- 23 Mayıs 2016
- 58
- 209
- 8
- 45
- Konu Sahibi Defne_Daphne
-
Sizden öğreneceklerimiz var diye düşünüyorum. Motivasyonunuz hepimize örnek olmalı. İyi ki geldiniz. Takipteyim...
Bence ceyrek al 2 tane bile olur o parayasizden fikir alayım.her ay gr altın mı yoksa çeyrek altın mı önerirsiniz.Artan en fazla 450 tl oluyor dolar mı altın mı ne yapabilirim.Bi taraftan borçlarımda var tabiki.
sizden fikir alayım.her ay gr altın mı yoksa çeyrek altın mı önerirsiniz.Artan en fazla 450 tl oluyor dolar mı altın mı ne yapabilirim.Bi taraftan borçlarımda var tabiki.
Günaydın.
Ben çeyrek yada gram almıyorum. Alirsamda bir sonraki ay mutlaka yarima çeviriyorum. Çeyrek yada gram altın elinden çıkması en kolaylardir. Misal hafta sonu dayımızın torununun sunneti vardı. Çoğu kimse gram taktı. Eğer ki gram olsaydı elimizin altında biz de takardik. Yani birikim olmuyor onlarla.
Siz o paranın üstüne biraz daha ekleyip 5 gramliklardan alın derim. Elden çıkması zor olanları tercih edin.
Bu durumda siz ne taktınız
Blogu varmış ama reklama giriyor diye silmişler sanırım, biliyorsanız bana da özelden atar mısınız kızlar :)Defne daha ne zamana kadar pasif kalacak.
birikimcianne olması lazım blog adıKk nın birikimci kızları buradaymış
Ben de geldim
Bloğu marka ettim. Bilen varsa bana da özelden yazabilir mi
Çok teşekkür ederimbirikimcianne olması lazım blog adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?