Bunlari yaptigim icin kendimden nefret ediyorum .. nolur yargilamayin isteyerek yapmadim hic birini gecmelerini istiyorum ama net te hep gecmiyo yaziyo kremler felab gecirmiyo diyolar dogrumudur.. ? Gecmesi icin birsey yapilmiyo mu .. kendi yapabilcegim ailem ogrenmeden.. ???
http://t1307.hizliresim.com/1c/l/qfxf4.png
http://u1307.hizliresim.com/1c/l/qfz7n.png
Mobilim ve baska nasil resim atildigini bilmedigim icin boyle attim ..
---16yasindayim---
Her yerde aynı etkiyi gösterir .
Arkadaşın dediği gibi bir uzmandan yardım almanız şart .
Diğer konularınızı da az çok biliyorum .
Peki tesekkur ederim ..Geçer öyle derin değillermiş zaten. Merak etme...
Hayir yaptigim icin utanmiyorum utanmiycamda belki isteyerek yaptigim bisey olsaydi utanirdim ama 'istemeyerek' yapiyorum elimde degil anlik kriz gibi bisey .. tesekur ederimbunu kendıne yaptıgın ıcın utanmalısın kendınden 16 yasındasın bebekmısın nesın neler yasamıssın hala oturup ısyan edıyorsun salmıssın kendını patates cuvalı gıbı yazık degılmı kollarına bacaklarına nerenı yaptıysan
merak edıyorsan soylıyım o kan ızlerı gıder ama o ızler hıc bır zaman gıtmez
Yeni degiller..peki tesekkur ederimergen sendromu için bir doktora başvurun liiiiitttttfeeeeennnnnnnnnnnnnpiiiikiiiiiiii örtmenimmmmmm hemennnn didiommmmmm...........ne bu ben hangi ülkede yaşıyorum ...ergen evlatlara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetimi veriliyor....benim hiç haberim yokki ...anasının babasının haberi yok daha olaylardan yavru neler naşıyor kimsenin umru değil belliki...kremleri diğer ablaların söylemiş zaten minik kuşşş....diğer konudada bir daha yapma izi kalacak bir durum olur ilerde eşine çocuğuna açıklayamazsın zor durumda kalırsın ....hem hayatta güçlü olmanın yolu kendine zarar vermek asla olamaz sen güçlü bi kızsın kendine gel hadi bakalım
Tesekkur ederimContractübex diye bir merhem var,eczaneden alabilirsin.
Yara izine birebir.
Kabuk yoldukca yeniden kabuk oluyo .. tesekkur ederimkınamayın lütfen,bir anlık gaflettir, yapmıştır. İnsanın kınadığı başına gelmedikçe ölmezmiş sizinde muhtemelen kızınız kardeşiniz vardır..
arkadaşların dediği gibi contraktubex jel'in çok yardımı olur ama biraz fiyatı tuzlu.. Alamam diyorsan bephantene sür oralarına tabaka halinde, özellikle banyodan sonraları bunu yapmayı sakın unutma, o bölgelerinide sakın lifleme kabuk falan varsa kaldırma. Bunlar yeterli olur sanırım..
kurtulcam.. tesekkur ederimçok üzüldüm... çok.... sana şuan ihtiyacın olan sorunun cevabını veremeyeceğim çünkü hangi krem yaralarını geçirir bilmiyorum ... ama bildiğim bu izleri yok etmeyi başarsan bile onları tekrar yapmaktan çekinmeyeceğin... Bu bir tür savunma mekanizması sorunlarından acılarından bu şekilde kurtulmaya çalışıyorsun ve bu hep kendini tekrar edecek... Her defasında kendinden nefret etsen bile... O yüzden bu izlerden kurtulmadan önce sana bu yaraları yaptıran sorunlardan kurtul bu psikolojiden kurtul ... çok yazık ediyorsun gencecik tazecik tenine ....
hayir dinliyorum ozelden sikca konustugum ablalarda var bunun dogru olmadiginida biliyorum sacma geliyo ama isteyerek yapmiyorum hepside tej seferde olmus sey degil bunlar yeni degil.. tesekkur ederimiyide güzelim..sen buraya konu açıp durmaktan başka bişey yapmıyosun ki..
burda söylenenlerin hiç birini dinlememişsin ki sen..
