• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar nasil insanlar :(

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
Mrb arkadaslar okadar doluyumki aglamk istiyorum ama aglayamiyorum bile... Esimle gorucu usulu tanistik nisanlandik biz nisanlandiktan kisa bir zaman sonra kayinvalidem beyin kanamasi gecirdi bir hafta yogun bakimda bir ayda hastanede yatti.ben esime destek amacli hergun hastaneye gittim.yogun bakimda kaldigi surece gecelerce hastanede kaldim bir dakika gozumu kirpmadan dua ettim kurtulsun diye.altindan altim yemek yedirdim.iyilik yap denize at demisler soylenmez bunlar biliyorum.zaman gecti evlndik.esim bana okadar kotu gunler yasattiki hep dovdu beni evliligimizin ilk gunu bile dovdu.bana bir dusmanin yapmayacagi kotulukleri yapti ki hic sucum yokken cunku iciyordu.daha fazla dayanamadim ve cocugumu alip babama sigindim aylardir burdayim.ve bu zamana kadar sabahlara kadar kurtulsun diye dua ettigim kayinvalidem beni birkez olsun aramadi.kndimi gectim torunlarini bile merak edip arayip sormadilar.haberini aliyorum gezmelere gidiyrmus ve oyle biridirki hergun telefonda dakikalarca akrabalariyla sohbet eder.bunlar nasil insanlar ben nasil insanlara dusmusum.siz olsaniz neyapardiniz lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz okadar cok zoruma gidiyorki butun bunlar kendimi yiyip bitiriyorum.

Boşanma davası açtın mı?

KV yi boşver.

Evlendiğin ik gün bile seni dövmüş, içip içip seni döven adamdan ne bekliyorsun daha?

Son düzenleme:
ben olsam evliligin ilk gunu dayak yedigim adamdan çocuk yapmazdim
neyse olan olmu$
$u anda bo$anma davasi açardim babanin evine bo$a gelmedin herhalde

seninde ilk mesaj okkalli bi konu olmu$ ama neyse ..

Canım sen boşandın mı? Keşke o dayak yediğinde bir doktora gidip rapor tuttursaydın. En azından dava açar, nafakaya bağlattırırdın. Sen genede bir avukata danış, öyle bir adamla evliliğini sürdürmen zaten yanlış ilk gün dayak yemişsin sen nasıl evliliğini sürdürdün. Hemde çocuğunda olmuş. Bu zamana kadar iyi çekmişsin. Ah canım kendini üzmüşsün. Sen artık onlar için kendini yıpratma artık onlar Allah'ından bulsun. Böyle insanların üzerine gidersen çamurda atarlar.

eşiniz arıyormu veya geldimi yanınıza

ben anlamıyorum ya böyle sakin kayınvalideleri.insan çocuğunun yuvası yıkılma derecesine gelmişse nasıl rahat oturur

sizin tam dönüm noktanız kararınızı iyi düşünün

Rabbim yardımcınız olsun

Esim aramiyr gelmiyr mail yada msj atip don duzeldim diyor

sende inanmiyorsun herhalde , çocuk bile kanmaz bu yalana soylede biraz film fln seyretsin senin ex koca

çocugunla beraber mutlu huzurlu bi ya$amin olur umarim
dava açildiysa elbet sonuçlanir bigun, sen sabredip bekleyeceksin sadece

Duzelmedigini biliyorum.donmicem deyince aileme ve bna kufurler ediyor.kndi ailesinin hic umurunda degil. İnsan bi toparlamazmi cocugunu.ve esim hic cocugum demiyor ben olsam cocugumdan bi dakika ayri kalamam dusunuyorum anlayamiyorum taniyamiyrm en yakinlarimi bile

Bence siz kurtuldugunuza dua edin...aramasinlar daha iy,arayipta ne olcak sizi tekrar kandirmaga ugrassalar sizde kansaniz yine siddete geri dönseniz dahami iyi? Maalesefki kimi insanlar yapilan iyiligi cabuk unuturlar,birakin yapmamis olsani bile sonucta ortada torun var yine arayip sormalari gerekir,amaaa bosverin,bence böylesi sizin icin daha iyi...Allaha havale edin,düsmez kalkmaz bi allahtir...siz artik kendi yolunuza bakin...yolunuz acik olsun insallah...

evet bir yaşanmışlık ve ortak çocugunuz var anlıyorum.. ama Allah a şükür ki gerçek yüzlerini görme fırsatın olmuş bu vesileyle, bir an önce kurtulmaya bak, bu insanlar değişir mi, eziyetlerinden kurtul.. yavrunla güzel bir hayat diliyorum arkadasım.

