• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı gibi hissetmek

Bence ülkenin halinden bugün haberlerde izledim çoğu genç böyle diyordu röportajda. Geleceğe dair umut yok.

Evde pilates gibi esneme hareketleri yap. Yaşın küçük daha kemik gelişimi devam ediyordur. Kuzenim geçen sene 18 yaşındayken böyle ağrılar için doktora gitmişti kemik gelişimiyle alakalı olduğunu söylemiş doktor. Spora başladı sonra o. Sana da iyi gelebilir. Bir de tüm vitamin değerlerine baktır mutlaka

Kötü besleniyorsundur sağlık ocağında kan değerlerine baktır eksik takviyeleri kullan
Hamurişi şeker paketli gıda tüketme onun yerine bol protein meyve sebze balık et kuruyemiş ye spor yap

Evde pilates gibi esneme hareketleri yap. Yaşın küçük daha kemik gelişimi devam ediyordur. Kuzenim geçen sene 18 yaşındayken böyle ağrılar için doktora gitmişti kemik gelişimiyle alakalı olduğunu söylemiş doktor. Spora başladı sonra o. Sana da iyi gelebilir. Bir de tüm vitamin değerlerine baktır mutlaka
Bilemşyorum deneyim onu da

O bölgeme hiçbir şey sürmüyorum aslında ama içten gelen bir şey öok belli candida diyeti yapmaya çalıştım ama yapamadım birde şu an işe girdim kpss gircem yks falan onlar sonucunda ya bir şey olamazsam gibi düşüncelerimde var bir ev bir araba almak çok zor artık bir şeye hevesleniyorum kursağımda kalıyor ailemin maddi durumu normal ama işte kendim için endişeleniyorum
tam candida vardır diyecektim ben de. akıntı, eklem ağrısı aşırı yorgunluk bunlar hep candida mantarını getirdi aklıma. sana tavsiyem bi kadın doğuma git candida için kültür testi ver sonrasında sana fitil krem vs vereceklerdir, fakat ağızdan mantar ilacı verirlerse öncesinde karaciğerine baktır eğer karaciğer yağlanması vs gibi bi sorun varsa mantar ilaçları karaciğeri yorduğu için ağızdan ilaç kulanılmamalı. ciğerde sorun yoksa ağızdan da kullanırsın. diyeti çok zor malesef sıfır şeker becerebilirsen ne ala. ama beceremesen de candidayı yok edecek kürlere odaklan youtubea yazsan çıkar zaten ve hergün bi bardak kekik çayı iç. eskiden kadınlar kekik yağını sıcak suya koyup buharına otururlarmış özel bölge için. ama sakın kekik yağı alıp süreyim deme feci yakar çok keskindir. normal kekiğin çayını yap iç, yağının da buharından faydalan. ve mutlaka yogaya başla.

Back
X