Aliexpresste vardı o da paypal kalktığı için alış veriş yapamıyorum çok güzel değiller mi yaArayıp sorardım ben olsam.
Mutlaka ellerinde vardır, satılmayanları atmıyorlardır ya.
Güzel güzel.Aliexpresste vardı o da paypal kalktığı için alış veriş yapamıyorum çok güzel değiller mi ya
Ahhh Paypal AhhhhAliexpresste vardı o da paypal kalktığı için alış veriş yapamıyorum çok güzel değiller mi ya
Ya sen de mi bilmiyorsun nerede satılıyorAhhh Paypal Ahhhh
Ya dikemiyorlar 1 elbise 1 etek diktirdim elbiseye 200 verdim içimi olduğu gibi gösteriyor elbisenin astarini dikmis bana elbise diye vermiş gibi. etek o kadar güzel bir modeldi ki naylon kumastan kalıp gibi dikmis berbat olduDiktir bence bulamazsan
Abiye tesettür kıyafetleri satan yerlere bakın.. Kesin bulursunuz..Biliyorum yeri değil ama bir kaç saat konu burada dursa olur mu ?
Ben bu eteklerden arıyorum Nerede vardır fikriniz var mı ?
İlk siyah saçlı kızda olan Adl ışık 2010 sezonundaymis ama markaların eski Sezonlari bulunuyor mu onu da bilmiyorum
Bunlar günlük giyilmez mi ?Abiye tesettür kıyafetleri satan yerlere bakın.. Kesin bulursunuz..
İsteyen giyer bence.Bunlar günlük giyilmez mi ?
Çok iyi olurHer terzi düzgün iş yapamaz.Eğer Ankaradaysanız iyi bi terzi önerebilirim..
Özelden atayımÇok iyi olur
Heheh giyim tarzınıza bağlı niye giyilmesin.. Ama ben öyle bi yerde gördüğümü hatırlıyorum. Aliexpressten kredi kartıyla da alabilirsiniz.Bunlar günlük giyilmez mi ?
Bana keşke oradan alışveriş yapmayı ogretseniz? Yapamıyorum benAliexpresste geken urun farkli/kotu gorunuyorsa yorum yaptiginda satici yorumunu kaldirman icin parani iade ediyor. Bunun disinda kredi karti ile yaptigim alisverislerde hic sıkıntı yasamadim. 1dolarlik kolye ucu icin bile deli gibi ilgileniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?