Telefondan baglaniyrm alinti ile cvp nasil oluyor bilmiyrm oyuzden tesekkur ederim hepinize.allaha havale ediyorum bende.ama cok zoruma gidiyor.canimi cok yaktilar.onlarinda yansin istiyorum iste ozaman rahatliycam

boşanır, "siz olsanız ne yapardınız?" falan diye de düşünmezdim.. evliliğin ilk günü döven bir adamdan bahsediyoruz.. kaynana geziyormuş, aramamış boşver.. bunlar nasıl insandan ziyade, eşiniz nasıl hadsiz, terbiyesiz, sevgisiz bir insan.. boşan ve kurtulduğun için Allah'a dua et..

Bunlar var ya.. gezer tozer. Butun hatalari yaparlar.. sonra sen o cocuklarini buyut .. pismanlik ayaklaklara kapililar.kimseye acima. Kendini dusun.bencil ol..

Esimin birde abisi var oda cok saygisiz cok olaylar yapmis.kayinvalidem iki cocugunada iyi bir terbiye verememis onlerinde icmis gezmis dedikodu yapmis simdi bakiyorum cocuklarida ayni onun gibi.esimse beni tehdit etmekle mesgul suaralar.bosanirsan ilerde bikac sene sonra oglumu alicam senden diyor.alabilirmi bilmiyorum ama dusuncesi bile beni korkutuyor

Ve esimin bnden cocugumu alip kayinvalidem yetistirmesi dusuncesi beni delirtiyr

Canım aramadığı aradığından iyi olmuş. Arayıp barıştırsa daha kötü. Çok şükür kurtulmuşsun. Dava açtığın avukata bir danış istersen ilerde alabilirler mi çocuğumu diye. Ben alamazlar diye biliyorum ama adalet siteminden de her şeyi beklerim artık.

Onlar da sıkıntı çekse rahatlayacağım demişsin ya onlara birbirlerinden ala bela mı olur? O sefil hayatlarında günlük, anlık mutluluklarla yaşasınlar onlar. Kayınvalidene ilerde yaşlanınca kim bir kap yemek koyup götürecek bakalım. Kim evini temiz pak yapacak/yaptıracak. Sen acı onlara bence. Kimsenin yaptığı kimsenin yanında kalmaz.

Canım aramadığı aradığından iyi olmuş. Arayıp barıştırsa daha kötü. Çok şükür kurtulmuşsun. Dava açtığın avukata bir danış istersen ilerde alabilirler mi çocuğumu diye. Ben alamazlar diye biliyorum ama adalet siteminden de her şeyi beklerim artık.

Onlar da sıkıntı çekse rahatlayacağım demişsin ya onlara birbirlerinden ala bela mı olur? O sefil hayatlarında günlük, anlık mutluluklarla yaşasınlar onlar. Kayınvalidene ilerde yaşlanınca kim bir kap yemek koyup götürecek bakalım. Kim evini temiz pak yapacak/yaptıracak. Sen acı onlara bence. Kimsenin yaptığı kimsenin yanında kalmaz.

haklısınız bende adalete hiç güvenmiyrum.çok korkuyorum.
bir eltim var o zaen kayınvalideme bakmaz kendi ağzıyla söylemişti biz çok iyiy anlaşırdık onunla.
ama ben kendi salaklığıma yanıyorum karnım burnumda birde kolu kırılmıştı ben yine herşeyinin hllediyordum.tuvalete ben götürüyordum o halimle eğiliyordum yardımcı oluyordum
eşimse hala bunlrı göremiyor ve hala bana kötü muamele uyguluyor laf söylüyor

Nankörler miş kısacası :20: Hayatlarını kolaylaştırmaktan başka bişey yapmamışsın. Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz çok kolay sende onların yaptığını yap umursama :34: Hayatını yaşa çocuğunu içkici bi adamın yanında büyütüp psikolijisini bozucağına anne babanın yanında büyüt. İnan canım kurtulduğuna sevin.

Nankörler miş kısacası :20: Hayatlarını kolaylaştırmaktan başka bişey yapmamışsın. Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz çok kolay sende onların yaptığını yap umursama :34: Hayatını yaşa çocuğunu içkici bi adamın yanında büyütüp psikolijisini bozucağına anne babanın yanında büyüt. İnan canım kurtulduğuna sevin.

inanmka istiyorum kurtulduğuma aslında inanıyorumda.ben onların canını yakmak istiyorum resmen beni kullandılar.acı çeksinler acılarından kıvansınlar istiyorum.bazen bir yanım aç telefon ağzına geleni söyle diyor diğer yanım hiç umursama allaha havale et diyor.:2:

Back
X