• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar ne yapmaya çalışıyor !!!!

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
18
merhaba,
Eşim 1'500 tl kira geliri alıyor kendi maasıda 2bucuk bin 3aylık evliyiz ödenilrn kredi borcu 2'bin benim sinirlendiğim konu kayınvalidemlerin eşimden surekli para koparmaları kendilerinin ev geliri aylık 4bin ama eşim onlarım butum faturalarını harçlıklarını ev dolap alışverişini yapıyor surekli paramız yok diyorlar babası aldıgo butım parayı bankaya atıyor ıkısınınde emekli maası var gorumcem çalısmıyor ha bire bişiler alıyor para istiyor tatile gitti onun bile parasını eşim odedi.
Sonuc ben epilasyon parası isteyince zamanı değil deniliyor çok sınırlıyım eve bi halı bile alamıyoruz onca eksigimiz var off eşimde herseyi yanlıs anlayan bi tip ne diyecegimi bilmiyorum !!

merhaba,
Eşim 1'500 tl kira geliri alıyor kendi maasıda 2bucuk bin 3aylık evliyiz ödenilrn kredi borcu 2'bin benim sinirlendiğim konu kayınvalidemlerin eşimden surekli para koparmaları kendilerinin ev geliri aylık 4bin ama eşim onlarım butum faturalarını harçlıklarını ev dolap alışverişini yapıyor surekli paramız yok diyorlar babası aldıgo butım parayı bankaya atıyor ıkısınınde emekli maası var gorumcem çalısmıyor ha bire bişiler alıyor para istiyor tatile gitti onun bile parasını eşim odedi.
Sonuc ben epilasyon parası isteyince zamanı değil deniliyor çok sınırlıyım eve bi halı bile alamıyoruz onca eksigimiz var off eşimde herseyi yanlıs anlayan bi tip ne diyecegimi bilmiyorum !!
olay eşinde bitiyor onlara kızmanın bir manası yok

İşe girmek çözüm olmayacak ki.
Eşinizin artık sizin bir aile olduğunuzu anlaması gerek. Geliriniz konusundan ikinizin ortak karar vermeniz gerektiğini bilmesi gerek.

Siz işe girseniz eşiniz bu sefer tüm parasını ailesine verse ne olacak o zaman?

Bence eşinizi karşınıza alın konuşun. Ben sana eş olarak geldim, ailen benim deyin. Çok ihtiyaçları olduğunda tabi ki yardım ederiz ama daha halımız bile yokken bekar hayatındaki gibi yaşaman yakışık almıyor deyin.

merhaba,
1500 TL kira geliri olan evi eşin nasıl satın aldı?
60 yaşında değil demi eşin?

kendini hiç hırpala canım bir şey mi istedi alınmadı ortada yok
Ve bunu bilerek önüne getir
eninde sonunda anlayacaktır yada çok geç olacaktır
ya da oturup konuşacaksın evet haklısın ailene destek çıkıyorsun
ama beni ve evini esirgeyerek oluyor bunun orta yolunu bularak yapalım
sende biliyorsun evin eksiği var ailene verme demiyorum beni de ihmal etme
seninde artık bir yuvan evin var öncelikli bura olmalı vs gibi

şuan onu düşünüyordum ki binanın tamamı adamınmışo_O
Nasıl almış ki o evleri?
Anadan babadan kalmazsa illegal yollardan olur ancak.
anadan babadan kaldıysa da şu atasözü cuk oturur sanırım buraya: bağcı bağ vermiş; kiracı bir salkım üzüm vermemiş.

anne babalar konusu çok abartılıyor.
eşlerde Allah rızasi peşinde..
bunu da biliyorum tabi.
ben olsam resti çekerdim ya ben ya ailen derdim...
eşim ailesini tercih etseydi terkedip giderdim bakmazdim arkasina...
milyondolar kazanan adamla evlisin eşinde para çok diyrekek ailesine koşuyor sana bakiyormu?bakmiyorsa ee duruyon kızım sende.

Konu sahibi eski konularını biliyorumda düşünüyorum şimdi.. Evlenmeden ve evledikten sonra hep eşin ve eşinin ailesi... Bitmez mi arkadaş bu konular... Sen ki düğününde annenin elbisesini damat beye aldırmaya çalışmamışmıydın??? Şimdi acaba diyorum onlarda değil problem de, sende mi??? Yani hep karşı tarafta mı sıkıntı olur yaaa... Anlayamadım gitti....

merhaba,

Sende işe gir kendi paranı kazan eşini boşver ne yaparsa yapsın ailesine sen kendi masraflarını kendin karşıla en azından belki kocan anlar hatasını.

Back
X