• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar nasil insanlar :(

inanmka istiyorum kurtulduğuma aslında inanıyorumda.ben onların canını yakmak istiyorum resmen beni kullandılar.acı çeksinler acılarından kıvansınlar istiyorum.bazen bir yanım aç telefon ağzına geleni söyle diyor diğer yanım hiç umursama allaha havale et diyor.:2:

Hiç bişey söyleme canım ergeç herkez hakettiğini bulucaktır zaten. Sizi kaybettiklerine üzülsün onlar. Vicdanlarıyla başbaşa bırak onları :34:

Hiç bişey söyleme canım ergeç herkez hakettiğini bulucaktır zaten. Sizi kaybettiklerine üzülsün onlar. Vicdanlarıyla başbaşa bırak onları :34:

babamda söylüyor bekle kızım onlar berbat bi hale düşecekler diyor.ettikleri yanarına kalmayack diyor.öyle nefret doluyumki hakkımıda hiç helal etmiyorum.doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama helal etmeyeceğim hiçbir zaman

Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Allah mazlumun ahını yerde bırakmaz
Dön arkanı yaşadıklarına ve geleceğe bak.

Onlar gezip tozuyor ancak sen umrunda bile değilsin onların öylemi ? Bence burda konu filan açma dertlenme ablacım çık dışarı al çocuklarınıda gez, toz, eğlen hayatına devam et. Bu kadar dayandığın suç zaten sen hiçbirşey yapma Rabbim layığını verecektir onlara bunu sende görürsün zaten. Sil gitsin demek kolay değil biliyrum ama yapacak bşy yok öyle insanlardan hayır gelmez.

Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Allah mazlumun ahını yerde bırakmaz
Dön arkanı yaşadıklarına ve geleceğe bak.

rabbime sığınıyorum ve bana yaşattıklarının bin katını yaşasınlar.
çok zoruma gidiyor arkadaşlarım evli mutlukıskanmıyorum gözümde yok herkes hep mutlu olsun benm yaşadıklarımı kimse yaşamasın.

Onlar gezip tozuyor ancak sen umrunda bile değilsin onların öylemi ? Bence burda konu filan açma dertlenme ablacım çık dışarı al çocuklarınıda gez, toz, eğlen hayatına devam et. Bu kadar dayandığın suç zaten sen hiçbirşey yapma Rabbim layığını verecektir onlara bunu sende görürsün zaten. Sil gitsin demek kolay değil biliyrum ama yapacak bşy yok öyle insanlardan hayır gelmez.

canım benim bende azda olsa moral bulmak için açtım konu.dısarıda çıksam bebeğimi kaçırır korkusu yaşıyorum

Canım öncellikle şükret ailen destek ve çocuğun yanında.
Onlara en büyük ders onlarsız mutlu ve ayaklarının üstünde durduğunu göstermek.
Dayak atmak ne demek sen insansın-insanı geçtim kadınsın. Ancak aciz erkeklerin yapacağı bir iş bu.
Davanı aç, yapabiliyorsan bir işe gir-para kazanmaya bak hem ailene de yardımcı olmuş olursun ve asla geriye bakma.

Son düzenleme:
burda aylar önce bir arkadaş vardı o hamileydi hala merak etmekteyim o kızı
onun konusunu hatırlattın bana
ailen arkanda ne güzel kurtulduğuna şükret
k.v. boşver kocanın sahip çıkmadığına o hiç sahip çıkmaz maalesef :(

Canım öncellikle şükret ailen destek ve çocuğun yanında.
Onlara en büyük ders onlarsız mutlu ve ayaklarının üstünde durduğunu göstermek.
Dayak atmak ne demek sen insansın-insanı geçtim kadınsın. Ancak aciz erkeklerin yapacağı bir iş bu.
Davanı aç, yapabiliyorsan bir işe gir-para kazanmaya bak hem ailene de yardımcı olmuş olursun ve asla geriye bakma.

işe girmeyi çok istiyorum çalışmayı.ama şuan davanın bitmesini bekliyorum.

