Bunlar beni tahrik ediyolar sabır..

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.254
115.521
1.123
Eşimin ailesiyle olan sorunlarımın bir çoğunu paylaştım..

Bir çok sorun sonrasında ipleri kopardım 2 yıldır hiç bi şekilde görüşmüyorum hiç biriyle..
ama eltiler ve görümceyle aynı semtteyiz ve market,çarşı pazar vs denk geldiğimiz oluyo her seferinde denk gelsek eltimle görümcem yan yana olsa birbirlerini dürterek beni gösteriyolar birbirlerine.. bakmıyorum görmemezliğe geliyorum yolumu değişiyorum..

Gecen gün 2 gün önce felan Annemle pazarda alışveriş yapıyorduk annem'e dönüp dönüp bakmışlar sonra bim'e girdik alış veriş yapıyoduk annem x kapının önünde dedi bakmadım hiç kasadan çıktım hasbam dikilmiş tam kapının dibine sanki önümüzü keser gibi bakıyo bön bön kafam yerdeydi işte kapıyı ittim baktım tam böyle yanda dikiliyo kafamı bi kaldırdım yüzüme bakıyo dikkatli dikkatli(kimseninde gözlerine yüzüne öyle çok dikkatli bakamam) "çekilsene be ne bakıyosun" dedim artık geldi gırtlağıma kadar bunalttı bişiler dedi ben de dicektim annem sus boşver dedi

Huzurluyum ama bunların bakışları yüzünden yüzlerini görürüm diye artık pazara da çıkasım gelmiyo bunaldım..

Ben öz eleştiri yapıyorum kendime huzurum için susmalıyım görmemezliğe gelmeliyim ama 1 değil 2 değil ben nasıl görmemezliğe geliyosam görmesinler beni bakmasınlar istiyorum ama inatla tahrik etmek istiyolar dönüp bide arkalarına bakıyolar önümden gitseler napcam ben bunlarla bilmiyorum kavga edip tekrar başıma sardırmak istemiyorum ama sinirlerim bozuluyo

siz olsanız ne bakıyosun gibi bişi söylemezmisiniz? ben mi evhamlıyım kendimede çok kızdım sonra baksınlar amann de geç diye ama kaç seferdir böyle hayır da neyime bakıyolar neyim var da ne görmek istiyolar anlamıyorum..

Bu arada hiç biriyle de kavgam yok, eşim'in ufak tefek tartışmaları oldu, ben kaynanamla sorun yaşadım ve görüşmeyi kesip eşlerimiz ortak iş yapıyodu işleri ayırınca böyle oldu..
Küslüğün sebebi bunlar

Son düzenleme:
canım, madem görüşmeyi kestin, bundan sonra onları Casper hayalet gibi gör, yani yok gibi gör,,, isterse tam önünde dikilsinler dik dik baksınlar, sen elindeki alışveriş fişine bak telini çıkar ona bak hatta telefonla konuşuyormuş gibi kahkahalar at ne biliyim,, unutma en çok sinir edeceğin silahın onları yok saymandır,, sen onlara sinir oldukça ne bakıyorsun falan dedikçe onlar seni rahatsız ve huzursuz etmenin gururunu yaşarlar, tam tersi siz umrunuzda olmayarak onları deli edin :1: it ürür kervan yürür :):)

canım, madem görüşmeyi kestin, bundan sonra onları Casper hayalet gibi gör, yani yok gibi gör,,, isterse tam önünde dikilsinler dik dik baksınlar, sen elindeki alışveriş fişine bak telini çıkar ona bak hatta telefonla konuşuyormuş gibi kahkahalar at ne biliyim,, unutma en çok sinir edeceğin silahın onları yok saymandır,, sen onlara sinir oldukça ne bakıyorsun falan dedikçe onlar seni rahatsız ve huzursuz etmenin gururunu yaşarlar, tam tersi siz umrunuzda olmayarak onları deli edin :1: it ürür kervan yürür :):)

Ben de inan ki sana katılıyorum kendime çok kızdım sonrasında kendime küstüm ya onların amacı bu niye "ne bakıyosun?" diyosun daha da böbürlen felan diye akıl verdim kendime ama gel gelelim görünce cinlerim tepeme çıkıyo kendime hakim olamıyorum napcam ben ya kendime nasıl hakim olcam bilmiyorum:(
böyle yapınca onlarında bana laf sokup sataşma ortamı yaratmalarına izin veriyorum bunu yapmamam lazım..
Bi an artık gözüm döndü her seferinde kafamı çeviriyorum zaten ama artık ne var da bakıyolar ne yani dedim püff
sağol tatlım

bence barışmak istiyorlar.:55:

