- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
Mrb arkadaslar okadar doluyumki aglamk istiyorum ama aglayamiyorum bile... Esimle gorucu usulu tanistik nisanlandik biz nisanlandiktan kisa bir zaman sonra kayinvalidem beyin kanamasi gecirdi bir hafta yogun bakimda bir ayda hastanede yatti.ben esime destek amacli hergun hastaneye gittim.yogun bakimda kaldigi surece gecelerce hastanede kaldim bir dakika gozumu kirpmadan dua ettim kurtulsun diye.altindan altim yemek yedirdim.iyilik yap denize at demisler soylenmez bunlar biliyorum.zaman gecti evlndik.esim bana okadar kotu gunler yasattiki hep dovdu beni evliligimizin ilk gunu bile dovdu.bana bir dusmanin yapmayacagi kotulukleri yapti ki hic sucum yokken cunku iciyordu.daha fazla dayanamadim ve cocugumu alip babama sigindim aylardir burdayim.ve bu zamana kadar sabahlara kadar kurtulsun diye dua ettigim kayinvalidem beni birkez olsun aramadi.kndimi gectim torunlarini bile merak edip arayip sormadilar.haberini aliyorum gezmelere gidiyrmus ve oyle biridirki hergun telefonda dakikalarca akrabalariyla sohbet eder.bunlar nasil insanlar ben nasil insanlara dusmusum.siz olsaniz neyapardiniz lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz okadar cok zoruma gidiyorki butun bunlar kendimi yiyip bitiriyorum.