E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
merhaba,öncelikle teşekkürler paylaşımın için.ben iki soru sormak istiyorum,birincisi ördüğünüz paspasların(oturma odasındakinden bahsediyorum) çapı kaç cm,ikincisi ben daha büyük bir paspas yapmak istiyorum,siz 45 ilmekle başlamışsınız ve 5 er ilmek çıkarmışsınız,mesela ben 90 ilmekle başlasam 10 ar ilmekmi azaltıcam yoksa yine 5 er ilmek mi,yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler..
seni hamaratlı seni çok güzel olmuş ellerine sağlık
derya baykal görmesın... hemen çıkarır senı ekrana. super olmuş valla 40 yıl duşunsem aklıma gelmezdı
canım bende başladım bakalım inşallah güzel olacak.anlattığını anlamadım kaç kere yaptım söktüm deneme ipiylekaydirigubbakcemile3
en sonunda öre söke çıkarttım:smiley-cool:
çok zevkli gerçekten örmesi ve de harika oluyor ...
bende banyoma turkuaz mavi iki tane yapıcam senin oturma odana bayıldım zaten renk uyumu sadelik harika çok zevklisin canım Şeniz
Rabbim sana veeee tümmmm evlat hasretiyle yananlara sağlıklı evlatlar nasib etsin en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:a.s.
kızlaaar beni şımartıyosunuz KEDERSİZİİİM CANIM DOSTUM SAĞOL beğendiğine çok sevindiim..gördünmü bak ben bebişi unutmak için nelerle uğraşıyoruum..şimdide de olmayan bebişime çok güzel bir battaniye yapıyoruum süper bişey ..bu topikte bir numara olacaak..sanada örüp göndericem yani yeğenimeee sen hemen üstüne alınmaa yaramazımaa, nazlımaaa..
canım benim iyi yapıyosun ...olmayan bebeğime değilde olacak bebeğime yapıyorum desen daha iyi olur en kısa zamanda rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ...tabikide yapacaksın teyzesi yeğenin değilmi yapmazsan küserim zaten, canım benim şaka bir yana düşünmen bile beni çok mutlu etti teşekkür edriz olacak bebeğimin teyzesi teşekkür ederiz:)))
:1hug:çok teşekür ederiiiiiiiiiiim sağol allah razı olsun güzel dileklerin içiin..a.s.
başladığına sevindiim,bak gördünmü çok kaolay dimiii.bundan sonra bana soranlara sana önlendiricem sen anlatırsın artıık..yerimseniben.
odamıda beğenmişsiiin :asigim:çok sağool o senin güzelliğiin:1hug:
varya bu ipten perde yaptık hemde bayrak kırmızısıııı,süper olduu bi takılsın hemen resimlerini koyucaam acayiip güzel oldu böyle kırmızı kırmızıı canlı canlı olduuu.yanlarda taşlar koyduk üstüne 4 pamak düz örgü ördük ..varya kadifelik fon gibi duruyoo gören herkez hayran olduuu...resmini çekecem mutlakaayerimseniben
o banyo paspaslarını yerim ben seninnnnn süper olmuş yawww ellerine sağlık canım iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?