Annem de bence senin selam vermeni istiyolar dedi çünki "çekilsene be ne bakıyosun" dedim hala sadece bakıyo yüzünde tepki yok ama benim kaşlar çatık "ya hala bakıyo bak ya" diye söylendim sonra bişiler dedi yürüdüm ben annem boşver dedi öyle işte kalsam kavga ederdik kesin ve ben kimseyle kavga etmek istemiyorum.:(

madem onlarla kavgan yok, keşke o kadar ters davranmasaydın...

seninle bir problemleri olmadığından barışmak istiyolardır belki, aksi olsa yüzüne bakmaz surat asar geçerlerdi.

madem onlarla kavgan yok, keşke o kadar ters davranmasaydın...

seninle bir problemleri olmadığından barışmak istiyolardır belki, aksi olsa yüzüne bakmaz surat asar geçerlerdi.

Keşke pişman oldum ama dilin kemiği yok işte ağzımdan çıktı bi defa..
Her seferinde yoldeğişip görmemezliğe geliyodum bu sefer bu kadar yakından hala bu bakışlarına çıktı ağzımdan..
Ben barışmak istemiyorum böylesi daha iyi küslüğümün de nedeni yok eşim eltimle tartıştı birde üzerine ben kaynanamla bağlarımı koparınca konuşmadık öyle işte..

Her seferinde yoldeğişip görmemezliğe geliyodum bu sefer bu kadar yakından hala bu bakışlarına çıktı ağzımdan..
Ben barışmak istemiyorum böylesi daha iyi küslüğümün de nedeni yok eşim eltimle tartıştı birde üzerine ben kaynanamla bağlarımı koparınca konuşmadık öyle işte..

Ortada bir problem yoksabelkide enazından başınızla bir selam vermenizi bekliyorlardır.

Çok ters davranmışsınız,ve hala siz sinirlisiniz.

Bence sinirli olması gereken kişi görümceniz.

Bırakın baksınlar,2 yıldır görüşmediğiniz inanların bakışlarından neden rahatsız oluyorsun ki?çok önemsiyorsanız da arayın sorun.

Niye yan baktın diye ergen kavgası yapacak hâliniz yok sokakta herhalde :52:

Vereceğin bir Allahın selamı idi arkadaşım.Esirgemeseydin keşke...
Aranızda çok sorun da yokmuş.
Bir selamdan ne çıkarki...

Sanırım size yaklaşmanın bir yolunu arıyorlar.
Aranızda kişisel bir problem yoksa fazla dik davranmayın.
Kardeşler arası küslük sonsuza dek sürmez.
Elbet barışılır o zaman yüzyüze bakmanız çok zor olur.

Vereceğin bir Allahın selamı idi arkadaşım.Esirgemeseydin keşke...
Aranızda çok sorun da yokmuş.
Bir selamdan ne çıkarki...

Katiliyorum. Hep derim kimseyle bu noktaya gelmemek lazim. Kavga sirasinda söylenenler davranislar o kadar önemli ki iste böyle oluyor sonrasi. Naber nasilsin demek tabiki de olmaz ama iyi günler, iyi aksamlar, merhaba deyip gecmekten birsey cikmaz. Huylarini bilmiyoruz tabi bu insanlarin. Ne niyetle yaklasmaya calisiyorlar. Ama benim kavgam olmadi görümcem ve eltimle diyorsunuz. Ayni mahallede oturuyormussunuz. Hep böyle mi hissedeceksiniz disari ciktiginizda. Iste yine siz rahatsiz oluyorsunuz. Carsiya pazara giderken hep tedirgin oluyorsunuz. Diger türlü davransaydiniz "cok cok görürsem merhaba der gecerim" deyip kendinizi daha rahat ve güclü hissederdiniz.

Birebir kavganiz olmadigi halde ne kadar sinirlisiniz onlara. Unutmayin anne baba kardesler ömür boyu küs kalamaz. Burada acilan konulari incelerseniz cogunluk esiyle esinin ailesinin abarti sekilde bir arada olmak istemesinden sikayetci. Insanin kendi anne baba veya kardeslerine karsi hisleri farklidir. Bugün ne ölüme ne dirime der, yarin unutalim gecmisi biz etle tirnagiz der. Siz yine de mesafeyi ve soguklugu koruyun ama bir Allah'in selamini da bos cevirmeyin.

Eşimin ailesiyle olan sorunlarımın bir çoğunu paylaştım..

