- Konu Sahibi carrie_izmir
-
rica ederim ne demek..
denedikten sonra sonuçları paylaşırsan iyi olurhepberaber takip edelim bakalım nasıl oluyor
mayalı tarifi 2. defa denedim..sonuç parlaklık ve saçımı çok gür gösterdi.bu hafta sonu ise yağ karışımını yapıcam. iki haftalık ara olduğu için onunla ilgili gelişmeleri söyleyemiyorum
ama kullanan tanıdığım 1 yıl içinde boy ve gürleşme açısından 2 katına çıktığını söylüyor..bakalım ben gelişmeleri yazmaya devam edicemmmmmm
bekliyorum canım haberlerini..ben de yağlı olanını yaptım,mayayı içiyorum diye..şimdilik pırıl pırıl valla..:90::90::90:
hiç uzamayan saçlarım 1,5 ayda 2 parmak kadar uzadı yehuuu
bu kadar net sonuçlar aldığım ilk formüller..deneyin gerçektende bakın 2 kişi uzattık..değil mi valhala?
evet canım benim..
saçalrım yavaş yavaş düzene girmeye başladı..ve kulak altında bir boy yapabildim sonunda..üstlerde çok az bir kat kaldı..ki benim saçım erkek saçı gibi kısa ve çok biçimsizdi..
ellerine sağlık carrieciğim
ya bende çok uğraştım saçımla tam herşeyden vazgeçip bunları buldum en çabuk etki eden bunlar oldu..faydam dokunabildiyse ne mutlu bana..inşallah saçların sağlıklı olarak istediğin gibi uzar canımmm
şimdi ise annemin(kendisi doktordur) hemşire ve doktor arkadaşlarının uyguladığı 2 tarif aldım..ikisini de kullananları gördüm kafalarından saç fışkırıyor ve inanılmaz sağlıklı uzuyor..tarifleri ve kullanım şekillerini birazdan yazacağım..ayrıca ben buradan şampuana sarımsak atılmasını okumuş fakat denememiştim..yeğenim benden duyup yapmış..saçlarını görünce sinir oldum kıskançlıktan kudurdumgöğüs altına gelen saçları şimdi belinde 1-1,5 aydır kullanıyor..2 haftadır ben de başladım sonum hayır olsun diyelim..
canım 2 haftada bir yazmışsın haftada 1 uygulasak nası olur .....
şimdi ise annemin(kendisi doktordur) hemşire ve doktor arkadaşlarının uyguladığı 2 tarif aldım..ikisini de kullananları gördüm kafalarından saç fışkırıyor ve inanılmaz sağlıklı uzuyor..tarifleri ve kullanım şekillerini birazdan yazacağım..ayrıca ben buradan şampuana sarımsak atılmasını okumuş fakat denememiştim..yeğenim benden duyup yapmış..saçlarını görünce sinir oldum kıskançlıktan kudurdumgöğüs altına gelen saçları şimdi belinde 1-1,5 aydır kullanıyor..2 haftadır ben de başladım sonum hayır olsun diyelim..
canım 2 haftada bir yazmışsın haftada 1 uygulasak nası olur .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?