Mrb arkadaslar okadar doluyumki aglamk istiyorum ama aglayamiyorum bile... Esimle gorucu usulu tanistik nisanlandik biz nisanlandiktan kisa bir zaman sonra kayinvalidem beyin kanamasi gecirdi bir hafta yogun bakimda bir ayda hastanede yatti.ben esime destek amacli hergun hastaneye gittim.yogun bakimda kaldigi surece gecelerce hastanede kaldim bir dakika gozumu kirpmadan dua ettim kurtulsun diye.altindan altim yemek yedirdim.iyilik yap denize at demisler soylenmez bunlar biliyorum.zaman gecti evlndik.esim bana okadar kotu gunler yasattiki hep dovdu beni evliligimizin ilk gunu bile dovdu.bana bir dusmanin yapmayacagi kotulukleri yapti ki hic sucum yokken cunku iciyordu.daha fazla dayanamadim ve cocugumu alip babama sigindim aylardir burdayim.ve bu zamana kadar sabahlara kadar kurtulsun diye dua ettigim kayinvalidem beni birkez olsun aramadi.kndimi gectim torunlarini bile merak edip arayip sormadilar.haberini aliyorum gezmelere gidiyrmus ve oyle biridirki hergun telefonda dakikalarca akrabalariyla sohbet eder.bunlar nasil insanlar ben nasil insanlara dusmusum.siz olsaniz neyapardiniz lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz okadar cok zoruma gidiyorki butun bunlar kendimi yiyip bitiriyorum.

canım Allah kötülerle karsılastırmasın.inan ne diyecegimi bilemedim bence içine kocadan ne hayır gelir gene içip dövecek seni.onları düsünüp acı cekme ben neden bunları yasadım diye içimizde herkesin bir sorunu var biri anlatıyor bri anlatmıyor.sen bence cocuklarının gelecegi için calıs cabala kendine bak seni takmayanı sen neden takıyosun.kendine bak cocuklarına bak calıs

gecmişi dür at cöpe pislik karıstırmak köpeklerin işidir demişler karıstıranlarla ugrasma kuzu

kocanın hiç bir sözüne inanma asla düzelmez, iyi olmuş kurtulmuşsun elinden arkanda destekçi babanda varken boşan kurtul adamdan...
çocuklarına gelince hiç bir şekilde elinden alamaz çocuklarını onun için üzülme nafakada bağlanır ilerde işede girersin inan huzuru bulursun...

bence de güvenme tekrardan yani bikere yapan bidaha niye yapmasın ki defalarca yapmış..herkes burda bosan diyo kolay bişey değil bi düşünüyorum şöyle yerinde ben olsam napardım diye ama gerçekten insanın aklına daha mantıklı bişey gelmiyo. korkma sen arkanda ailen varsa bişey olmaz Allahın izniyle.çalışmaya başlayabiliyosan çok iyi olur o zaman seni tehdit edemez cocukları alırım söyle yaparım boyle yaparım diye hem ailene destek olmuş olursun.. bisüre sonra ciddiyetini anlar öfkelenir de tehditlere baslarsa da korkma korksan da belli etme.zayıf noktanı gördükçe üstüne üstüne gelir dimdik dur tevekkeltü alallah

kocanın hiç bir sözüne inanma asla düzelmez, iyi olmuş kurtulmuşsun elinden arkanda destekçi babanda varken boşan kurtul adamdan...
çocuklarına gelince hiç bir şekilde elinden alamaz çocuklarını onun için üzülme nafakada bağlanır ilerde işede girersin inan huzuru bulursun...

zamanı gelince alıcam diyor beni korkutuyor biliyorum ama ben oğlum olmadan yaşayamam.hele birde kayınvalidemin büyüttüğünü düşününce çocuğumu daha çok huzursuz oluyorum.

bence de güvenme tekrardan yani bikere yapan bidaha niye yapmasın ki defalarca yapmış..herkes burda bosan diyo kolay bişey değil bi düşünüyorum şöyle yerinde ben olsam napardım diye ama gerçekten insanın aklına daha mantıklı bişey gelmiyo. korkma sen arkanda ailen varsa bişey olmaz Allahın izniyle.çalışmaya başlayabiliyosan çok iyi olur o zaman seni tehdit edemez cocukları alırım söyle yaparım boyle yaparım diye hem ailene destek olmuş olursun.. bisüre sonra ciddiyetini anlar öfkelenir de tehditlere baslarsa da korkma korksan da belli etme.zayıf noktanı gördükçe üstüne üstüne gelir dimdik dur tevekkeltü alallah

hiç güvenmiyorum.dimdik durmam lazım diyorum ama öyle anlar geliyoki düşünüyorum çöküntüye uğruyorum psikolojıkmen

canım benim bende azda olsa moral bulmak için açtım konu.dısarıda çıksam bebeğimi kaçırır korkusu yaşıyorum

Anladım Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum, ama üzmeyin kendinizi öyle insanlar için o bilmesede olur yaptığınız iyilikleri Allah bilsin yeter. Zaten onların çöküşünede bizzat şahit olursunuz emin olun.

İnsallah hep birilerine muhtac yasasinlar istiyorum.belki ozaman gecer hafifler acilarim yinede allaha havale ediyorum

Back
X