Bunlar Da Benim Masalımdan Bazı Kareler :)

yagmur55

eymenim
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
1.112
0
116
İstanbul
ben burda gelin saç modeli çok aramıştım inşallah benim modelimde arkadaşlara yardımcı olur...

ilk dört resim samsun
son eklenti istanbul...

benden tawsiye gelin saçınızı yabancı yere yaptırmayın dewamlı gittiğiniz sizi tanıyan ne istediğinizi bilen bir yere yaptırın samsundaki kuaforum tek kelımeyle mukemmeldi
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG][/IMG]
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
gelinliğin,saçların,makyajın kısacası SENN opuyorumnanaktan çook güzel olmuşsun canım.. gelinlikte salık saçı hiç sevmem ,ama san çok yakışmış.Allah mesut etsin!mutluluğunuz daim olsun inş.

Gelinliğinde saç modelinde çok güzel ve çok yakışmışsınız.ALLAH mutlu etsin.MAŞALLAH

canım çok guzel olmussun benim gelinliğimdede senin gelinliğindeki çiçeklerden vardı gercekten acık sac guzel olmus allah mutlu etsin

teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize çok sevindim saç modelini özellikle çok araştırmıştım kuaförümde sagolsun becerisiyle güzel bişi çıkardı ortaya

canım öncelikle haıyrlı olsun.ikimizdew samsunluyuz ve gelinliğini satmak istersen lütfen haberim olsun oldumu canım alıcı olurum

gerçekten çok güzel olmuşsun... allah mutluluğunuzu daim etsin

mutluluklar dilerim çok güzel bir gelin olmuşsun. saçın tek kelimeyle harika olmuş... ben de kınada yaptırmak için saç modeli arıyordum ve resimlerini gördüğüm gibi işte bu dedim süper olmuş..

mutluluklar dilerim çok güzel bir gelin olmuşsun. saçın tek kelimeyle harika olmuş... ben de kınada yaptırmak için saç modeli arıyordum ve resimlerini gördüğüm gibi işte bu dedim süper olmuş..

sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende çok aramıştım sei çok iyi anlıyorum

41 kere maşallah canım,çok güzel olmuşsun,allah nazarlardan saklasın..bende kendi düğünüm için öyle çok araştırıyorum ki saç ve gelinlik modeli...gelinliğin hazır mı yoksa diktirdin mi??allah mutluluğunuzu daim etsin,bir yastıkda kocayın...a.s.

Cnmmm çok güzel olmuşsun dört dörtlük Rabbim hayırlı mutlu geçinmeyi nasip etsin inş. opuyorumnanaktan

Canım yaa çok eğendim seni saçların özellikle çok güzel olmuş acaba sarı olduğu için mi bu kadar güzel şimdi kendimde düşündümde koyu saçta böyle hoş durmaz heralde çok güzel olmuşsunuz canım mutluluklar

diktirdim canım gelinliği kabarık ile düz kremle kırık beyaz arasıda çok kararsız kalmıştım...ewlenecek arkadaşlara tawsiyem kesinlikle kırık beyaz...ben krem gelinlige hastaydım gercekten ağır bir görüntüsü war ama düğün salonunda inanınkı dikkat cekici durmuo sizde dikkat ederseniz bana hak wereceksiniz...

ay ne tatlı olmuşsunnnn, çok yakışmışsınız canım.. allah mutlulugunzu daim etsin.opuyorumnanaktan
araştırmanada degmiş saç modelin süper:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…