• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

bu anneler ne de doğru konuşuyor değil mi?

valla sizde aslında adamın niyetini anlamışsınız

daha fazla sizi kullanmasına izin vermeyin

herşey madem bu kadar ortada

ayrıca o kadınada uyuz oldum ne demek ikinci el kadın almam oğluma

hayatta kimseyi yargılmayacaksın

kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan

yazık!

Canım benim yapma etme ne olur senin şuan çocuklarınla huzurlu mutlu bir şekilde yiyip içip gezmen gerekiyorken ne olduğu belli olmayan bir adamın kahrını neden çekiyorsun..
adam seninle paran için birlikte seni bir güzel sömürüyor...
bir şekilde kurtar kendini bu adamdan daha fazla ezdirme kendini lütfen...

çok şanslısın şimdiden kendini belli etmiş..mala bak çocuklarını görmiceksin ne demek seni de anlayamadım arkadaşım yaa başına bela mı arıyorsun paranla rezillik çekiyorsun hemen koy kapıya gurursuz ucuz erkek müsveddesini..

madem korkuyorsun hemen ona bir tatil ayarla gitsin 3-5 gün bu arada evini değiştir numaranı da.. belli olmaz bu gibi tipler kendini koru

sana ulaşamasın...sakın görüşme yüz yüze de gelme bir daha..ailenden kimseye ulaşamaz değil mi bilmiyor çocuklarının yerini falan..??

Bence adam seni paranı yiyor,arabanla geziyor, sana her istediğini yaptırıyor ya öyle kıskançlık yaparak korkutarak, kısıtayarak seni sindirmeye çalışıyor. Güçlü kuvvetli dur karşısında ve diğer arkadaşlarında dediği gibi kurtul ondan...
Bende iş ayrımı yapmam ama hiç çalışmayan adamdan da hayır gelmez kusura bakma ..

Sizden bir ricam var.Madem imkanınız var iyi bir psikolog bulun ve gidin.Bunu söylemeyin.Çünkü sizin bu yaşananları normal mi?Diye sormanız bile normal değil.

Sizin olayları değerlendirme yetiniz körelmiş olmalı.
Hayattaki öncelikleriniz karışmış.

Size çocuklarını göremezsin diyen bir adam var ama siz hala doğumgününü,saçı başı sorun ediyorsunuz.

Size acil şifalar diliyorum.

daha önceki açılan konulara yapılan yorumlardan dolayı yazıp yazmamakta tereddüt etmiştim ama yazmasam daha iyiymiş, biriniz hasta dersiniz biriniz çocuğunun rıskını veriyosun dersiniz, neye göre yorum yapıyorsunuz üstelik birde acil şifalar diliyorsunuz, bu yaşadıklarımın normal olduğunu düşünsem zaten buraya yazıp sizlerden fikir almak istemezdim veya adama ayrılmak istediğimi söylemezdim hayatıma devam ederdim. Neymiş demekki normal olmadığını bende biliyormuşum fakat sizlerle durumu paylaşmak dertleşmek istemişim, tüm bunları süzgeçten geçirmeden bana bunu yazdığınız için ben size acil şifalar diliyorum....

çok şanslısın şimdiden kendini belli etmiş..mala bak çocuklarını görmiceksin ne demek seni de anlayamadım arkadaşım yaa başına bela mı arıyorsun paranla rezillik çekiyorsun hemen koy kapıya gurursuz ucuz erkek müsveddesini..

madem korkuyorsun hemen ona bir tatil ayarla gitsin 3-5 gün bu arada evini değiştir numaranı da.. belli olmaz bu gibi tipler kendini koru

sana ulaşamasın...sakın görüşme yüz yüze de gelme bir daha..ailenden kimseye ulaşamaz değil mi bilmiyor çocuklarının yerini falan..??

biliyor tüm akrabalarımın evini çünkü evvelinde teyzemin oğlunun arkadaşıydı anneannemden tutta dayımlara annemlere kadar hepsinin evini biliyor ama ben şuan ev bakıyorum zaten, öyle yada böyle gerekirse gecede olsa taşıncam onların evini biliyor diye birşey yapmadan beklersem sanırım sonuçları daha ağır olacak

