bunlar hamilelik belirtisi mi lütfen yardım =S

konu çok eski ama okuduklarıma hayretle bakıyorum...... evet bu kız hatalar yapmış ama cinsel yoldan zevkle hata yapmak çokta zor bişey değil... bunu kolay kolay savunamazsınız..... nedemek evlenmeden önce erkekle birlikte olmak.. siz en büyük günahlardan birirnin zina olduğunu bilmiyormusunuz.... sizin kızınız büyüyüp 17 yaşına gelse kızım erkek arkadaşınla böyle ilişkiye gir diye akılmı verecekseniz...... inanamıorum.... şimdi sizlere sorsam hepiniz Müslümanım diyeceksiniz ama allahın kurallarına uymayan bazı insanlar Müslüman olamaz.... bende hatalar yaptım allahımdan tövbeler ettim doğru yolu buldum..... inşallah bazılarınızda tövbe edip allahın kurallarına uyarak gerçek birer Müslüman olarak yoluna devam edip cennette yerine kavuşur.....

Merhaba ben çok heyacanlıyım. Adet tarihim 22 26 sı oluyor ayın. Eşimle ayın ortalarından beri korunmasız ilişkiye girdik içime boşalmadı fakat ben yine de kendimde değişiklikler hissediyorum. Bacaklarım çok ağrıyor uykusuzluk başladı sabahlara kadar uyuyamıyorum iştahım kesildi başım dönüyor kasıklarımda aralıklı ağrı hissediyorum karnım şiş gögüslerim şiş acıyordu fakat geçtiler arada midem bulanıyor fakat çok şiddetli değil test yaptım negatif çıktı adet günüme daha 1 hafta var haftaya tekrar yapıcam test bu arada tutunma kanaması felan da olmadı acaba hamilemiyimdir lütfeeen cevap verirseniz çok sevinirim lütfeeen kafayı yicem

hepinizin mesajlarını okudum estafurullah kimseyle dalga geçmek için yazmadım bunları benim durumumu anlatabilceğim kimsem yok o yüzden burdan bilgi almaya çalışıyorum keşke bi bebeğin canına kıycağıma kendi canıma kıyabilsem ama benim sevgilim ilk günkü şefkatli adam değil hamile olduğumda şiddet uygulamaktan çekinmeyen birisiymiş..ben yargılanmak pahasına burada yaşadıklarımı anlatıyorum çünkü tek istediğim birilerinin bana yardım etmesi çünkü bu durumun buralara kadar nasıl geldiğini ben biliyorum..lütfen bu kadar can yakıcı olmayın...

Canim hem sevindim ama hemde üzüldum gercekten bende suanda hamileyim tarifsiz duygu bu .öteki yandan eminim sende anne olmak isterdin.ama sana siddet uygulayan bebegi istemeyen birinin baba olmaya hakki yok bence. bu karar senin gelecegini etkileyecek, ve ailen onlarin gururu onuru onlari düsün .5 dk zevk onlarin basini yere egmeye degermi keske seni hakedenle ilklerini yaşasaydın keske. dyolarki ailene söyle ya olay kötüye gderse allah korusun namus bu ben seni asla suclamiyorum yanlis anlasilmasin sadece bu olayda ckacak sonuclari söylüyorum:(insallah rabbim sana hayirli kapilarindan birini acar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hem sevindim ama hemde üzüldum gercekten bende suanda hamileyim tarifsiz duygu bu .öteki yandan eminim sende anne olmak isterdin.ama sana siddet uygulayan bebegi istemeyen birinin baba olmaya hakki yok bence. bu karar senin gelecegini etkileyecek, ve ailen onlarin gururu onuru onlari düsün .5 dk zevk onlarin basini yere egmeye degermi keske seni hakedenle ilklerini yaşasaydın keske. dyolarki ailene söyle ya olay kötüye gderse allah korusun namus bu ben seni asla suclamiyorum yanlis anlasilmasin sadece bu olayda ckacak sonuclari söylüyorum:(insallah rabbim sana hayirli kapilarindan birini acar...

Back
X