Bunlar boşanma nedeni mi?

Herşey af edilir ama cinsellik olayı af edilmez

boşanmaların büyük nedeni evlilikte cinselliğin problemli oluşu
yada cinselliğin bitmesidir.
yatak odanızın anlamı kalmamışsa, evliliğinde anlamı kalmamıştır der evlilik uzmanları
araştırmalar da kesin olarak bunu söyler.
tabiki kalkıpta boşan diyemem kesinlikle
ama eşinin tedaviyi kabul etmeyip bu soğukluktan memnun oluşu gerçekten tuhaf ve asıl problemde bu
Allah yardımcın olsun hakkında ne hayırlı ise o olsun umarım

arkadaşım bana sorarsan bu anlattığın şeyler boşanma sebebi sayılmaz.kimi erkeklerde bu tür sorunlar yaşanıyor.bu seni sewmediği anlamına da gelmiyor.ama şu varki,gururuna yediripte dr a gitmez.sen makul bir dille çocuk istediğini söyle.bu şekilde olursa nasıl anne olurum de.tabiiki normal değil.ayda bir kez,o da sen istediğin için.dışarıda vakit geçirmek istiyorsun ama o stemiyor sizde beraber bilg film izleyin.son çare boşanmak olmalı.önce bir dr a gitmeye ikna et(hiç bir zaman kötü gidipte iyi gelmez)bazı arkadaşlar seni olumsuz yönde etkiliyor.şunu unutma eşin seni sewiyorrr

bence eşin biryerlerde gönlünü hoş ediyor kimseye güvenme eşim yapmaz deme bir erkek bir ay kadınsız durmaz gözünü aç şekerim.boşanmayıda düşünürken onlamı onsuzmu daha mutlu olacagını hesap et ama şunu unutma ben senden büyügüm daha deneyimliyim aklını kullan sakın bu adama çocuk yapma çocukla ayrılık kararı almak zor

dün geceki konuşmaları sabah yazmıştım.. yazımı yazdıktan sonra çay almak için mutfağa gittiğimde yanından geçerken bir insan karısından bu kadar çabuk soğuyabiliyormuş meğer dedim üzgündüm içime çok işlemişti bu sözleri çnkü aldım çayımı odama geldim 5 dk sonra yanıma geldi tekrar konuşmak istedğini söyledi bende dün akşam herşeyi konuştuk sen beni kıracak incitecek şeyler söyledin dedim benim daha konuşacak bir şeyim yok senin varsa buyur dinliyorum dedim ben asla senle boşanmayı düşünmedim seni seviyorum dedi dün akşam senden soğuudm diyordun şimdi seviyorum diyorsun dedim sinirle söyledim dedi...sakin bir şelkilde konuştuk gene aynı şeyleri ama benim taktığım konu temizliğe bu kadar düşkün olması hala derdi evin temizliği bende dedim benim temizlik anlayıım şudur budur....ona istemediğim sevmediğim davranışlarını söyledim oda bende daha özverili olmaya karar verdik karşılıklı evi yaşanabilir hale getirmeye karar verdik en az ayda bir birşeyler yapmaya karar verdik sinema vs...bugün hatta o iş de oldu kendi isteğiyle...daha sonrada dışarı çıkalım dedi çıktık bişeyler yedik içtik karınca kararınca dr sözü de aldım ama gidermi bilmem randevu almaya çalışacam ama öptü sarıldı hep ben ağlarken bilmiyorum işte böyle en kötü özverili olmaya karar verdik bir süre de en fazla bir yıl böyle denerim ama herşey aynı devam ederse hayatımı sanırım geçiremem böyle..

dün geceki konuşmaları sabah yazmıştım.. yazımı yazdıktan sonra çay almak için mutfağa gittiğimde yanından geçerken bir insan karısından bu kadar çabuk soğuyabiliyormuş meğer dedim üzgündüm içime çok işlemişti bu sözleri çnkü aldım çayımı odama geldim 5 dk sonra yanıma geldi tekrar konuşmak istedğini söyledi bende dün akşam herşeyi konuştuk sen beni kıracak incitecek şeyler söyledin dedim benim daha konuşacak bir şeyim yok senin varsa buyur dinliyorum dedim ben asla senle boşanmayı düşünmedim seni seviyorum dedi dün akşam senden soğuudm diyordun şimdi seviyorum diyorsun dedim sinirle söyledim dedi...sakin bir şelkilde konuştuk gene aynı şeyleri ama benim taktığım konu temizliğe bu kadar düşkün olması hala derdi evin temizliği bende dedim benim temizlik anlayıım şudur budur....ona istemediğim sevmediğim davranışlarını söyledim oda bende daha özverili olmaya karar verdik karşılıklı evi yaşanabilir hale getirmeye karar verdik en az ayda bir birşeyler yapmaya karar verdik sinema vs...bugün hatta o iş de oldu kendi isteğiyle...daha sonrada dışarı çıkalım dedi çıktık bişeyler yedik içtik karınca kararınca dr sözü de aldım ama gidermi bilmem randevu almaya çalışacam ama öptü sarıldı hep ben ağlarken bilmiyorum işte böyle en kötü özverili olmaya karar verdik bir süre de en fazla bir yıl böyle denerim ama herşey aynı devam ederse hayatımı sanırım geçiremem böyle..
Demek ki adam seni seviyor ama elinde olmadan takıntılarından vazgeçemiyor bunlarda genetik değiştirmesi için ilaç alması gerekecek genelde erkek ilacı,doktora gitmeyi sevmez bilirim bunları kaynanamdan bu takıntıları yüzünden kayınbaba ile çok kavga ederler , oda kafa dinlemek için okey oynamaya gider,bu adam seni boşamaz tutarlı insan olduğundan

