adetiniz kac gun gecikti bu kadar belirti hemen olmazki adetiniz gecikirse tekrar yapin test burdan var yok yok diyemeyizmerhabalar bir sorum olcak benim adetim gecikti gelmedi kasıklarım agrıyor karnımda agrıyor sancı oluyor arada cok uykum geliyor uyumak istiyorum surekli hic birsey yapmak istemiyorum basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor arada midem de sık sık bulanmasada arada bulantı geliyor geciyor sonra aclık hissi var bide surekli acıkıyorum belim felanda cok agrıyor goguslerimde bir degisiklik yok sadece ustune bastırınca acıyo bugün test yaptım evde negativ cıktı sence hamilemiyim yardim edermisiniz sizde böyle oldunuz mu bunlar hamilelik belirtileri degil mi?
10 gün gecikti adetim basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor test yaptım negativ cıktı hamilemiyim acaba diye düsünüyorum bu testler yanlışta gösterebiliyormusAdetimiz ne kadar gecikti? Bütün bunların hamileliğin başında olmaz. Sık idrara çıkma,baş ağrısı,baş dönmesi normal. Ama diğerleri için henüz çok erken bebek büyüyene kadar hissedemezsiniz. Mercimek gibi bişey acıktırmaz sürekli bel ağrısı da yapmaz. Kasık ağrıları genelde hapşurdupunuz zaman olu başlarda. Sonra da büyüdükçe ara ara olur. Belki de üşüttünüz kan testi verin olmadı yada biraz daha bekleyin. Bazen psikolojik olabiliyor..
10 gün gecikti adetim basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor test yaptım negativ cıktı hamilemiyim acaba diye düsünüyorum bu testler yanlışta gösterebiliyormus
kan testi yaptırırım cok teşekkür ederim ben agustosta 2 kere adet gordum benim adetim normalde ayın 6si 7si gibi gelir agustosun 10unda adet oldum 31inde baktım yine kan gelmiş adet olmuşum bu benim kafamı karıstırdı bu ay da hic adet olmadım normalde dedigim gibi adetim 6si 7si gibi gelirdi gelmedi acaba hamilemiyim merak ettim kafam karıştı cok ben en iyisi kan testi yaptırıyım cok teşekkür ederimm :)10 gün geçtiyse kan testi yapın baZen geç gösterebiliyor. Ama yine de bütün bu belirtiler için çok çok erken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?