bunlar gerçek mi ya?

face de hiç arattırmadım fakat facebook gibi çoluk çocuk amca dede herkesin kullandığı siteye insanlar ilişki durumunu bile yazamazken, birilerinin de grup seks için mesaj at falan yazması şunu gösterir; bu işi parayla yapan insanlardır ve sahte hesaplarıdır yani isimler yanlıştır, müşteri topluyor olabilir, haberi olmadan çekilen kadın da kocası tarafından satılıyor olabilir evet bunu gazetede 3.sayfa haberlerini okuyanlarınız bilir; hayat o kadar tuhaf ki ne Allah korkusu ne vicdan ne merhamet hiçbirşey kalmamış evet varsa yoksa para pul zevk sefa, sonunu düşünen yok sadece öteki hayattan bahsetmiyorum bir gün sonrasını bile düşünen yok, grup seks yaptın veya karını pazarladın diyelim ki karın hamile kaldı eee çocuğa nolacak, anı yaşayın mottosunu kıçından anlamış insanlar bunlar, ölmeden önce yapılması gereken 100 şey varya hani ben de yapılmaması gereken yüz şey arasına sokuyorum bunları :47:

Sapkınlıklar almış başını gidiyor. Baya bir zaman önce bir haberde okumuştum, anne-kız ayn anda aynı erkeklerle beraber oluyormuş. İki adam, anne ve kız. Ve bu anları kameraya alıyorlar. Kadın da 60'a merdiven dayamış..İçim kalkmıştı, kendime gelemedim. Allah ıslah etsin.

Son düzenleme:
Back
X