- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
eminim yazımı okuyunca başlığımda yer alan yazıyı kendi kendinizi soracaksınız bunlar nasıl akraba ? gerçekten de öyle sorulması gereken soru sizler ne düşünürsünüz bilmem ama sizlerle de paylaşayım akraba sorunumu dertleşelim istedim. kendi ailem ve halamlarla birlikte amcamlara gitme kararı aldık hep birlikte uzun zamandır yıllardır hep yeni yeni ev aldık diyorlardı bizde ev görmeye gidleim dedik fakat bize ne hikmetse sürekli taşındıklarından beli ev adreslerini evrmediler onlar bizlere gelirler bayramalrda seyranlarda bizim amvama gideceğimiz belli bir adresi yoktu anlayacağınız. neyse amcam bir gün halamın rahatsızlığından dolayı olsa gerek onun sitemine dayanmayarak adresi verdi fakat yengemin bu durumdan haberi olmamış bizlerde hediyelerimizi aldık ve gittik kapıyı çaldık eve gireceğiz yengem kapıyı açtı ve çok büyük bir şaşkınlığa uğradı yüz ifadesi görülmeye değerdi. ve öyle birşey dedi ki biz ne diyeceğimizi şaşırdık '' kardeşim burası bizim ev değil biz evi sattık kiradayız şimdi '' neyse sonra dışarı çıktık bize sattıkalrı evlerini gösterecekler ama sürekli olarak yanılma içerisinde idiler şu ev yok o değil bu ev gibi... sonra neyse işte artık oturmamız son buldu evimize geldik ondan bir ay geçmeden yengemden bir haber duyduk yengem bizim onun evine gidşi sebebimizi halamın kızını zorla yengemin oğluna vermeye gitmişiz lafta ve benim annmelerde bu işi yapmak için gitmişler bu halen devam ediyor yengem halamın kızını oğluyla evlendirmeye çalıştığımızı hhalamalrın bu işe razı olduklarını düşünüyor. ne kadar şaşılası bir durum değil mi ve bunun üstüne bir bayram bize geldiler halamın kızı da geldi düğüne gidecektik çünkü ne dese beğenirsiniz yeni evime taşındım hadi bakalım bu sefer adrsimi vermiyorum bulun bulabilirsneiz adresimi dedi dalga ile gerçek arasında biz bu olaylarda sadece şaşkın tarafı oynadık işte böyle arkadaşalr başta da dediğim gibi nasıl akraba bunlar çözebilmiş değiliz...