediliyorum.
Çalışan bir bayanım.
Sorunlu bir ailede yetiştim annem el alem ne der diye büyüttü bizi her ne kadar el alemi boşver desem de boşveremiyorum çünkü biliyorum ki çok insan sevinecek.
Kalbim sıkışıyor artık

Sırf elalem ne der diye zoraki bir evlilik yürütmeyin.
Tabi bu tercihinizi iyi düşünün.
Milleti ilgilendiren bir durum yok.
Şöyle düşünün şuanda kim yanınızda kimse.
Ozaman sadece bildiğiniz doğru ne ise onu yapın.

Çalışan bir bayanım.
Kalbim sıkışıyor artık

Önce canına iyi bak. Sonraa sonra toparladıkça bi karar vermeye bak. Yalnız bu arada gebe olmamaya özen göster.

daha önceki konunuzu bilmiyorum ama elalem ile ilgili bir kaç şey söylemek için geldim size..
bende konu açmştm .. işim gereği gazinocu bir adam ile kahvelere para toplamaya gidiyorum gitmek zorundayım
küçük bir ilçede yaşıyorum herkes tanır birbirini..
eşime laf geldiği için işten cıkmamı istedi..
oturdum düşündüm elalem ne der diye işimden neden olayım ?
neden kendimi sıkıntıya sokayım ? eşimin aldıgı maaş yetmeyince elalemin umrunda mı olacaktı ?
diyen desin konuşan konussb ben eşim ve tanıdıklarımız neyin ne oldugunu benim o adamla ne için gezdiğimi biliyor
geri kalanlar namussuz mu der.. adımımı cıkartır umrumda değil
benim bir evladm var ve eşimi ikna ettim..
şimdi size bu örneği neden verdim
elalem ne der diye kendi hayatınızı zindana cevirmeyin böyle giden bir evililği sürdürmeyin yazık günah eziyet size..
siz böyle bir evlilikte cebelleşirken kimin ruhu duyuyor ? elalemin mi ?
o zaman elaleme göre yaşayalım hayatımızı cidden çok sacma.
sevinen sevinsin üzülen üzülsün.. arkanızdan konuşan konuşsun abesleyen abeslesin.! bu hayat sızin hayatınız kimseyi ilgilendirmez.

E o zaman devam et.
Ona yok buna yok.
Sihirli değnek mi bekliyorsunuz.
El alem belirlesin nasıl yaşayacağınızı.
devam ederek olmayacağının farkındayım
Kaç kızım kaç bu adam manyak
bende istiyorum kaçmayı
Ne olsa beni suçluyor demişsiniz. Böyle sizi suçlayacak şekilde ya da iste rahatsız edici şekilde konustugu zaman siz de cevabını verin. Böyle insanları alttan aldıkça daha da çekilmez olurlar.
cevabını veriyorum ama sinirlendiğim için dahada haksızmışım gibi gösteriyor
Elalem diye diye kendi mezarımızı kazıyoruz onlarla birlikte.
aynen bir mezarın içindeyim şuan
Sürekli takip edilerek kontrol edilerek hayat geçermi ya ? Alıştım demişsiniz alışmak zorunda değilsiniz ki kaç yaşında insansınız alışmayında zaten böyle bir şeye.
Elalem ne der diye insan her gününü zehir edermi kendine herkes sevinecek diye kendinizi her gün bitiriyosunuz elalem mi önemli yoksa sizin hayatınız mı ?
Hata yapıyorsunuz bence.
bencede hata yapıyorum hergün kendime yapıyorum

Sırf elalem ne der diye zoraki bir evlilik yürütmeyin.
Tabi bu tercihinizi iyi düşünün.
Milleti ilgilendiren bir durum yok.
Şöyle düşünün şuanda kim yanınızda kimse.
Ozaman sadece bildiğiniz doğru ne ise onu yapın.
hiç kimse yok yanımda kimsem yokmuş gibi geliyor aslında beni korkutan şeyde bu

Üzgünüm gebeliğin sonlanmasiyla alakalı fakat bu adam çocuğuna da aynı şeyleri yaşatacaktı. .

Elalemin canı cehenneme .. birçok kadın elalem diye diye ziyan oldu , pek çoğu da yaşadığı tüm sıkıntılarını da yanına alıp sonsuzluğa uğurlandı. . Hayalini kurduğu hayatın duvarı elalem çünkü ..

Elin ayağın tutuyor mu ? Cevabın evetse , bahanelerin ardına saklanmaktan vazgeç. . Kadınlar çok güçlü yaratıklar .. yalnız ben senin boşanıp bu girdaptan kurtulacağını sanmıyorum ..dönüp dolaşıp aynı şeyi yaşayıp şikayet edip yine aynı yerde olmaya devam edeceksin ..

daha önceki konunuzu bilmiyorum ama elalem ile ilgili bir kaç şey söylemek için geldim size..
bende konu açmştm .. işim gereği gazinocu bir adam ile kahvelere para toplamaya gidiyorum gitmek zorundayım
küçük bir ilçede yaşıyorum herkes tanır birbirini..
eşime laf geldiği için işten cıkmamı istedi..
oturdum düşündüm elalem ne der diye işimden neden olayım ?
neden kendimi sıkıntıya sokayım ? eşimin aldıgı maaş yetmeyince elalemin umrunda mı olacaktı ?
diyen desin konuşan konussb ben eşim ve tanıdıklarımız neyin ne oldugunu benim o adamla ne için gezdiğimi biliyor
geri kalanlar namussuz mu der.. adımımı cıkartır umrumda değil
benim bir evladm var ve eşimi ikna ettim..
şimdi size bu örneği neden verdim
elalem ne der diye kendi hayatınızı zindana cevirmeyin böyle giden bir evililği sürdürmeyin yazık günah eziyet size..
siz böyle bir evlilikte cebelleşirken kimin ruhu duyuyor ? elalemin mi ?
o zaman elaleme göre yaşayalım hayatımızı cidden çok sacma.
sevinen sevinsin üzülen üzülsün.. arkanızdan konuşan konuşsun abesleyen abeslesin.! bu hayat sızin hayatınız kimseyi ilgilendirmez.
hoşgeldiniz ve çoookk haklısınız

Üzgünüm gebeliğin sonlanmasiyla alakalı fakat bu adam çocuğuna da aynı şeyleri yaşatacaktı. .

Elalemin canı cehenneme .. birçok kadın elalem diye diye ziyan oldu , pek çoğu da yaşadığı tüm sıkıntılarını da yanına alıp sonsuzluğa uğurlandı. . Hayalini kurduğu hayatın duvarı elalem çünkü ..

Elin ayağın tutuyor mu ? Cevabın evetse , bahanelerin ardına saklanmaktan vazgeç. . Kadınlar çok güçlü yaratıklar .. yalnız ben senin boşanıp bu girdaptan kurtulacağını sanmıyorum ..dönüp dolaşıp aynı şeyi yaşayıp şikayet edip yine aynı yerde olmaya devam edeceksin ..
niye aynı yerde olmaya devam edecekmişim ki sizin gibi önyargılılar yüzünden mi ?? gerçekten çok moral vericisiniz teşekkür ederim neden herkes yıkmak zorunda ki???

niye aynı yerde olmaya devam edecekmişim ki sizin gibi önyargılılar yüzünden mi ?? gerçekten çok moral vericisiniz teşekkür ederim neden herkes yıkmak zorunda ki???
Onyargilı falan değilim ,sadece bahanenden yola çıkarak öngördüm diyelim .. beni suçladığın şeyi kendin yapıyorsun ..elalem den sanane ,onlar mi verecek ekmeğini ?

Back
X