• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar nasil insanlar :(

boşuna dememişler içki tüm kötülüklerin anasıdır diye
sen boşuna konu açmışsın canım yani akıl vreceğimiz bir konu değil bence bu konuda tek bir karar verilir oda hakimin boşandınız demesi sana şimdiye kadar bir hayrı olmamış bundan sonrada olmaz boşver:ssz:

yaşadıkların çok zor şeyler
ama neyse ki arkanda kapı gibi ailen var
ya onlar da olmasaydı??
bundan sonra mutlu olursun Allahın izniyle

canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm yaşadıklarına, dilerim zaman su gibi aksın geçsin bu zor zzamanların :(

cocuklarını verme asla canım Allah yardımcın olsun

boşuna dememişler içki tüm kötülüklerin anasıdır diye
sen boşuna konu açmışsın canım yani akıl vreceğimiz bir konu değil bence bu konuda tek bir karar verilir oda hakimin boşandınız demesi sana şimdiye kadar bir hayrı olmamış bundan sonrada olmaz boşver:ssz:

Evet dogru diyorsunuz.rabbim herkese hayirli kapilar acsin.okadr cok mutsuzumki zaman cabuk gecsin istiyrm

canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm yaşadıklarına, dilerim zaman su gibi aksın geçsin bu zor zzamanların :(

yaşadıkların çok zor şeyler
ama neyse ki arkanda kapı gibi ailen var
ya onlar da olmasaydı??
bundan sonra mutlu olursun Allahın izniyle

Evet allahtan ailem var arkamda kime gider ne yapardim onlari hep cekerdim :(

Mrb arkadaslar okadar doluyumki aglamk istiyorum ama aglayamiyorum bile... Esimle gorucu usulu tanistik nisanlandik biz nisanlandiktan kisa bir zaman sonra kayinvalidem beyin kanamasi gecirdi bir hafta yogun bakimda bir ayda hastanede yatti.ben esime destek amacli hergun hastaneye gittim.yogun bakimda kaldigi surece gecelerce hastanede kaldim bir dakika gozumu kirpmadan dua ettim kurtulsun diye.altindan altim yemek yedirdim.iyilik yap denize at demisler soylenmez bunlar biliyorum.zaman gecti evlndik.esim bana okadar kotu gunler yasattiki hep dovdu beni evliligimizin ilk gunu bile dovdu.bana bir dusmanin yapmayacagi kotulukleri yapti ki hic sucum yokken cunku iciyordu.daha fazla dayanamadim ve cocugumu alip babama sigindim aylardir burdayim.ve bu zamana kadar sabahlara kadar kurtulsun diye dua ettigim kayinvalidem beni birkez olsun aramadi.kndimi gectim torunlarini bile merak edip arayip sormadilar.haberini aliyorum gezmelere gidiyrmus ve oyle biridirki hergun telefonda dakikalarca akrabalariyla sohbet eder.bunlar nasil insanlar ben nasil insanlara dusmusum.siz olsaniz neyapardiniz lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz okadar cok zoruma gidiyorki butun bunlar kendimi yiyip bitiriyorum.

Siz olsaydınız napardınız demişsiniz açıklıyım:
1. Görücü usulü evlenseydim, iyice tanımadan evlenmezdım
2. Sız hep ıyılık ıyıylık yapmışsınız fakat değerinizi bilmemşler. Bende bunun uzerıne bu konuyu daha fazla irdelemem ve uzaklaşırım o insanlardan
3. Ilk gunden doven bı ınsanın sıze ne saygısı ne sevgısı vardır

Çok gemiş olsun.Allah kurtarmış.

Hukuki haklarınız var küçük çocuğu anneden neden ayırsınlar ki?Korkmayın.

Bence babanızın elini öpün.Yeni hayatınızı kurun.Ve şundan emin olun size yapılanlar elbet onlardan çıkacaktır.Allah ıslah etsin,ne diyelim.

Anlattıklarınıza göre siz evliyken yanlış yapmadığınız için geleceğiniz mutluluklar ile dolacaktır yeter ki bir daha ki sefere doğru bir seçim yapın,inşallah.

Çok gemiş olsun.Allah kurtarmış.

Hukuki haklarınız var küçük çocuğu anneden neden ayırsınlar ki?Korkmayın.

Bence babanızın elini öpün.Yeni hayatınızı kurun.Ve şundan emin olun size yapılanlar elbet onlardan çıkacaktır.Allah ıslah etsin,ne diyelim.

Anlattıklarınıza göre siz evliyken yanlış yapmadığınız için geleceğiniz mutluluklar ile dolacaktır yeter ki bir daha ki sefere doğru bir seçim yapın,inşallah.

Evt cocugum kucuk ama buyudugunde alicam diyor.ozamanida dusunuyorum cocugumu hic vrmk istemiyrm.
Hic bir yanlisim olmadi onlara ne bir saygisizlik yptim nede baska bisey.artik evliliktende sogudum sadece oglumla kendime yeni bir hayat kurmk istyrm.