şu yaptığına bak..o izler geçer geçmesinede senin şu ruhuna güzelliğine geleceğine yaptıkların geçer mi?çıkar mı aklından?
yaşadıkların kolay değil evet ama bunu daha da zorlaştıranda sensin..
herkesin 1001türlü derdi var..
ama sen hem bizleri dinlemiyorsun daha kötü şeyler yapıyorsun..hemde sızlanıyosun!.
tedavi şart sana
Ne sürersen sür iz kalıcak, sen de ona her baktığından kendinden utanacaksın.
Acilen tedavi olman lazım, 16 yasındasın ama boyundan büyük seyler yapıyorsun. Amac dikkat cekmek mi? Ailen seninle ilgilensin diye mi tüm bunlar. Yanımda olsam tekme tokat dalacam, madem sorunların var sorunlarını çözecek adımlar at. Sanki hepimiz el bebek gül bebek büyüdük, hepimizin sorunları vardı ama aşmak icin caba harcadık. 1000 tane konu acınca sorun cözülmez, 1000 konuda söylenenlerin hangisini yaptın?
Bunlar yeni olan seyler degil ki onceden olanlar.. dinliyorum .. psikolog icin gecen hafta cuma gitcrktik bazi seylerden korktum gitmedim ama korkmama gerek olmadiginida bi abla acikladi .. o yuzden tekrar randevu alicaz..
Dikkat cekmek icinde degil istemeden yapiyorum..
Pek yeni gibi görünmedi gözüme, eski derken bir haftalık mı? Daha yeni kabuk bağlamış.
Korkmadım diyosun, utanmadım diyosun. İnsan bence en cok kendine verdiği zarar icin utanmalı. Karşındakilerin canını yaktığında özür diler, affedilirsin ama kendine verdiğin zararın telafisi cok zor. Yasın cok kücük. Sağlıklı adımlar atmalısın.
jilet izini asla kremler geçirmez.
o artık senınle bırlıkte olacak.
ama doktora gidersen yaraların derin değilse, lazer yöntemı ile
derinse, iz değiştirme amelıyatı olursun.
Lazer yontemi ne demek
2 hafta , kabuk bagladikca yoldum gecer diye tekraesan kabuk oldu
Isteyerek yapsaydim utanirdim ama uzuluyorum gorunce canim yaniyo yaparken degil o an kendimde degilin gibi kendimde olsam boyle birsey yapmam(((2 haftadan once olanlarda var ayni zmanlarsa degiller)))
Bacagimda ve karnimsa sort artik suanda bile giymiyorum.. tesekkur ederimnetten bakabılırsın canım.
ama şunu bil, bu izler doktor dısında bır müdahale ile asla geçmez.
yaşın biraz ilerlediği zaman o izlerden utanacak ve o izlere nerende ise sürekli orayı kapatacaksın.
izlerin çok yeniymiş bence doktora git.
Senin fotograflarını gördüm ben, o kadar güzel bir genc kızsın ki, senin gibi bir kardeşim olsun isterdim.
Bir an evvel doktora git. Zaman kaybetme. Önce kendini düşün, kendini sev. Hicbir sey senden daha kıymetli değil.
eisteyerek yapmiyorum ...ay çok korkunç gözüküyor canım yapma böyle seyler
canım kimse seni yargılayamaz
allahtan başka kimse yargılayamaz ne yapmış olursan ol
çünkü bir gün yargılayan kişininde bu duruma düşmeyeceğini rabbimden başkası bilmez bunu unutma
kimse kimsneinde ne yaşadığını bilemez
yaşında pek ufak be anacımmm kıyamam sana
neyse silverdin krem al eczaneden çok bişi dğeil
prospektüsüne göre kullan görürsün faydasını
birdahada yapma inş böyle şeyler
kendi adıma eger bana
peki teşekkür ederim ,
yazıcaksan hıc yazma guzelım doydum cunku
Senin yaşlarındayken ben de yapmıştım benimkiler çok daha derindi hala izleri duruyor.Ve emin ol hiçbir işe yaramıyor hiçbir acını dindirmiyor bunları yapmak.Hatta yaşın ilerlediğinde çok utanıyorsun bu izlerin görünmesinden.İnsanlar soruyor ve açıklama yapmak zorunda kalıyorsun.Seninkiler derin değilmiş tavsiye edilen kremlerden al iz kalmaz muhtemelen ve sakın bir daha yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?