• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar ne yapmaya çalışıyor !!!!

Konu sahibi eski konularını biliyorumda düşünüyorum şimdi.. Evlenmeden ve evledikten sonra hep eşin ve eşinin ailesi... Bitmez mi arkadaş bu konular... Sen ki düğününde annenin elbisesini damat beye aldırmaya çalışmamışmıydın??? Şimdi acaba diyorum onlarda değil problem de, sende mi??? Yani hep karşı tarafta mı sıkıntı olur yaaa... Anlayamadım gitti....
Elbiseyi ona aldırmayacaktım onun kredi kartıyla anneme alıcaktım annem taksidini odeyecekti ama anlatamadıö aslında birturlu..
Gel görki keske aldırsaydım cunku bana dugunumde 1tane bilezik taktılar bana almadıgı şeyleri buzdolabına kadar yıgenıne aldı kayınvalidemler simdi kımse bana o onum canı demesin ben burda onların eski esyalarıyla oturuyorum onların yaptıgına bak ve bumu daha dun ogreniyorum

o kira geliri olan evler eşine ailesinden mi kaldı?
eğer ailesinden yardımla ya da miras olarak verilmişse bence ailenin istemesi normal.
kira gelirinden 500 tl yi her ay ailesine verin başka da bişey vermeyin siz de 1500 tl ile geçinirsiniz

para koparmaya çalışıyorlar ne kadar çirkin bir laftır ya
o insanlar eşinin anne babası, sanki dış kapının mandalı
eşin razı olduktan sonra yapacak pek bişey yok zaten...
aylık ufak ufak bir köşeye para atmaya çalış ne diyeyim

Elbiseyi ona aldırmayacaktım onun kredi kartıyla anneme alıcaktım annem taksidini odeyecekti ama anlatamadıö aslında birturlu..
Gel görki keske aldırsaydım cunku bana dugunumde 1tane bilezik taktılar bana almadıgı şeyleri buzdolabına kadar yıgenıne aldı kayınvalidemler simdi kımse bana o onum canı demesin ben burda onların eski esyalarıyla oturuyorum onların yaptıgına bak ve bumu daha dun ogreniyorum

Ya arkadaşım sen bunu böyle anlatmadın ki o zaman, bi tezat var yani.. Aç eski konularını bi oku... Senin 2 bin tl lik borcunu falan ödemişti damat bey, annene 400 liralık elbise almak için kına elbiseni daha ucuz alma yoluna girmiştin, ikisini de almak uğruna.. Neyse genel olarak hemen hemen tüm konularını biliyorum ve hep onlarda mı suç diyorum....

o kira geliri olan evler eşine ailesinden mi kaldı?
eğer ailesinden yardımla ya da miras olarak verilmişse bence ailenin istemesi normal.
kira gelirinden 500 tl yi her ay ailesine verin başka da bişey vermeyin siz de 1500 tl ile geçinirsiniz
Babasından kalan
Gerçeten guldum ne 500 tl si o 500lira onlara her hafta giderken veriliyor

Ya arkadaşım sen bunu böyle anlatmadın ki o zaman, bi tezat var yani.. Aç eski konularını bi oku... Senin 2 bin tl lik borcunu falan ödemişti damat bey, annene 400 liralık elbise almak için kına elbiseni daha ucuz alma yoluna girmiştin, ikisini de almak uğruna.. Neyse genel olarak hemen hemen tüm konularını biliyorum ve hep onlarda mı suç diyorum....
Hayır tabıkıde suç bende cunku kabul ettim eşim ne dediyse kabul ettım aptal gibi

kp nin malını yiyor bir de şikayet mi ediyor pesss
Çok pardon ama yiyemiyoruz işim açıkcası biz alıyoruz ama elimize 100lira zor geçiyor
Her hafta sonu zaten ordayız her hafta yok kahvaltı parası ilaç parası tatil parası kıyafrt parası et parası taksit derken o 1500 onlara gidiyor

para koparmaya çalışıyorlar ne kadar çirkin bir laftır ya
o insanlar eşinin anne babası, sanki dış kapının mandalı
eşin razı olduktan sonra yapacak pek bişey yok zaten...
aylık ufak ufak bir köşeye para atmaya çalış ne diyeyim
Eger gelirleri olmasa haklısınız ama kaç yerden kıra alıyorlar ve emekli maasları var
4bin den fazladır yani

