Bunlar Nerede bulunur ?

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.359
498
37
Biliyorum yeri değil ama bir kaç saat konu burada dursa olur mu ?
Ben bu eteklerden arıyorum Nerede vardır fikriniz var mı ?
İlk siyah saçlı kızda olan Adl ışık 2010 sezonundaymis ama markaların eski Sezonlari bulunuyor mu onu da bilmiyorum

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 468
  • images.webp
    images.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 419
  • Screenshot_2016-07-07-15-58-13.webp
    Screenshot_2016-07-07-15-58-13.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 419
  • Screenshot_2016-07-07-15-58-05.webp
    Screenshot_2016-07-07-15-58-05.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 420
Arayıp sorardım ben olsam.
Mutlaka ellerinde vardır, satılmayanları atmıyorlardır ya.

Arayıp sorardım ben olsam.
Mutlaka ellerinde vardır, satılmayanları atmıyorlardır ya.
Aliexpresste vardı o da paypal kalktığı için alış veriş yapamıyorum çok güzel değiller mi ya

Adil Isik'in outlet magazalarinda vardir bence. Sen yine de ara sor..
Bir de pahali markalarda vardir. Sanirim Çiğdem Malkoç'ta görmüştüm ama cok pahali o paraya degmez diye dusunuyorum. Yine de bir bakin..

Diktir bence bulamazsan :KK66:
Ya dikemiyorlar 1 elbise 1 etek diktirdim elbiseye 200 verdim içimi olduğu gibi gösteriyor elbisenin astarini dikmis bana elbise diye vermiş gibi. etek o kadar güzel bir modeldi ki naylon kumastan kalıp gibi dikmis berbat oldu

Biliyorum yeri değil ama bir kaç saat konu burada dursa olur mu ?
Ben bu eteklerden arıyorum Nerede vardır fikriniz var mı ?
İlk siyah saçlı kızda olan Adl ışık 2010 sezonundaymis ama markaların eski Sezonlari bulunuyor mu onu da bilmiyorum
Abiye tesettür kıyafetleri satan yerlere bakın.. Kesin bulursunuz..

Her terzi düzgün iş yapamaz.Eğer Ankaradaysanız iyi bi terzi önerebilirim..

Aliexpresste geken urun farkli/kotu gorunuyorsa yorum yaptiginda satici yorumunu kaldirman icin parani iade ediyor. Bunun disinda kredi karti ile yaptigim alisverislerde hic sıkıntı yasamadim. 1dolarlik kolye ucu icin bile deli gibi ilgileniyorlar

Diktirin bence Ali expressi beklemeye değmez. Her terzi her işi beceremez zaten. Yaptığı işlere bakın, karar verin.

Aliexpresste geken urun farkli/kotu gorunuyorsa yorum yaptiginda satici yorumunu kaldirman icin parani iade ediyor. Bunun disinda kredi karti ile yaptigim alisverislerde hic sıkıntı yasamadim. 1dolarlik kolye ucu icin bile deli gibi ilgileniyorlar
Bana keşke oradan alışveriş yapmayı ogretseniz? Yapamıyorum ben

Back
X