Bunlar da benim sakalı ipten banyo paspaslarım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Bunlarda benim banyo paspaslarım..:utangac:

[IMG=http://img9.imageshack.us/img9/4130/img1892z.jpg][/IMG]
[IMG=http://img9.imageshack.us/img9/img1892z.jpg/1/w800.png][/IMG]

..........
img1893x.jpg

w600.png

sade olsalar daha şık olurlarmış canım ellerine sağlık.

çok şirinler canımm...senmi yaptın...?

canım maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık ,güle güle kullan,bence böylesi çok daha hoş olmuş...

harikalar canim
ellerine emegine saglik
renk secimi ve uyumuda cok güzel
masallah sana canim:nazar:a.s.

:1hug:Teşekür ederiiiiiim kızlaaar çok sağoluuuunn..evet ben yapmıştıım ..ortadaki yuvarlakları sırf bordürlerimde yuvarlaklar var diye yapmıştım uyumlu olsun diyeee...yerimseniben

cnm şişlemi ördün tığilemi kaç numara birde cnm çok güzel olmuş gerçekten ortadaki yuvarlk nasıl yaptın zincirmi çektin

ona baktım canım ama bişey anlamadım pek örgü dilinden anlamam görmem lazım tığ ile örsem aynı sonucu alırmıyım acaba?

bilmemkiii:sm_confused: hiç denemedim inan..:1no2: ben şile ördüm 8-9 numara ile yapabilirsin,tabi ipine bağlı.bir kalını var birde incesi var en kalını ile 9 şişle yap canım..bende tam olarak anlatamıyorum illa göstermem lazım..:)))

tamam canım teşekkürler 10numara şişim var onunla yaparım olur heralde inşallah beceririm:))

bende çok severim sakallı ipten yapılan paspas vs gibi şeyleri eline saglık

çok sağoluuun kızlaaar çok mutlu oluyoruuum..bengu canıım ben hayatta beceremezdim sağolsun görümcem öğrettii..hatta biliyomusun ben başlamayı ve bitirmeyi halen bilmiyoruum:)))yaa umarım sana biraz umut oluruuum..sen hele bi başlaa gerisii geliiiirr.

teşekkürler canımcım yok ben örgü çok ördüm ama yuvarlak yapmayı şişle bilmiyorum neyse bende düz yapıcam iplerimi aldım bitince koyarım bende resimlerini kaydirigubbakcemile3

merhaba,öncelikle teşekkürler paylaşımın için.ben iki soru sormak istiyorum,birincisi ördüğünüz paspasların(oturma odasındakinden bahsediyorum) çapı kaç cm,ikincisi ben daha büyük bir paspas yapmak istiyorum,siz 45 ilmekle başlamışsınız ve 5 er ilmek çıkarmışsınız,mesela ben 90 ilmekle başlasam 10 ar ilmekmi azaltıcam yoksa yine 5 er ilmek mi,yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler..

Back
X