- 4 Mart 2012
- 16.445
- 38.128
- 798
İste ikisine de baksınlar alttan muane etmez ama onlar bilir sıkıntıyıİdrar yoku enfeksiyondan farklı değil mi o gerçekten olabilir mş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste ikisine de baksınlar alttan muane etmez ama onlar bilir sıkıntıyıİdrar yoku enfeksiyondan farklı değil mi o gerçekten olabilir mş
TamamdırSiz yine de bir kadın hastalığı Doktoruna gidin akıntınızo anlatın. Antibiyotik sonrası probiyotik kullanın
Nioli diye bir yağdan bahsediyorlarTamamdır
Tamamİste ikisine de baksınlar alttan muane etmez ama onlar bilir sıkıntıyı
lullanıyprum işe yaramıyor maalesefNioli diye bir yağdan bahsediyorlar
Belki faydası olabilir
İyi beslenmemek, stres gibi şeyler enfeksiyona sebep olabilir. En yakın zamanda dahiliye doktoruna görünüp kan değerlerine baktır bence.Vitamin hapı aldım bir aydır kullanıyorum dikkate demiyprum maalesef
Tamamdır teşekkür ederimİyi beslenmemek, stres gibi şeyler enfeksiyona sebep olabilir. En yakın zamanda dahiliye doktoruna görünüp kan değerlerine baktır bence.
Ben de bekarım vajinal enfeksiyon vardı alttan baktı ama kamera ile falan bakmadı tabibekar olduğum için alttan da bakmıyorlar
Nasıl baktı ve ne öıktııBen de bekarım vajinal enfeksiyon vardı alttan baktı ama kamera ile falan bakmadı tabi
Oturdum baktı sadece öyle kameradır ya da farklı bir şey ile bakmadı. Enfeksiyon var hala tedavi görüyorumNasıl baktı ve ne öıktıı
tedavisi peki sıkıntınız neydiOturdum baktı sadece öyle kameradır ya da farklı bir şey ile bakmadı. Enfeksiyon var hala tedavi görüyorum
Yok randevu aldım fıtık fln mı ki diyeRomatizma baktirdin mi hiç?
Baktıracağım pastanede çalışıyorum şeker tğletmemek çok zorKötü besleniyorsundur sağlık ocağında kan değerlerine baktır eksik takviyeleri kullan
Hamurişi şeker paketli gıda tüketme onun yerine bol protein meyve sebze balık et kuruyemiş ye spor yap
Bilemşyorum deneyim onu daEvde pilates gibi esneme hareketleri yap. Yaşın küçük daha kemik gelişimi devam ediyordur. Kuzenim geçen sene 18 yaşındayken böyle ağrılar için doktora gitmişti kemik gelişimiyle alakalı olduğunu söylemiş doktor. Spora başladı sonra o. Sana da iyi gelebilir. Bir de tüm vitamin değerlerine baktır mutlaka
tam candida vardır diyecektim ben de. akıntı, eklem ağrısı aşırı yorgunluk bunlar hep candida mantarını getirdi aklıma. sana tavsiyem bi kadın doğuma git candida için kültür testi ver sonrasında sana fitil krem vs vereceklerdir, fakat ağızdan mantar ilacı verirlerse öncesinde karaciğerine baktır eğer karaciğer yağlanması vs gibi bi sorun varsa mantar ilaçları karaciğeri yorduğu için ağızdan ilaç kulanılmamalı. ciğerde sorun yoksa ağızdan da kullanırsın. diyeti çok zor malesef sıfır şeker becerebilirsen ne ala. ama beceremesen de candidayı yok edecek kürlere odaklan youtubea yazsan çıkar zaten ve hergün bi bardak kekik çayı iç. eskiden kadınlar kekik yağını sıcak suya koyup buharına otururlarmış özel bölge için. ama sakın kekik yağı alıp süreyim deme feci yakar çok keskindir. normal kekiğin çayını yap iç, yağının da buharından faydalan. ve mutlaka yogaya başla.O bölgeme hiçbir şey sürmüyorum aslında ama içten gelen bir şey öok belli candida diyeti yapmaya çalıştım ama yapamadım birde şu an işe girdim kpss gircem yks falan onlar sonucunda ya bir şey olamazsam gibi düşüncelerimde var bir ev bir araba almak çok zor artık bir şeye hevesleniyorum kursağımda kalıyor ailemin maddi durumu normal ama işte kendim için endişeleniyorum