Bunlar nedir(resimli)

Cgkfte

22.03.11---22.05.17. ‍‍❤️
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.492
2.182
63
37
İyi günler arkadaslar.ilgili yere konu açtım ama malesef orda cewaplayan hiç olmuyo.kızımın kollarında sinek ısorıgı gibi küçük kırmızılıklar olusmuştu.sinek yada sıcaktan oldugunu düşündük.sonra böyle beyaz lekeler kaldı.bunlar nedir acaba.şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 20160915_132438-1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 565

Su çiçeği sonrası benim ellerimde, bacaklarımda kalmıştı böyle beyaz benekler.
Yanlış yönlendirmek de istemem, kızarıklığın olduğu dönemde doktora gittiniz mi? su çiçeği geçirmiş olabilir mi acaba?

herhangi bir şey olmayabilir biraz bekle bunlar geçiyor mu çoğalıyor mu o kırmızı şeylerden sonra böyle beyaz leke kalması normal şöyle düşünebilirsin bir yara bile yerinden kalkınca altında mutlaka iz bırakıyor ama zamanla geçiyor

Yok cogalmıyolar.öylece kaldılar.inş dediginiz gibi olurda gecerler.tşk cewap için

Yok doktora gitmedik.yalnız yüzünde filan hiç cıkmadı.bu arada sizinkiler sonradan geçtimi acaba

Yok doktora gitmedik.yalnız yüzünde filan hiç cıkmadı.bu arada sizinkiler sonradan geçtimi acaba

Yok geçmedi maalesef. Su çiçeğini çok hafif geçiren anlattığınız tarife uyan tanıdıklarım vardı. İnternetten bakıp kızarıklarla karşılaştırma yapabilirsiniz.
Dediğim gibi yanlış da yönlendirmek istemem, geçmiş olsun :)

Iyilesirken yeni hucre olusumu gerceklesiyor deriye rengini veren melanin sonra uretiliyor ilk etapta beyaz olmasi normal.. gececektir.

Doktora bi gidin alerjik bir durum olabilir.
Karaciğeri zayifsa özellikle böyle lekeler olabiliyor vücutta.
Benim de ara ara hava sicakken kızarıp buna bemzer beyazliklar oluyor.
Eger kasirsam kahverengi oluyor. Bir süre izi kalıyor gecmiyor.
Kasimasin. Eger kasintisi cok olursa da bi eczaneye götürün baksinlar bi losyon verirler yada acile görürün içiniz rahat etsin.

Muhim bir şeye benzemiyor. Yağ bezesi gibi geldi bana. Herhangi bir dr muayenesinde doktora danisabilirsiniz.

Bu beyaz lekeler benim oğlum da da var ama onun ki damar yolu açmaktan olmuştu. Yani yağ sıçramasında bile önce kızarıklık sonra beyaz leke kaldığı oluyor. En iyi sonuç doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…