Gidin o ikinci el istemem diyen annesine oğluna yedirdiğiniz paraları anlatın sonra da ayrılın bu adamdan. Annesi de anlasın oğlunun en kadar arsız ne kadar karaktersiz olduğunu. Siz ne diye çocuklarınızın rızkını böyle bi adama ve ailesine yediriyorsunuz ki? Ne demek kavgalıyken bile para istemek, arabanı kullanmak. Yargılamayın demişsiniz ama sizin şuan yargılanmaya ihtiyacınız var. Zaten boşanmışsınız daha temkinli olmanız lazım. Ben sizden 9 yaş küçüğüm ama bu adamın ne halt olduğunu görüyorum ama siz göremiyorsunuz.

Söylediklerime kızabilirsiniz beni yargılamak sana mı kalmış diyebilirsiniz ama ben sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm resmen hayatınızı mahvediyorsunuz.

daha önceki açılan konulara yapılan yorumlardan dolayı yazıp yazmamakta tereddüt etmiştim ama yazmasam daha iyiymiş, biriniz hasta dersiniz biriniz çocuğunun rıskını veriyosun dersiniz, neye göre yorum yapıyorsunuz üstelik birde acil şifalar diliyorsunuz, bu yaşadıklarımın normal olduğunu düşünsem zaten buraya yazıp sizlerden fikir almak istemezdim veya adama ayrılmak istediğimi söylemezdim hayatıma devam ederdim. Neymiş demekki normal olmadığını bende biliyormuşum fakat sizlerle durumu paylaşmak dertleşmek istemişim, tüm bunları süzgeçten geçirmeden bana bunu yazdığınız için ben size acil şifalar diliyorum....

sen ne yazdıysan ona göre yorum yapıyoruz adamın sigortasını ödüyosun ailesine para yolluyosun sanki adam vermiş gibi gösteriyosunuz bunlar sana normal geliyosa helali hoş olsun

Neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? Hiç hoşuma gitmiyor bu şekilde sormak ama dul olduğunuz için mi?
Eğer taraflı olarak anlatmadıysanız sizin sevgiliniz adam bile değil ki...
Korkarım ki evlenseniz bile ilk eşinizi hatırlatıp size şiddet uygulayabilir bu kadar kıskanç bir adam.
Ailesi de kendinden farklı görüşte değilmiş, bırakın adam mı yok? Ne aileler var, ne insanlar var, kendinize de yazık çocuklarınıza da.

yazdıklarınız bana kızım olmadan asla diye bir film vardı, izleyenler bilir, onu hatırlattı. filmde kadın evlendikten sonra cehennemi yaşıyordu, siz daha evlenmeden cehennemin orta yerine düşmüşsünüz. adam resmen hasta ruhlu. üstelik çok da güzel para yiyici. sizin tam olarak bize ne danıştığınızı anlayamadım..

yeniden okudum, ayrılmak istiyorum ama korkuyorum demişsiniz. keşke başından bu huylarını gördükten sonra vazgeçseydiniz. derhal ayrılın. ayrılırken de tahrik edici şeyler söylemeyin. sadece ikinci evlilik için korktuğunuzu ve ailesinin de sizi bensimsemediğini, mutsuz bir evliliği da kaldıramayacağınızı vs söyleyin böyle sakin ifadelerle bir ayrılık konuşması yapın. tehtid ederse de savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz.

