bunlar da benim çeyizlerim fazla olmasa da

besmele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
49
0
36
Kocaeli
nerdeyse herseyim alındı.ben annemin evinede çeyizlerimi serdim bu fotolarda ordan ATTACH=CONFIG]224606[/ATTACH] [ATTACH =CONFIG]224637[/ATTACH] resimler telefondan oldugu için pek ii değiller

Eklentiler

• $Fotoğraf-0023.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 183
  • $Fotoğraf-0024.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 200
  • $Fotoğraf-0056.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 199
güzel gülerde kullan tatlım.ne zmandı düğün??

düğün haftaya pazar inş canım az kaldı ve hala gelin çiçeğimi yoksa cantasımı kullansam karar veremedim ve cıkış müziğine bile karar veremedim:44:

hepsi çok güzel canım Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.inşallah çok mutlu olursunuz.

düğün haftaya pazar inş canım az kaldı ve hala gelin çiçeğimi yoksa cantasımı kullansam karar veremedim ve cıkış müziğine bile karar veremedim:44:

oo az klamıss canımm ya inşallah istediğin gibi geçer.bence çiçek olmazsa olmazlardan :))

İyi günlerde kullanın hepsi.Ben teflon tencere takımınızı çok beğendim.Kahvaltı takımımız aynı.Bulanık da olsa tanıdım. =) Düğüne de az kalmış.Sorunsuz,huzurlu geçer inşallah.

Aynı haftanın geliniyiz Çeyizlerin çok güzel yapanların ellerine sağlık iyi günlerde huzurla kullanırsın inşallah hepsini.Kesinlikle çiçek olmalı çiçeksiz gelin olmaz Umarım sorunsuz çok güzel bir düğünün olur...

çok ağolun canlarım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..her zaman nete giremediğim için geç yazıyoru kusura bakmayın

fazla olmasa da mı :)) daha ne olsun canım.hepsi çok güzel.güle güle kullan..bunun onda biri bile yok bende

herşey çok güzel görünüyor iyi günlerde kullan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…