Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?

GulT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
12
2
1
26
Canlar ben aranıza yeni katıldım. Forumda daha önce sürekli soruları yanıtları okuyordum. Sizde fikirlerinizi almak istedim. 2 buçuk yıldır evliyim. Daha önce 2023 yılında bir gebelik geçirdim. Korunmadigim ay hamile kalmıştım ve planlı değildi kalbi gelişmediği için kürtaj oldum. Bu ay bel agrisi kasik agrisi rahimde çekilme ve hafif sarı akıntı şeklinde belirtilerim var ve acayip uykusuzum dpo8 suan da testi yaptim ama negatif cikti sizce cok mu erken oldu beklenen regl tarihim 26'sı aslında. Gebelikte böyle belirtiler yaşayan oldu mu ilk bebeğimiz olacak ve heyecanlıyım. Goguslerim cok hassas eşime sarıldığımda bile sızlıyor gibi batıyor. Fikirlerinizi bekliyorum

Regl oldun mu peki? Forumda okuyorum bazıları da geç döllenme oluyor.

Ya benim reglime 7 gün var o yüzden hâlâ bi umut bugün yine kan verdim negatif var gibi de hissediyorum insan hisseder ya öyle bir his
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde beklenen regl 26 veya 27 si ama dunku testim bu sabah baktigimda pozitifleşmişti. Bugun yaptim gene kaset test erken gebelik degil sanki cok cok az goruyorum gibi ama acaba ben gormek istedigim icin mi bilmiyorum. Regl olmadigim icin hala umutluyum gibi bilmiyorum ama senin regla daha var insallah vardir da mucizen seninledir. Geç yerleşmedir.

Ya erken gebelik testi yapsan 2 farklı marka ile en azından test yanlış derdi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…