Bir çok sorun sonrasında ipleri kopardım 2 yıldır hiç bi şekilde görüşmüyorum hiç biriyle..
ama eltiler ve görümceyle aynı semtteyiz ve market,çarşı pazar vs denk geldiğimiz oluyo her seferinde denk gelsek eltimle görümcem yan yana olsa birbirlerini dürterek beni gösteriyolar birbirlerine.. bakmıyorum görmemezliğe geliyorum yolumu değişiyorum..

Gecen gün 2 gün önce felan Annemle pazarda alışveriş yapıyorduk annem'e dönüp dönüp bakmışlar sonra bim'e girdik alış veriş yapıyoduk annem x kapının önünde dedi bakmadım hiç kasadan çıktım hasbam dikilmiş tam kapının dibine sanki önümüzü keser gibi bakıyo bön bön kafam yerdeydi işte kapıyı ittim baktım tam böyle yanda dikiliyo kafamı bi kaldırdım yüzüme bakıyo dikkatli dikkatli(kimseninde gözlerine yüzüne öyle çok dikkatli bakamam) "çekilsene be ne bakıyosun" dedim artık geldi gırtlağıma kadar bunalttı bişiler dedi ben de dicektim annem sus boşver dedi

Huzurluyum ama bunların bakışları yüzünden yüzlerini görürüm diye artık pazara da çıkasım gelmiyo bunaldım..

Ben öz eleştiri yapıyorum kendime huzurum için susmalıyım görmemezliğe gelmeliyim ama 1 değil 2 değil ben nasıl görmemezliğe geliyosam görmesinler beni bakmasınlar istiyorum ama inatla tahrik etmek istiyolar dönüp bide arkalarına bakıyolar önümden gitseler napcam ben bunlarla bilmiyorum kavga edip tekrar başıma sardırmak istemiyorum ama sinirlerim bozuluyo

siz olsanız ne bakıyosun gibi bişi söylemezmisiniz? ben mi evhamlıyım kendimede çok kızdım sonra baksınlar amann de geç diye ama kaç seferdir böyle hayır da neyime bakıyolar neyim var da ne görmek istiyolar anlamıyorum..

Bu arada hiç biriyle de kavgam yok, eşim'in ufak tefek tartışmaları oldu, ben kaynanamla sorun yaşadım ve görüşmeyi kesip eşlerimiz ortak iş yapıyodu işleri ayırınca böyle oldu..
Küslüğün sebebi bunlar

amaç zaten seni rahatsız etmek. bunu bildikleri için de inatla yapıyorlar. Bakmamalarını söylersen amaçlarına ulaşmış olurlar. Ama hiç tanımıyor gibi davranırsan o zaman rahatsız olacak onlardır ve bir süre sonra bırakırlar zaten…takılmamaya çalış..

allah sabır versn sen sükunueti koru bence bak ne güzel annen de yanında hep boşver.
bşey sormak sitiyorum ark ım. kv ile ilşkimi kopardım demişisn ya peki eşin görüşüyor mu . görüşüyorsa o görüştkçe sen sinir olmuyor musun.eşinle de sıkıntın yok anladığım kadaryla.

eltin ve görümcelerinle tartışman olmamış keşke selam verip geçseydin.öyle ters davranmasaydın.eğer yüz verirsem evime gelirler huzurumu bozabilirler diye düşünüyorsan da tamamen görmezlikten gelip yanlarından geçip gidecektin tek kelime etmeyecektin:31:

Katiliyorum. Hep derim kimseyle bu noktaya gelmemek lazim. Kavga sirasinda söylenenler davranislar o kadar önemli ki iste böyle oluyor sonrasi. Naber nasilsin demek tabiki de olmaz ama iyi günler, iyi aksamlar, merhaba deyip gecmekten birsey cikmaz. Huylarini bilmiyoruz tabi bu insanlarin. Ne niyetle yaklasmaya calisiyorlar. Ama benim kavgam olmadi görümcem ve eltimle diyorsunuz. Ayni mahallede oturuyormussunuz. Hep böyle mi hissedeceksiniz disari ciktiginizda. Iste yine siz rahatsiz oluyorsunuz. Carsiya pazara giderken hep tedirgin oluyorsunuz. Diger türlü davransaydiniz "cok cok görürsem merhaba der gecerim" deyip kendinizi daha rahat ve güclü hissederdiniz.

