Bunlar normal midir?

kirmizi puantiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
2.712
2.478
133
Ben evde test yapmıştım bat da 4 gün geçtikten sonra dr a gittim. Karından bakıldı ve tahlil yapıldı. Dr kanama ağrı gibi şikayetlerin yoksa ve bekleyebilirsen 1 hafta sonra gel hem keseyi de görebiliriz belki dedi.
Sıkıntım yok tamam ama ev temizliği yaparken, sil süpür işlerini yani, çabuk yoruluyorum artık. Eğilip kalkmalı bi iş yaparken de. Ayakta yarım saatten fazla kalınca hafiften batma başlıyo. Bunlar normal midir? Bir dahaki randevuda sorcam ama deneyimli hamileler siz de böyle miydiniz?

Valla ben ilk 3 ay cok dikkat ettim cok fazla yormadım kendimi yavaş yavaş yaptım işlerimi eğilip kalkmama dikkat ettim ilk aylar önemli canım

Canım bende de adet sancısı gibi ağrılar var kanama felan yok baya kişiye sordum normal diyorlar bende dikkat ediyorum baya 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bende canm

Ben de daha sık mola verip daha fazla dikkat edeyim o zaman canım. Teşekkürler😊
Aynn iyi edersin canm ilk 3 ay ve son aylar çok önemli tedbiri bizden tevekkülü Allahtan inşallah 😊 4 ayımız bitti hala dikkat ediyorum yani

Ben evde test yapmıştım bat da 4 gün geçtikten sonra dr a gittim. Karından bakıldı ve tahlil yapıldı. Dr kanama ağrı gibi şikayetlerin yoksa ve bekleyebilirsen 1 hafta sonra gel hem keseyi de görebiliriz belki dedi.
Sıkıntım yok tamam ama ev temizliği yaparken, sil süpür işlerini yani, çabuk yoruluyorum artık. Eğilip kalkmalı bi iş yaparken de. Ayakta yarım saatten fazla kalınca hafiften batma başlıyo. Bunlar normal midir? Bir dahaki randevuda sorcam ama deneyimli hamileler siz de böyle miydiniz?

Canım eşin yapsin sen niye yapiyosun. Bana doktorum kesinlikle yapmicaksin demişti

Bebeği yorma :) bırak evinin işi kalsın ev dağınık pis olsun. Seni evin temiz diye seviyorlarsa sevmesinler. Tabi baba olmakta kolay değil eşin yardım etsin asla kendini ve mercimeği tehlikeye atacak şeyler yapma, Sağlıkla kucağına al inşallah :dua:

Back
X