Bunlar da benim ayakkabılarım! :) (resimli)

changing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
5.578
53
163
İstanbul
......................................................................

kızlar ayakkabılarımı ne tür kıyafetler ve çantalarla kombin etmem gerektiği konusunda fikirler de verebilirseniz çok sevinirim,kadınlar kulübü kadınlarının zevkine güveniyorum

Son düzenleme:
sağol canım eylül gibi almıştım,1 kere giyme fırsatım olmuştu. krem bir çantayla düşünüyorum hmmm ya da aynı tonda bi pembe bulursam iyi olur

dün bi arkadaşım böyle fuşya pembe giyinmişti çok hoşuma gitti
sende pebme bir çanta ile kullanabilirsin yine benzer renkte bir bluz yada tişörtle güzel olur

sağol canım,güzel fikir. ben bunu kot görünümlü bi tayt üstüne de açık renkli ve kayık yakalı bi tşörtle giymiştim,fikrine kulak vericem ,mevsimi geldi ufaktan.

bu ayakkabılarımı da çok seviyorum,herşeye uyuyor

bunları alalı aylar oldu daha giymedim,artık giyilir sanırım. sizce neyle kombin etmeliyim ?

Son düzenleme:
bunlar da abiye tarzı,ilkini bir kere giydim,ikinciyi hiç giymedim daha,ama alalı epey oluyor ikisini de

Son düzenleme:
topuksuz ayakkabıları hiç sevmiyorum,bunlar da ilk ve tek babetlerim,bi çarşı dönüşünde topuklular artık iyice ayağımı acıtmıştı diye alıp, hemen giyip rahatlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…