Birebir kavganiz olmadigi halde ne kadar sinirlisiniz onlara. Unutmayin anne baba kardesler ömür boyu küs kalamaz. Burada acilan konulari incelerseniz cogunluk esiyle esinin ailesinin abarti sekilde bir arada olmak istemesinden sikayetci. Insanin kendi anne baba veya kardeslerine karsi hisleri farklidir. Bugün ne ölüme ne dirime der, yarin unutalim gecmisi biz etle tirnagiz der. Siz yine de mesafeyi ve soguklugu koruyun ama bir Allah'in selamini da bos cevirmeyin.
Aynı mah. değil aynı semtteyiz
Ayrıca teditginliğim korkumdan değil kimseyle münakaşaya girmek istemediğimden huzurumu kaçırmaya çalışıyolar, rahatlığım rahatsız ediyo çünki konum olarak onların ulaşamyacağı bi yerdeyim...
Kimseyle selamlaşmak istemiyorum tek derdim beni görmemezliğe gelmeleri..
Beni sinir etmeye çalışır gibi bakmamaları inatla bakıyolar bakışların selam vermek ki yoksa gıcık etmek mi? bakışı olduğunu anlayabilcek kadar şeyler yaşadım ben..
amaç zaten seni rahatsız etmek. bunu bildikleri için de inatla yapıyorlar. Bakmamalarını söylersen amaçlarına ulaşmış olurlar. Ama hiç tanımıyor gibi davranırsan o zaman rahatsız olacak onlardır ve bir süre sonra bırakırlar zaten…takılmamaya çalış..
Sağol cnm anlattın düşündüklerimi ahhh işte 1-2-3 değil artık ne varda bakıyosun dedim yani demeseydim iyidi ama insanın bi raddesi var artık yeter! be diyosun ben onları görünce totomu dönüyorum onlar inatla süzüyolar elimdeki poşete kadar ne almışım diye..

allah sabır versn sen sükunueti koru bence bak ne güzel annen de yanında hep boşver.
bşey sormak sitiyorum ark ım. kv ile ilşkimi kopardım demişisn ya peki eşin görüşüyor mu . görüşüyorsa o görüştkçe sen sinir olmuyor musun.eşinle de sıkıntın yok anladığım kadaryla.
Eşimin görüşüp görüşmediğini dahi blmiyorum desem yeri..
Öncelikle annesi muhakkak görüşüyodur.. Sormuyorum,umursamıyorum adını evimizde geçirmiyorum eşimde hiç belli etmiyo zaten annemle aynı binadayız huzurluyum..
Keşke daha önce taşınsaymışım
Eşimle eskisi gibi (yani kaynana vs yaşarken ki) tartışmalarımız yok..
Eşimde yaptığı bazı hatalardan pişman
Bu arada benim eşim görüştüğümüz dönemden ablası ve yengesi(bu eltim ve görümcem gördüğüm yani) kavgalılar görüşmüyolar

eltin ve görümcelerinle tartışman olmamış keşke selam verip geçseydin.öyle ters davranmasaydın.eğer yüz verirsem evime gelirler huzurumu bozabilirler diye düşünüyorsan da tamamen görmezlikten gelip yanlarından geçip gidecektin tek kelime etmeyecektin:31:
Ben onlarla görüşmek,selamlaşmak istemiyorum..
Hep zararları dokundu bana hiç iyiliklerini görmedim
Evime gelemezler ayrıca bunu özellikle belirtim sadece tekrar karşılaşırsak laf sokmaya kalkabilirler bende altında kalmam ben çomak soktuğumdan belki içlerinde uhde kalmıştır..
Bakmasınlar kardeşim elimdeki poşete kadar bakmasınlar ben onları görünce arkamı dönüyorum onlarda dönsün bi insana bakıyosan göz göze geliyosan ya selam verceksin ya da bakmıcaksın

Son düzenleme:
Sanırım size yaklaşmanın bir yolunu arıyorlar.
Aranızda kişisel bir problem yoksa fazla dik davranmayın.
Kardeşler arası küslük sonsuza dek sürmez.
Elbet barışılır o zaman yüzyüze bakmanız çok zor olur.

Ben yüzyüze asla! gelmicem altınıda çizerek söylüyorum..
Eşim görüşmek istiyosa engel de olmuyorum keyfi bilir..

hareketlerin aynen benim eltim gibi.eltimle kaynanamaynı yerde yaşıyorlardı.araları bozulmuş.biz de bayrama diye kaynanamlara gittik.mahallede pazar vardı.almam gerekenler vardı ve gittim.tezgahın birinin önünde eltimin yeğenini gördüm.sevmek için eğildim ve birden çocuk çekilerek götürüldü.şok oldum kalktım baktım,eltim çocuğu resmen sürükleyerek götürüyr.ben alacağımı aldım dönerken eltim ve kardeşini ileride gördüm,hem gidiyorlar hem de bana bakıp konuşuyorlardı:50:

sonrada orada burada yok yere küstük diyormuş.halbuki bizim aramızda bir şey yoktu:50:

Back
X