Son düzenleme:
polise verin , şikayetinizi edin, böyle bir kişiyle değil arkadaşlık evlilik dahi olmaz. Zarar veren bir insan. Bugün size yarın çocuklara da zararı olur. Kıskançlık yapıp bir de sizi camdan baktırmıyor. Bence sizin gözünüzü boyuyor. Seviyorum aşığım havaları bunlar. Belki de sizi başkasının sevmesini engellemk için. Elinden sizi kaçırmamak için resmen esir ediyor sizi. Böyle bir insanı lütfen hayatınızdan çıkarın. Resmen sizi sömürüyor. Bir erkeğin kadın parası yemesini hazmedemiyorum. Ne demek ya siz ona para vereceksiniz o da çalışıyorum para kazanıyorum diye ortada erkek gibi dolaşacak. Annesi de kendi çalışıyo zannedip bir de sizi küçümsüyor. Yok bu durumu hiç kimsenin hoş karşılayacağını sanmam. Kendinize yazık etmeyin. Ömrünüz boyunca bu adama bakmaya niyetliyseniz buyrun size mutluluklar dileyelim o zaman.

evet rızkını atıyorum 10 kazanıyosan şu an 10unu da çocuklarına mı harcıyosun adama ve ailesine para gönderiyosun o parayıda çocuklarına harca, hak mı bi kadının erkeğe para yedirmesi

bakın bunları yazmak doğru değil fakat çok farklı bakıyorsunuz konuya, benim her iki çocuğum içinde her ay hesaplarında yüklü miktarda paraları birkiyor her istedikleri ellerinin altında, durum böyleyken rızkını yediriyorsun diye birşey söz konusu değil, burda önemli olan benim bu adamla olan derdim sıkıntım, siz konuyu farklı bir yere çekiyorsunuz

aman aman uzak dur böyle bir erkekle ömür geçmez bak çok ciddiyim
kusura bakma ama sana bu adamdan koca olmaz.

Dertleşmek dediğiniz şeyden biz ne anlamalıyız?
Siz bize yukarıdaki gibi şeyler yazın bizde size ah ah vah vah mı diyelim.

Fikir almak istediniz bende size fikir verdim.Sorun sizde.Tedavi olun.

Evlenmiş,boşanmış,2 çocuk yapmış,iyi geliri olan bir kadına biz ne diyeiliriz?

Böyle bir adamı hayatına aldığına ve hala sadece dertleşmek ile yetinip fikir verenleri terslediğinize göre sizin bizden beklediğiniz şöyle birşey demek ki;

Aman canım sende hayatını yaşa boşver evlen bu adamla çocukları göstermem demiş ya onları da boşver nasılsa sende para var yersiniz bir güzel ama doğumgününü unutmuş ya bak ona çok bozuldum....

Son düzenleme:
bakın bunları yazmak doğru değil fakat çok farklı bakıyorsunuz konuya, benim her iki çocuğum içinde her ay hesaplarında yüklü miktarda paraları birkiyor her istedikleri ellerinin altında, durum böyleyken rızkını yediriyorsun diye birşey söz konusu değil, burda önemli olan benim bu adamla olan derdim sıkıntım, siz konuyu farklı bir yere çekiyorsunuz

Çocuklar banka hesabında yüklü paraları birikiyorsa başka ne istiyebilirler ki?

yazının sonunu sinirden zar zor getirdim. o nasıl bir insan öyle? çok üzgünüm ama seninle sadece paran için beraber. lütfen ya lütfen tekmeyi bas şuna. arabayı vurmasından korkuyorum demişsin. araba sürekli onda mı? bir bahaneyle elindeki sana ait tüm varlığını al. hemen kurtul bu adamdan.

sinirden saçımı başımı yolacağım. şunu merak ettim, siz çalışıyorsunuz mesela, o gün içerisinde napıyor? öyle gezip dolaşıyor mu?

Benim anlayamadığım bizden ne istiyorsunuz?
Sana akıl fikir vermeye kalksak kızıyorsun?
Korka korka yazıyorum artık..
Neyse..
Tek kelime ile özetlemek gerekirse..
Kaç..
Hemde hemen ordan koşarak uzaklaşın..
Piskopat ruhlu kan emici ş....
Çok sinirlendim ya.. :47::47:

benim demek istediğimi anlamadın ama neyse adama gelelim adamı terk edeceksin tehdit taciz ya da saldırı olursada savcılığa gideceksin olay bu yapılacak başka bişey yok

ya kızlar konu sahibi kırılmasın ama adam mı yoktu böyle asalak tembel kendini bişey sanan birini buldun hani adamda ne özellik var anlattıkların elle tutulur değil ki

Back
X