Evt cocugum kucuk ama buyudugunde alicam diyor.ozamanida dusunuyorum cocugumu hic vrmk istemiyrm.
Hic bir yanlisim olmadi onlara ne bir saygisizlik yptim nede baska bisey.artik evliliktende sogudum sadece oglumla kendime yeni bir hayat kurmk istyrm.

Canım seni çocuğunu almak ile tehdit ediyorlar çünkü canını yakmak istiyorlar,bir anneyi en çok nasıl üzeceklerini biliyorlar.
Bu işler o kadar kolay değil bu belki boş bir tehdit yada çocuğunu senden ayırmak isteyecek kadar vicdansız olduklarına göre her yolu deneyeceklerdir ama seninde her türlü yasal hakkın var yanında ailen var sen korkma.

Evlilikten soğuman çok normal bu yaşadıklarından sonra ama zaman herşeye ilaç olacaktır inşallah.Dilerim ilerde bu zor günleri sana unutturacak hayırlı bir evliliğin olur.

Canım seni çocuğunu almak ile tehdit ediyorlar çünkü canını yakmak istiyorlar,bir anneyi en çok nasıl üzeceklerini biliyorlar.
Bu işler o kadar kolay değil bu belki boş bir tehdit yada çocuğunu senden ayırmak isteyecek kadar vicdansız olduklarına göre her yolu deneyeceklerdir ama seninde her türlü yasal hakkın var yanında ailen var sen korkma.

Evlilikten soğuman çok normal bu yaşadıklarından sonra ama zaman herşeye ilaç olacaktır inşallah.Dilerim ilerde bu zor günleri sana unutturacak hayırlı bir evliliğin olur.

Sagolun.ins zaman herseye ilac olur.zaten kotu durumdayim bide cocugum giderse mahvolurum.bir yndanda kacirirlar korkusuyla yasiyrm.belki bosuna vesvese yapiyorum ama yine dusunmkten kndimi alamiyrm.
Biliyorum etrafta kotu oldugu kdr iyi insanlrda var icinde allah korkusu olan benim esimde hic allah korkusu yoktu olsaydi bana boyle seyler yasatmazdi.
Yargilamk bna dusmez tabi ama hemen hemen hepimizin evinde bir kurani kerim vardir okuyamasakta bilmesekte vardir.ama kayinvaidemin evinde birakin kurani kerimi bir yasini serif yoktu.beraber oturuyoduk bzen okumak istydm soruyodum vrmi diye yoj bizde diyodu bnde acip interntten okuyodum.cocuklarina allah sevgisini verememis allahi tanitamamis.biryandan esime fazla suc bulmuyorum.cunku bir anne baba yetistiriyo cocugu.ve bence her anne babanin gorevi azda olsa allahi tanitmk ve sevdirmk.
Bn dini gorevlerimi tam tamina yerine getiren biri degilim ama sonucta bunu biliyorum.icinde vicdan olan merhamet olan bi insan kimseye kotuluk etmez korkar

Sagolun.ins zaman herseye ilac olur.zaten kotu durumdayim bide cocugum giderse mahvolurum.bir yndanda kacirirlar korkusuyla yasiyrm.belki bosuna vesvese yapiyorum ama yine dusunmkten kndimi alamiyrm.
Biliyorum etrafta kotu oldugu kdr iyi insanlrda var icinde allah korkusu olan benim esimde hic allah korkusu yoktu olsaydi bana boyle seyler yasatmazdi.
Yargilamk bna dusmez tabi ama hemen hemen hepimizin evinde bir kurani kerim vardir okuyamasakta bilmesekte vardir.ama kayinvaidemin evinde birakin kurani kerimi bir yasini serif yoktu.beraber oturuyoduk bzen okumak istydm soruyodum vrmi diye yoj bizde diyodu bnde acip interntten okuyodum.cocuklarina allah sevgisini verememis allahi tanitamamis.biryandan esime fazla suc bulmuyorum.cunku bir anne baba yetistiriyo cocugu.ve bence her anne babanin gorevi azda olsa allahi tanitmk ve sevdirmk.
Bn dini gorevlerimi tam tamina yerine getiren biri degilim ama sonucta bunu biliyorum.icinde vicdan olan merhamet olan bi insan kimseye kotuluk etmez korkar

Güzel kardeşim inşallah bundan sonra ahlaklı,vicdanlı,inançlı insanlarla karşılaşırsın.

Tehdit aldığın için tedbirli olmanda fayda var ama Allah senin yanında olduktan sonra tüm dünya bir araya gelse size birşey yapamazlar biliyorsun.

Sagolun.evet rabbime siginiyorum.herseyin hayirlisi.allahim oglumu tum kotukuklerden kotu insanlrdan korusun diyorum

Back
X