Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki adam seni seviyor ama elinde olmadan takıntılarından vazgeçemiyor bunlarda genetik değiştirmesi için ilaç alması gerekecek genelde erkek ilacı,doktora gitmeyi sevmez bilirim bunları kaynanamdan bu takıntıları yüzünden kayınbaba ile çok kavga ederler , oda kafa dinlemek için okey oynamaya gider,bu adam seni boşamaz tutarlı insan olduğundandün geceki konuşmaları sabah yazmıştım.. yazımı yazdıktan sonra çay almak için mutfağa gittiğimde yanından geçerken bir insan karısından bu kadar çabuk soğuyabiliyormuş meğer dedim üzgündüm içime çok işlemişti bu sözleri çnkü aldım çayımı odama geldim 5 dk sonra yanıma geldi tekrar konuşmak istedğini söyledi bende dün akşam herşeyi konuştuk sen beni kıracak incitecek şeyler söyledin dedim benim daha konuşacak bir şeyim yok senin varsa buyur dinliyorum dedim ben asla senle boşanmayı düşünmedim seni seviyorum dedi dün akşam senden soğuudm diyordun şimdi seviyorum diyorsun dedim sinirle söyledim dedi...sakin bir şelkilde konuştuk gene aynı şeyleri ama benim taktığım konu temizliğe bu kadar düşkün olması hala derdi evin temizliği bende dedim benim temizlik anlayıım şudur budur....ona istemediğim sevmediğim davranışlarını söyledim oda bende daha özverili olmaya karar verdik karşılıklı evi yaşanabilir hale getirmeye karar verdik en az ayda bir birşeyler yapmaya karar verdik sinema vs...bugün hatta o iş de oldu kendi isteğiyle...daha sonrada dışarı çıkalım dedi çıktık bişeyler yedik içtik karınca kararınca dr sözü de aldım ama gidermi bilmem randevu almaya çalışacam ama öptü sarıldı hep ben ağlarken bilmiyorum işte böyle en kötü özverili olmaya karar verdik bir süre de en fazla bir yıl böyle denerim ama herşey aynı devam ederse hayatımı sanırım geçiremem böyle..
Demek ki adam seni seviyor ama elinde olmadan takıntılarından vazgeçemiyor bunlarda genetik değiştirmesi için ilaç alması gerekecek genelde erkek ilacı,doktora gitmeyi sevmez bilirim bunları kaynanamdan bu takıntıları yüzünden kayınbaba ile çok kavga ederler , oda kafa dinlemek için okey oynamaya gider,bu adam seni boşamaz tutarlı insan olduğundan
dün geceki konuşmaları sabah yazmıştım.. yazımı yazdıktan sonra çay almak için mutfağa gittiğimde yanından geçerken bir insan karısından bu kadar çabuk soğuyabiliyormuş meğer dedim üzgündüm içime çok işlemişti bu sözleri çnkü aldım çayımı odama geldim 5 dk sonra yanıma geldi tekrar konuşmak istedğini söyledi bende dün akşam herşeyi konuştuk sen beni kıracak incitecek şeyler söyledin dedim benim daha konuşacak bir şeyim yok senin varsa buyur dinliyorum dedim ben asla senle boşanmayı düşünmedim seni seviyorum dedi dün akşam senden soğuudm diyordun şimdi seviyorum diyorsun dedim sinirle söyledim dedi...sakin bir şelkilde konuştuk gene aynı şeyleri ama benim taktığım konu temizliğe bu kadar düşkün olması hala derdi evin temizliği bende dedim benim temizlik anlayıım şudur budur....ona istemediğim sevmediğim davranışlarını söyledim oda bende daha özverili olmaya karar verdik karşılıklı evi yaşanabilir hale getirmeye karar verdik en az ayda bir birşeyler yapmaya karar verdik sinema vs...bugün hatta o iş de oldu kendi isteğiyle...daha sonrada dışarı çıkalım dedi çıktık bişeyler yedik içtik karınca kararınca dr sözü de aldım ama gidermi bilmem randevu almaya çalışacam ama öptü sarıldı hep ben ağlarken bilmiyorum işte böyle en kötü özverili olmaya karar verdik bir süre de en fazla bir yıl böyle denerim ama herşey aynı devam ederse hayatımı sanırım geçiremem böyle..
şu yazını okuyana kadar başka seyler yazıcaktım, özetle boşan gitsin dicektim ama durum değişti gibi sanki. gercı kısa bır sure sonra gene dert ettiğin halinize dönücekmişsiniz gibi geliyor bana ama inşaAllah olmaz... umarım hersey düzelir
bir yıldan fazla olmuş siteye girmeyeli ve bu konuyu açalı...okudum da hüzünlendim...yazılan zamandan sonra düzelen pek bir şey olmadı maalesef..en son da tam 8 ayı bulunca cinsel hayatın olmayışı ayrılmaya karar verdim.hala başkası oldugunu düşünmüyorum ama incitti ben bu süre..kiraya çıktım çalışıyorum bu ayın 11ınde boşandık resmen yaklaşık uc aydır da ayrıyız ama mutlumuyum bilmiyorum cinsel anlamda ve aşk sevgi anlamında ona karşı içimde hiç bir şey kalmadı..ama ıı bir ınsandı ya bi tek iyiydi başka bişi yok..alışamadım..