• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar nasıl geçer..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okula gittigini bilmiyordum ne guzel bir ugrasin var daha ne istiyorsunki hayattan.....kendine oku meslek sahibi ol....ayaklarinin uzerinde dur....bak yaz ayindayiz guzel kurslara katil....spor gibi ramazan aradan ciksin 6 yasindaki oglumu hemen yuzme kursuna yada basketbola gonderecem evde bosbos oturup sinir bozulacagina en azindan ilerde yapabilecegin bir activite olur.....m

Kendinede zarar verme boyle fotolari paylasma bu psikolojiden kurtulsan bile o yaralara baktikca icinde kapanmayan yaralar olur.....

Babamlarsiz disari cikmam yasak ..

Durdurmaya calisicam..

Ben de 10 yıl önce maket bıçağının kesmediğini kanıtlamaya çalışırken bakın kolumu bile kesmiyor diye 2-3 kere sürmştüm koluma. Öyle beyaz beyaz çizilmişti sadece, sonra bir baktım kızarmış kabarmış ve hala o 3 çiziğin izi durur saçma bir şekilde. Mutlaka bir şeyler yap izi kalıyor çünkü ileride görünmesin diye uğraşır durursun. Bir arkadaşım bu yüzden yaz sıcağında kapalı giyiyordu, bir diğeri dirseğine kadar bilezik takıyordur, bir diğeri de dövme yaptırdı. Elma kabuğunu sür günde bir kaç kere yaralarda iz kalmasını engelliyor, bunun dışında medikal bir şey bilmiyorum maalesef.

Ben de 10 yıl önce maket bıçağının kesmediğini kanıtlamaya çalışırken bakın kolumu bile kesmiyor diye 2-3 kere sürmştüm koluma. Öyle beyaz beyaz çizilmişti sadece, sonra bir baktım kızarmış kabarmış ve hala o 3 çiziğin izi durur saçma bir şekilde. Mutlaka bir şeyler yap izi kalıyor çünkü ileride görünmesin diye uğraşır durursun. Bir arkadaşım bu yüzden yaz sıcağında kapalı giyiyordu, bir diğeri dirseğine kadar bilezik takıyordur, bir diğeri de dövme yaptırdı. Elma kabuğunu sür günde bir kaç kere yaralarda iz kalmasını engelliyor, bunun dışında medikal bir şey bilmiyorum maalesef.

Benim karnimda birde bacagimin ust tarafinda var .. sort goymedikce gorunur degil ama gitmelerini istiyorum kendim gorunce de canim yaniyo .. peki cokcok tesekkur ederim

Ne kadar geçerse geçsin, hafif de olsa beyaz izi kalır façanın..
Arkadaşlar ne güzel kremler yazmışlar, onları kullan inşallah geçirir..
Kendine de zarar verip durma, bu yaptığının kimseye faydası yok kuzum. :)

Ne kadar geçerse geçsin, hafif de olsa beyaz izi kalır façanın..
Arkadaşlar ne güzel kremler yazmışlar, onları kullan inşallah geçirir..
Kendine de zarar verip durma, bu yaptığının kimseye faydası yok kuzum. :)

InsAllah..
Biliyorum yok. . Durdurmaya calisicam
Tesekkur ederim ^__^

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X