Hem adamlarin gucuyle evlen rahat et hem kocan uc kurus yardim edince kiz.nankor herkes artik.
Oglu icin cogu seyinden vazgecen anne babalara o kadar uzuluyorum ki.
Gelin milleti ne yaparsalar yapsinlar memnun degiller cunki

Hem adamlarin gucuyle evlen rahat et hem kocan uc kurus yardim edince kiz.nankor herkes artik.
Oglu icin cogu seyinden vazgecen anne babalara o kadar uzuluyorum ki.
Gelin milleti ne yaparsalar yapsinlar memnun degiller cunki
Rahatmı ediyim ?
Ben burda neden sikayet edip derdimi dokuyorum acaba evde halımız bilr yok diyorum neyin rahatlıgı bu ?
3kurus yardım yapmıyor maalesefki evine yapmadıgı yardımı yapıyor onlara bende esiyim benim ihtiyaclarımı karsılamıyor diyorum!

Eger gelirleri olmasa haklısınız ama kaç yerden kıra alıyorlar ve emekli maasları var
4bin den fazladır yani

Ne kadar kazanırsa kazansın, zamanında çalışmış, birikim yapmış ev almış.. Şimdi emekli maaşıda vardır.. O onun parası.. Sizin değil....

Şayet isterse size yardım edebilir.. Nihayetinde çalışıyor eşiniz... Sizde kayınpederden yardım bekleyeceğinize girin bi işe ve çalışın...

Rahatmı ediyim ?
Ben burda neden sikayet edip derdimi dokuyorum acaba evde halımız bilr yok diyorum neyin rahatlıgı bu ?
3kurus yardım yapmıyor maalesefki evine yapmadıgı yardımı yapıyor onlara bende esiyim benim ihtiyaclarımı karsılamıyor diyorum!
neden evlendin o zaman bu adamla bu kadar sorumsuz da.nişanlıyken hiç mi belli etmedi.ailesine düşkün olduğunu yardım ettiğini edecegini hiç mi konuşmadınız?

merhaba,
Eşim 1'500 tl kira geliri alıyor kendi maasıda 2bucuk bin 3aylık evliyiz ödenilrn kredi borcu 2'bin benim sinirlendiğim konu kayınvalidemlerin eşimden surekli para koparmaları kendilerinin ev geliri aylık 4bin ama eşim onlarım butum faturalarını harçlıklarını ev dolap alışverişini yapıyor surekli paramız yok diyorlar babası aldıgo butım parayı bankaya atıyor ıkısınınde emekli maası var gorumcem çalısmıyor ha bire bişiler alıyor para istiyor tatile gitti onun bile parasını eşim odedi.
Sonuc ben epilasyon parası isteyince zamanı değil deniliyor çok sınırlıyım eve bi halı bile alamıyoruz onca eksigimiz var off eşimde herseyi yanlıs anlayan bi tip ne diyecegimi bilmiyorum !!
Çalış paranı kazan harca biriktir eşinin karışmasına izin verme oda ne hali varsa görsün.

eğer ev onların zamanında paralarıyla alınmışsa sen haksızsın
onlar paradan kesip bir yana koymuşlar ve ev almışlar şimdi de kirasını alacaklar tabii
tapu eşinin üstüne olsa dahi

ama eşinin maaşından alınan bir para varsa sen haklısın eşin artık tüm parasını ailesine vermekten vazgeçmeli bir evi olduğunu hatırlamalı

ayrıca ben konu sahibinin çalışmasının bir çözüm olduğunu düşünmüyorum çalışınca ne olacak? adam karısının maaşıyla evi geçindirecek toptan maaşını ailesine verecek
bdv eşinin maaş kartını elinden almaya çalışan adamların konularıyla dolu bunun tek çözümü insanların ayrı evi olduklarını kabul etmeleri

Back
X