Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mükemmel evın var benı yalnış anlamazsan 3 yerde gördüğüm mükemmel olan moblyalarını şıklığını bozmaması adına benı yalnış anlamazsan nacızane önerim olacak
. salonudakı sıyah beyaz modern çok güzel orta sehpadaki ve vitrındekı örtülerın daha klasık yapıyor
. köşe koltuk olan bölüm çok modern zevkli sadece tablo seçımı bıraz daha alaturka
. yatak odan çok değişik kalitelı oyuncaklar bıraz göz yoruyor
mükemmel evın var benı yalnış anlamazsan 3 yerde gördüğüm mükemmel olan moblyalarını şıklığını bozmaması adına benı yalnış anlamazsan nacızane önerim olacak
. salonudakı sıyah beyaz modern çok güzel orta sehpadaki ve vitrındekı örtülerın daha klasık yapıyor
. köşe koltuk olan bölüm çok modern zevkli sadece tablo seçımı bıraz daha alaturka
. yatak odan çok değişik kalitelı oyuncaklar bıraz göz yoruyor
ben bango uzerındekı esyaları hıc sevmıyorum oyuzden hersey dolapta birde buzdolabının yanına bır dolap daha aldım o yerdekı ve penceredekıler hepsı içinde
evinin eşyaları o kadar güzel ki inan bu güzellği 2 3 detay yüzünden gölgelenmesne sessiz kalamadım zaten moblyaların o kadar kaltelı ve zevklıkı şmdı daha güzel oldğuna emınım...
bıde salonndakı perde ıle lambanın aynı modelde olması harika duruyor
Hıımmm oh mis gibi şıklık, sadelik,ferahlık hepsi birarada mutlulukla oturun çok beğendim:)Mutfak halınızın markasını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa:80:
Hıımmm oh mis gibi şıklık, sadelik,ferahlık hepsi birarada mutlulukla oturun çok beğendim:)Mutfak halınızın markasını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa:80: