Bisküvi - Kurabiye Tarifi Bunlar da benim kurabiyelerim. her türlü eleştiriye,öneriye desteğe açığım.

meis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
270
6
116
40
Antalya
Şeker hamurlu kurabiye biraz zevk biraz keyif işi. yapmaya başlayınca neden başkaları için de yapmayayım dedim kendi kendime. ama kendi kendime demek yetmedi, sizlere de danışayım istedim.

Eklentiler

• $IMG_1016.webp
    $IMG_1016.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $1-IMG_0011.webp
    $1-IMG_0011.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 90
Çook güzeller, ikinciyi nasıl yaptınız acaba...

Sağol canım , ikincisi micky minnie olanları diyosan, baskılı kalıpları var, onlardan aldı. önce siyahtan altını kesip beyaz hamura suratı bastım. sonra bıcakla kestim. göz filan yaptım elimle...tamamen kalıptan çıkmadığı için biraz temiz olmadı gibi ama beğenmene sevindim.

Çok güzeller, ellerine sağlık.
Bence de bunu ek gelir haline getirebilirsin.
Çok uğraşlı ve zaman isteyen birşey kesin.
Fakat eğer yapmaktan zevk alıyorsan bence ticari şekilde de yapabilirsin.
Hem kendine yararın olur hem ailene...
Tekrardan ellerine sağlık... :34:

Çok güzeller, ellerine sağlık.
Bence de bunu ek gelir haline getirebilirsin.
Çok uğraşlı ve zaman isteyen birşey kesin.
Fakat eğer yapmaktan zevk alıyorsan bence ticari şekilde de yapabilirsin.
Hem kendine yararın olur hem ailene...
Tekrardan ellerine sağlık... :34:

Teşekkür ederim. mesajın beni yüreklendirdi. evet ben de o amaçtayım. nasıl başlarım nerden giderim bilemedim. önce sizlerden yorum alayım istedim. ama bu kadar güzel şeyler duymak, ve destek hissetmek bambaşka...herkese çok teşekkürler.

canımcım artık buda kendi içinde sektör olamaya başladı.elinden de geliyor.hepsi birbirinden güzel olmus :34:
sonuçta sipariş usulu çalışacaksın bir kaybın olmayacak neden denemeyesin :34:

Teşekkür ederim. mesajın beni yüreklendirdi. evet ben de o amaçtayım. nasıl başlarım nerden giderim bilemedim. önce sizlerden yorum alayım istedim. ama bu kadar güzel şeyler duymak, ve destek hissetmek bambaşka...herkese çok teşekkürler.

face de bir sayfa açmalısın bence.yada blog.bloglar ucretsiz.bildiğim kadarıyla kk da blog adresi yayınlayabiliyorsun izin alıp.burdan da duyurursun kendini.facede arkadaşlarına etiketleme yapıp onların sayfalarında da duyurabilirsin kendini :34:

Son düzenleme:
PrensesPeri;
Bir siğirli değneğinle dokunmadığın kaldı canım valla...bu akşam oğlumu uyutunca blok ya da face sayfası için hemen başlıyorum. çok teşekkürler.burdan da yine yaptıklarımı paylaşayım. bak ne güzel öneriler alıyorum. süper süperr

PrensesPeri;
Bir siğirli değneğinle dokunmadığın kaldı canım valla...bu akşam oğlumu uyutunca blok ya da face sayfası için hemen başlıyorum. çok teşekkürler.burdan da yine yaptıklarımı paylaşayım. bak ne güzel öneriler alıyorum. süper süperr

rica ederim tatlım :16::16::16: bir katkım olabildiyse ne mutlu :17:

Meis çok güzel olmuşlar, özellikle uğurböcekli olana bittim. ellerine sağlık..:56:

oyy canlar teşekkür ederim. uğur böcekli ilk kurabiyemdi:) oğlumun 1. doğum gününde konsept uğur böceği yaptık, onun kurabiyeleriydi:) ben hala bi fırsatını bulup blog ya da bi face sayfası açmadım yaa kendime....

Öncelikle bana cesaret verip buraya yazdıklarıyla beni yüreklendiren arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.Artık benim de bir blogum var. yaptığım pastalar, kurabiyeler, ve tarifli denemelerime göz atmak isterseniz;

Kurabiye ve pastanın en şirin hali ...

KK tabi ki takip ettiğim linkler arasında, umuyorum yanlış yerde yanlış bir duyuru yapmamışımdır. tekrardan herkese teşekkürler. blogda da yorumlarınızı ve desteğinizi esirgemeyin lütfen. Sevgiler herkese

Back
X