• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan sonrası nasıl olcak??

Elalem cekmiyor yasadiklarinizi..bosverin kim ne diyorsa desin.Ailede destek olursa ne ala olmuyorsa saglikli ve genc bir kadin olarak basinizin caresine bakarsiniz elbette.Cocukta yok iste daha ne..

nasıl mutlu olacaksanız o şekilde yaşayın insanlar en fazla 1 hafta konuşur.

Kızlar içim cok huzursuz içim içimi yiyor dün eşimle ilgili bir konu açmıştım eşimin ne kadar hesapcı, çıkarcı biri olduğunu yazmıştım ve buna ek artık psikolojik şiddet gördüğümü düşünüyorum. Bir nevi paranoyak oldum.
Sürekli beni takip ediyor, hep peşimde telefonum sürekli onun elinde gün içinde napmışım sürekli kontrol ediliyorum.
Her şeye alıştım ama sürekli beni suçlamasına alışamadım.
Elini bir yere çarpsa senin yüzünden diyor.
Fiziksel şiddet göstermiyor belki ama yıpratıyor.
Çalışan bir bayanım.
Çocuğum yok. Geçen hafta 15 haftalık gebeliğim sonlandı.
Tüm iş yükü bende temizlik, alışveriş, yemek.
Eşime karşı çok soğudum artık onu istemiyorum ama korkuyorum.
Geriye bana kalan maddi-manevi koca bir sıfır olcak.
Sorunlu bir ailede yetiştim annem el alem ne der diye büyüttü bizi her ne kadar el alemi boşver desem de boşveremiyorum çünkü biliyorum ki çok insan sevinecek.
Kalbim sıkışıyor artık

Kızlar ben ne yapacağım nasıl tutunacağım hayata???
Geriye kalan maddi manevi sıfır olacak demişsiniz ya... Şöyle anlatayım, ibret olsun;

Merhametsiz, anlayışsız, saygısız ve hatta sevgisiz bir eşe sahiptim. Alttan aldım, güzellikle konuştum, kızdım vs düzelir mi, anlar mı acaba hatasını diye çabaladım. 8 ay dayanabildim. Evi terkettim. Evi terkederken küçük bir valiz aldım çıktım,ailemin yanına gittim.

Ameliyatlıydım o zamanlarda. Gerçek anlamda canımın derdine düşmüştüm. Ona rağmen bir kere olsun ne durumdasın diye merak etmedi. Aramadı, sormadı... Ne zaman ki raporum bitti, çalışmaya başladım, baktı ben gelmiyorum, bir iş çıkışı geldi. Saçma sapan suçlayıcı tavırlarda konuştu... Bense kafamda bitirmiştim zaten... Gayet başım dik, nasip değilmiş, bundan sonra yıpratmayalım birbirimizi dedim.

O ne yapmış? Ben ameliyatlı halimle ailemin yanındayken, ortak kasada duran altınlarımın hepsini çalmış. Evlendikten sonra aldığımız arabayı abisinin üzerine geçirmiş. Üstelik o araba için krediyi ben çekmiştim. O borcu da ödemedi. Ödemem dedi.

Hani maddi manevi sıfır diyorsunuz ya... Ben maddi olarak eksi 30 bin lira ile başladım yeni hayatıma. Hala onun bindiği arabanın borcunu ödüyorum her ay. Daha bugün kesildi 1450 lira... Manevi olarak siz düşünün gerisini...

Hiç önemli değil ama... Ben ömrümün geri kalanını kazandım diyorum. Onu terkettiğim zamandan beri Ohhhhh diyorum dünya varmış:) O çaldığı altınları ve kaçırdığı arabayı mahkeme kanalıyla geçte olsa alacağım geri :)

Umarım siz de hayatınızın kıymetini bilirsiniz. Elalem ne der diye düşünmektense, kendi hayatınızı düşünürsünüz...

Geriye kalan maddi manevi sıfır olacak demişsiniz ya... Şöyle anlatayım, ibret olsun;

Merhametsiz, anlayışsız, saygısız ve hatta sevgisiz bir eşe sahiptim. Alttan aldım, güzellikle konuştum, kızdım vs düzelir mi, anlar mı acaba hatasını diye çabaladım. 8 ay dayanabildim. Evi terkettim. Evi terkederken küçük bir valiz aldım çıktım,ailemin yanına gittim.

Ameliyatlıydım o zamanlarda. Gerçek anlamda canımın derdine düşmüştüm. Ona rağmen bir kere olsun ne durumdasın diye merak etmedi. Aramadı, sormadı... Ne zaman ki raporum bitti, çalışmaya başladım, baktı ben gelmiyorum, bir iş çıkışı geldi. Saçma sapan suçlayıcı tavırlarda konuştu... Bense kafamda bitirmiştim zaten... Gayet başım dik, nasip değilmiş, bundan sonra yıpratmayalım birbirimizi dedim.

O ne yapmış? Ben ameliyatlı halimle ailemin yanındayken, ortak kasada duran altınlarımın hepsini çalmış. Evlendikten sonra aldığımız arabayı abisinin üzerine geçirmiş. Üstelik o araba için krediyi ben çekmiştim. O borcu da ödemedi. Ödemem dedi.

Hani maddi manevi sıfır diyorsunuz ya... Ben maddi olarak eksi 30 bin lira ile başladım yeni hayatıma. Hala onun bindiği arabanın borcunu ödüyorum her ay. Daha bugün kesildi 1450 lira... Manevi olarak siz düşünün gerisini...

Hiç önemli değil ama... Ben ömrümün geri kalanını kazandım diyorum. Onu terkettiğim zamandan beri Ohhhhh diyorum dünya varmış:) O çaldığı altınları ve kaçırdığı arabayı mahkeme kanalıyla geçte olsa alacağım geri :)

Umarım siz de hayatınızın kıymetini bilirsiniz. Elalem ne der diye düşünmektense, kendi hayatınızı düşünürsünüz...
Çok tesekkur ederim umarım bundan sonraki hayatınız çok mutlu olur

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm,özellikle bebeğinizi kaybetmenize.. Her şerde bir hayır vardır diye boşuna denmemiş işte.. Önceki konularınızda boşanmayı düşünürken bebeğinizi öğrenmiştiniz sanırım, psikolojik şiddet yaşayan bir kadın olarak bunun farkına varmışsınız, çok üzücü de olsa bebeğinizi kaybetmişsiniz, bence çalışan bir kadınken ne eşe ne anne babanıza ne de başka bir 3.kişiye ihtiyacınız olmayacaktır..

Yalnızken bence insan en yalın hali ile daha güçlü,siz de güçlü bir kadınsınız, isterseniz yaparsınız..

Back
X