- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
- Konu Sahibi GnotiSeavton
-
merhaba ürünler süper özellikler este bayıldım ama şuan biraz zorlar beni alamam ben bişey danışmak istiyorum yüzümde sivilce yok ama izler var sadece yanaklarımda ve bazen kızarıklık oluyor renk ayrımları oluyor ayrıca gözeneklerimde büyük şimdi şu tanıttığınız misha perfect cover acaba benim derdime derman olurmu bazı bloglarda kapatıcılığı iyi değil denmiş bazıları ise kesinlikle süper diyor çok kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz:26:
tamam teşekkür ederim peki nerden temin edebilirim ebayda yasaklandı nerden alabilirim:26:
ayrıca ben esmerim ama öle çok koyu değil hangi tonunu almam gerekir
Pudra: M.A.C Studio Fix No.NW25 Fiyat: 60 TL (Şimdi ki fiyatından emin değilim)
Eki Görüntüle 336728 Eki Görüntüle 336727
Açıkcası bunun numarası bana çok koyu geliyor.Normalde açık bir tene sahibim,fakat yazın bronzlaşmış halimle pudra alışverişine çıkınca böyle bir hataya düştük...
Bana koyu geldiği için pek kullanmıyorum,ama yazın işimi görüyor.Bu pudrayı da bilmeyeniniz yoktur sanırım. Ben normalde çok pudra kullanan biri değilimdir,sadece fondöten işimi görüyor.
Ürün sadece pudra değil; sıkıştırılmış fondöten+pudra olduğu için kapatıcılık konusunda çok başarılı bir ürün.
Benim cildim yağlıya dönük olduğu halde,altına nemlendirici sürmezsem "cakey" bir görüntü oluşturuyor. Yani cilt tipine göre farklı reaksiyon gösteren bir ürün.
Ayrıca benim cildim hashas olduğundan mıdır nedir, bu ürün bende sivilce yaptı.
Onun haricinde kapatıcılığı çok başarılı bir ürün; yüzünüze uyguladığınızda havada kalmıyor.Ayrıca bu ürünle fondötene ihtiyaç duymuyorsunuz...
Sonuç;öneririm.
Eveeet,diğer ürünlerle devam edelim...
Ben de konunun sık sık güncellenmesini isteyenlerdenim :) bir de mac studio fix fondoten hakkında ne düşünüyosun? (karma bi cildim var) bir de fiyatı nedir? mac'e uzak bir yerde oturduğum için ona göre gitmeyi düşünüyorum :)
Ben cevap vereyım..studio fix'i yuzume surdurdum..goruntusu hostu dogal duruyordu ama oradakı calısanın lafına uyup yuzume studıo fıx denetmeme ragmen hıc denemeden pro longwear fondotenı aldım ve prolongwear berbat bır fondoten sıyah nokta yaptı ve cıldımı kuruttu param bosuna gıttı... bence mac'ten fondoten almak cok akıl karı degıl...dior,lancome al daha mantıklı...
Konu süper olmuş canım cok faydalı olacak gibi...devamı gelir insallah...gözün içine surulup akmayan siyah göz kalemı bılıyorsan soylermısın banada rıca etsem:)
Ben de konunun sık sık güncellenmesini isteyenlerdenim :) bir de mac studio fix fondoten hakkında ne düşünüyosun? (karma bi cildim var) bir de fiyatı nedir? mac'e uzak bir yerde oturduğum için ona göre gitmeyi düşünüyorum :)
Sağol canım...
Ben hiç göz içine kalem kullanmadığım için bu soruna net cevap veremeyeceğim. Ama kendi kullandığım iki adet göz kalemim var sadece.
Birisi Lancome,diğeri Dior.
Ben lancome'dan memnunum. Bunu en iyisi resmiyle bir sonra ki paylaşımımda detaylı anlatayım
Canım aslında bende karma bir cilde sahibim.Yani T bölgem kuru,diğer bölgelerim yağlı.
Studio Fix gerçekten piyasadaki diğer pudralara oranla çok başarılı bir ürün. Bir kere diğer pudralar gibi havada durmuyor. Cilt ile bütünleşiyor.
Hem fondöten hem pudra olarak sıkıştırıldığı için kapatıcılığı yüksek.Yani fondöten kullanmana gerek kalmıyor. Ama yine de uygulamadan önce altına nemlendirici sürmenizi tavsiye ederim.Zamanla ciltte kurutma yapabiliyor.
Yalnız benim şöyle bir şikayetim oldu... Benim cildim karma ve hashas olduğu için bende bu ürün sivilcelenme yaptı.
Tabi ki her cilt farklı reaksiyon gösterir,o yüzden sizin cildinize "kesin sivilcelenme yapar" diyemem. Ama ben fondötenlerde bile sivilcelenme sorunu yaşamazken,bu pudra bende sivilce oluşturdu.
Güncel fiyatını bilmiyorum;sanırım 70 tl olması lazım
Pudra: M.A.C Studio Fix No.NW25 Fiyat: 60 TL (Şimdi ki fiyatından emin değilim)
Eki Görüntüle 336728 Eki Görüntüle 336727
Açıkcası bunun numarası bana çok koyu geliyor.Normalde açık bir tene sahibim,fakat yazın bronzlaşmış halimle pudra alışverişine çıkınca böyle bir hataya düştük...
Bana koyu geldiği için pek kullanmıyorum,ama yazın işimi görüyor.Bu pudrayı da bilmeyeniniz yoktur sanırım. Ben normalde çok pudra kullanan biri değilimdir,sadece fondöten işimi görüyor.
Ürün sadece pudra değil; sıkıştırılmış fondöten+pudra olduğu için kapatıcılık konusunda çok başarılı bir ürün.
Benim cildim yağlıya dönük olduğu halde,altına nemlendirici sürmezsem "cakey" bir görüntü oluşturuyor. Yani cilt tipine göre farklı reaksiyon gösteren bir ürün.
Ayrıca benim cildim hashas olduğundan mıdır nedir, bu ürün bende sivilce yaptı.
Onun haricinde kapatıcılığı çok başarılı bir ürün; yüzünüze uyguladığınızda havada kalmıyor.Ayrıca bu ürünle fondötene ihtiyaç duymuyorsunuz...
Sonuç;öneririm.
Eveeet,diğer ürünlerle devam edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?