• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar nasıl geçer..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Bunlari yaptigim icin kendimden nefret ediyorum .. nolur yargilamayin isteyerek yapmadim hic birini gecmelerini istiyorum ama net te hep gecmiyo yaziyo kremler felab gecirmiyo diyolar dogrumudur.. ? Gecmesi icin birsey yapilmiyo mu .. kendi yapabilcegim ailem ogrenmeden.. ???

http://t1307.hizliresim.com/1c/l/qfxf4.png

http://u1307.hizliresim.com/1c/l/qfz7n.png

Mobilim ve baska nasil resim atildigini bilmedigim icin boyle attim ..

---16yasindayim---

Bunlari yaptigim icin kendimden nefret ediyorum .. nolur yargilamayin isteyerek yapmadim hic birini gecmelerini istiyorum ama net te hep gecmiyo yaziyo kremler felab gecirmiyo diyolar dogrumudur.. ? Gecmesi icin birsey yapilmiyo mu .. kendi yapabilcegim ailem ogrenmeden.. ???

---16yasindayim---

canım sen naptın öyle hani her şeyi düzeliyodu ne zaman yaptın bunları, contraktubex jel var yara izleri için eczaneden al sür sakın bir daha yapma sakın canına yazık

Son düzenleme:
jilet izi mi onlar..bilemiyorum nasıl geçer ama fazla derin değil gibi iz kalmaz belki..bepanthen falan sür belki faydası olur..

ailenin görmesinden korkuyosun ama belki baban görse iyi olur..pek iyi durumda olmadığını farkeder..:20:

arkadaşın dediği kreme ek olarak bepanthen krem al ikisini karıştır sür kuru nemsiz bırakma sürekli nemlendir

Bacağına yapmışsın galiba. Bende yapmıştım onlardan birkaç tane. Aptallıktı. Üzüntülerini, sorunlarını kendi vücuduna zarar vererek geçiremezsin. Bepanthene al, düzenli olarak sür. Yada eczaneye git onlar güzel bir krem verirler.

contratubex en iyisi.60 küsür civarında fiyatı
ama onu karşılayamazsan medacasol de iyidir.
onu da alamazsan sızma zeytinyağı sür hergün.
off cnm ya ne yaptın sen kendine

O kadar çok konu açtınız ki..sizin konularınıza özellikle cvp vermemeye özen gösteriyorum lakin bu resimleri gördüğümde adınıza çok üzüldüm."ergen sendromu "için bi uzmandan destek almanızda fayda var..nacizane tavsiyem budur.

contratubex en iyisi.60 küsür civarında fiyatı
ama onu karşılayamazsan medacasol de iyidir.
onu da alamazsan sızma zeytinyağı sür hergün.
off cnm ya ne yaptın sen kendine

hametan krem al eczaneden kısa sürede iyileştirir çok derin değil zaten .

canım sen naptın öyle hani her şeyi düzeliyodu ne zaman yaptın bunları, contraktubex jel var yara izleri için eczaneden al sür sakın bir daha yapma sakın canına yazık

jilet izi mi onlar..bilemiyorum nasıl geçer ama fazla derin değil gibi iz kalmaz belki..bepanthen falan sür belki faydası olur..

ailenin görmesinden korkuyosun ama belki baban görse iyi olur..pek iyi durumda olmadığını farkeder..:20:

Bacağına yapmışsın galiba. Bende yapmıştım onlardan birkaç tane. Aptallıktı. Üzüntülerini, sorunlarını kendi vücuduna zarar vererek geçiremezsin. Bepanthene al, düzenli olarak sür. Yada eczaneye git onlar güzel bir krem verirler.

arkadaşın dediği kreme ek olarak bepanthen krem al ikisini karıştır sür kuru nemsiz bırakma sürekli nemlendir

hametan bepanthen ve madecassol isimli üç krem var bunları karıştır ve günde 3 kere sür

O kadar çok konu açtınız ki..sizin konularınıza özellikle cvp vermemeye özen gösteriyorum lakin bu resimleri gördüğümde adınıza çok üzüldüm."ergen sendromu "için bi uzmandan destek almanızda fayda var..nacizane tavsiyem budur.

Herkese yorumlariniz icin cok tesekkur ederim ..
Kremler bolgeden bolgeye degismez dimi ? Karnimda da var

Her yerde aynı etkiyi gösterir .
Arkadaşın dediği gibi bir uzmandan yardım almanız şart .
Diğer konularınızı da az çok biliyorum .

bunu kendıne yaptıgın ıcın utanmalısın kendınden 16 yasındasın bebekmısın nesın neler yasamıssın hala oturup ısyan edıyorsun salmıssın kendını patates cuvalı gıbı yazık degılmı kollarına bacaklarına nerenı yaptıysan

merak edıyorsan soylıyım o kan ızlerı gıder ama o ızler hıc bır zaman gıtmez

Hey Allahım yarabbimmm..... bunu yapmakta ki amac ne hic bi zaman anlıyamıcam gercekten :20: bu sacpa sapan izler hic bi zaman gitmez benımde ablam ergen çaglarında adını yazmıstı felan da hala izleri duruyo diye hatırlıyorumm :19:

kendi adıma eger bana

peki teşekkür ederim ,

yazıcaksan hıc yazma guzelım doydum cunku

Son düzenleme:
ergen sendromu için bir doktora başvurun liiiiitttttfeeeeennnnnnnnnnnnn:4:piiiikiiiiiiii örtmenimmmmmm hemennnn didiommmmmm...........ne bu ben hangi ülkede yaşıyorum ...ergen evlatlara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetimi veriliyor....benim hiç haberim yokki ...anasının babasının haberi yok daha olaylardan yavru neler naşıyor kimsenin umru değil belliki...kremleri diğer ablaların söylemiş zaten minik kuşşş....diğer konudada bir daha yapma izi kalacak bir durum olur ilerde eşine çocuğuna açıklayamazsın zor durumda kalırsın ....hem hayatta güçlü olmanın yolu kendine zarar vermek asla olamaz sen güçlü bi kızsın kendine gel hadi bakalım:54:

---16yasindayim---

Contractübex diye bir merhem var,eczaneden alabilirsin.
Yara izine birebir.

kınamayın lütfen,bir anlık gaflettir, yapmıştır. İnsanın kınadığı başına gelmedikçe ölmezmiş sizinde muhtemelen kızınız kardeşiniz vardır..

arkadaşların dediği gibi contraktubex jel'in çok yardımı olur ama biraz fiyatı tuzlu.. Alamam diyorsan bephantene sür oralarına tabaka halinde, özellikle banyodan sonraları bunu yapmayı sakın unutma, o bölgelerinide sakın lifleme kabuk falan varsa kaldırma. Bunlar yeterli olur sanırım..

çok üzüldüm... çok.... sana şuan ihtiyacın olan sorunun cevabını veremeyeceğim çünkü hangi krem yaralarını geçirir bilmiyorum ... ama bildiğim bu izleri yok etmeyi başarsan bile onları tekrar yapmaktan çekinmeyeceğin... Bu bir tür savunma mekanizması sorunlarından acılarından bu şekilde kurtulmaya çalışıyorsun ve bu hep kendini tekrar edecek... Her defasında kendinden nefret etsen bile... O yüzden bu izlerden kurtulmadan önce sana bu yaraları yaptıran sorunlardan kurtul bu psikolojiden kurtul ... çok yazık ediyorsun gencecik tazecik tenine ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X