Demek ki adam seni seviyor ama elinde olmadan takıntılarından vazgeçemiyor bunlarda genetik değiştirmesi için ilaç alması gerekecek genelde erkek ilacı,doktora gitmeyi sevmez bilirim bunları kaynanamdan bu takıntıları yüzünden kayınbaba ile çok kavga ederler , oda kafa dinlemek için okey oynamaya gider,bu adam seni boşamaz tutarlı insan olduğundan

aynen bende öyle düşünüyorum elindeolmadan takıntılarındavn vazgeçemiyor bakalım dr için şimdiden boşver ya diyor randevu almaya çalışıorum ama inatla....

kesinlikle boşanma nedeni cinselliğin fiyasko olmasının yanı sıra sosyal olmayan insanları şahsen çekemem ben

şu yazını okuyana kadar başka seyler yazıcaktım, özetle boşan gitsin dicektim ama durum değişti gibi sanki. gercı kısa bır sure sonra gene dert ettiğin halinize dönücekmişsiniz gibi geliyor bana ama inşaAllah olmaz... umarım hersey düzelir

şu yazını okuyana kadar başka seyler yazıcaktım, özetle boşan gitsin dicektim ama durum değişti gibi sanki. gercı kısa bır sure sonra gene dert ettiğin halinize dönücekmişsiniz gibi geliyor bana ama inşaAllah olmaz... umarım hersey düzelir

açıkçası bana da öle geliyor ama gittiği yere kadar deneyeceğim en azından:( o da özveride bulunacağını söyledi önmeli olan buydu....ama baktım 2 ay sonra gene aynı kkendime bir yön çizerim

bir yıldan fazla olmuş siteye girmeyeli ve bu konuyu açalı...okudum da hüzünlendim...yazılan zamandan sonra düzelen pek bir şey olmadı maalesef..en son da tam 8 ayı bulunca cinsel hayatın olmayışı ayrılmaya karar verdim.hala başkası oldugunu düşünmüyorum ama incitti ben bu süre..kiraya çıktım çalışıyorum bu ayın 11ınde boşandık resmen yaklaşık uc aydır da ayrıyız ama mutlumuyum bilmiyorum cinsel anlamda ve aşk sevgi anlamında ona karşı içimde hiç bir şey kalmadı..ama ıı bir ınsandı ya bi tek iyiydi başka bişi yok..alışamadım..

bir yıldan fazla olmuş siteye girmeyeli ve bu konuyu açalı...okudum da hüzünlendim...yazılan zamandan sonra düzelen pek bir şey olmadı maalesef..en son da tam 8 ayı bulunca cinsel hayatın olmayışı ayrılmaya karar verdim.hala başkası oldugunu düşünmüyorum ama incitti ben bu süre..kiraya çıktım çalışıyorum bu ayın 11ınde boşandık resmen yaklaşık uc aydır da ayrıyız ama mutlumuyum bilmiyorum cinsel anlamda ve aşk sevgi anlamında ona karşı içimde hiç bir şey kalmadı..ama ıı bir ınsandı ya bi tek iyiydi başka bişi yok..alışamadım..

Merhaba arkadaşım, zor olacak ama inşallah daha güzel günler gelecek.Tamamen alışkanlık.

Seninle tamamen aynı süreci yaşadım.Soğuma, konuşmama, ortak hiçbir paylaşım olmaması, kopuş.Çok şükür benim de çocuğum yok.İstememişti.Duruşmam mayıs sonu.2 yalnız insan aynı evde.İnan bazı sözler bile aynı.Mutsuzum demişsinya ona, o da bende mutsuzum demiş.Aynı diyalog bizde de oldu.Benim eşimde evlilik böyle birşey katlanmak zorundayız demişti.

Senden farklı olarak ben birilerinin hayatına girdiğini düşünüyorum.Başta bende konduramamıştım.Sonrasında beni kabul etmediği face sayfasında birkaç güzel, değişik tarzları(!) olan kızlarla arkadaşlıklarını görünce dank etti.

İyi bir insan olması, iyi bir eş olmasını sağlamıyor maalesef.Yalnızlığına son vermişsin, bence en doğrusunu yapmışsın.Mutlumuyum bilmiyorum demişsin.En azından huzurlusundur.Hayat sana güzellikler, mutluluklar getirsin...

Back
X