• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

Allah eminim gönlüne göre birini çıkaracaktır karşına.sen Allahtan iste.onun lutfuna sığın.etraf insi şeytanlarla dolu.bir derdin olursa açarsın bir konu biz sana yardımcı oluruz.

zaten bunaldıkça zorda kaldıkça açıp kuran okuyorum dua ediyorum en hayırlısını ver en az zararla kurtar yardımcı ol diyorum rabbime.

benim kendi içimde çözemediğim nokta, yüzüne ayrılcam diyince sıkıntı oluyor bu böyle olmayacak belli, eee başka ne yapsam nasıl yapsam bilemiyorum, çocuklarımı bir geceliğine anneme bıraksam o gece taşınsam diyorum, ama bu işin birde gidip ev bakması var o nasıl olacak nasıl çıkarım evden bu konuda çaresizim. Markete gidiyorum ona haber verip, 3 dakika sonra yanımda bitiyo, market yahu, ev alışverişi, ona bile gidemez oldum m.. s tan online sipariş verdiriyor. Anneme gidiyorum orda kalıyorum 1 gece çocuklarımla, ablamlar falan geldiğinde toplaşıyoruz öyle. 2 hafta önce gece yatıyorum annemde saat 1,30 aradı napıyosun, yatıyorum, aşağı in bakim annendemisin gerçekten. indim baktı gitti. böyle hasta biri

birinin sana akıl vereceğinden korkuyor ya da onu araştıracağından bu haller pek normal değil.

önce depo gibi bir yer bulup eşyaları oraya tıkacaksın.bir süre annenlerde yaşayacaksın.bundan sonra böyle birlikte yaşayacağız annemlerle diyeceksin .sonra yavaş yavaş ve gerekirse polisten yardım alacaksın.bu adam bana yapıştı beni tehdit ediyor diye.çünkü yapılanlar düpe düz tehdit

hepsini okumaya inan yüreğim yetmedi.
ya bu adam seni tepe tepe kullanıyor. ayy sen herifin ailesine evlatlarının rızkını nasıl gönderirsin.
arabanı onun emrine verip de çocuklarını nasıl arabaya muhtaç edersin?
adama değil sana çok kızgınım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bir fevri yazdım ama aklını başına al arkadaşım. sana yazık değil mi? bu nasıl bir adam diye sorgulamadın mı hiç?
hadi kendini boş ver ya çocukların???????????????????

Son düzenleme:
benim kendi içimde çözemediğim nokta, yüzüne ayrılcam diyince sıkıntı oluyor bu böyle olmayacak belli, eee başka ne yapsam nasıl yapsam bilemiyorum, çocuklarımı bir geceliğine anneme bıraksam o gece taşınsam diyorum, ama bu işin birde gidip ev bakması var o nasıl olacak nasıl çıkarım evden bu konuda çaresizim. Markete gidiyorum ona haber verip, 3 dakika sonra yanımda bitiyo, market yahu, ev alışverişi, ona bile gidemez oldum m.. s tan online sipariş verdiriyor. Anneme gidiyorum orda kalıyorum 1 gece çocuklarımla, ablamlar falan geldiğinde toplaşıyoruz öyle. 2 hafta önce gece yatıyorum annemde saat 1,30 aradı napıyosun, yatıyorum, aşağı in bakim annendemisin gerçekten. indim baktı gitti. böyle hasta biri

O zaman nasıl bir ev istediğini annen bilir annenler bir ev bulacak, herşey hazırlanacak gece taşınacaksın, yada bir arkadaşın dediği gibi tatile falan gönderip bir şekilde uzaklaştıracaksın, Allah korusun çocuklarına falan bir zarar verir. Böylelerinden korkulur.

Beni de güldürdün minnoş:1:Canım sen bence haline çok şükret.

Söylediğine katılıyorum madem kurtulmak istiyor onun yolunu bulmak lazım.

Yahu ben eskiden gelinlik modelleri, düğün, kına vs o konularda dolaşırdım. Şimdiyse buraları okuyorum sadece:1:

Off işin en zor kısmı da o işte.. Tek başına bu işleri halletmesi zor, etrafında ona yardımcı olan birileri olur inş.

anladığım kadarıyla haliniz vaktiniz yerinde şansınız var bu yüzden.. bir gece çocuklarınızı da alın bir otele yerleşin yada kardeşinizle kalın... eviniz boş kalsın bi süre hemen evi taşımayın çünkü ev taşınırken kamyonu takip edebilir yakanızı kolay bırakacağını hiç sanmıyorum hem elinden bu imkanlar gittiği için hem de sizin gözünüz açıldığı için kaybettiğinden çıldıracaktır.ev şuan en hasas konu bence çünkü çocuklarınız var her ihtimale karşı güvende tutmaya çalışın. 2 3 hafta sonra yine bir gece siz orada yokken evi taşıtın yeni taşındığınz eve de hemen geçmeyin.. o da biraz sakinleyip belki yorulur bu sürede.
arabanın yedek anahtarı sizde var mı bılmıyorum ama garaja geldiğinde kardeşinize söyleyin alsın gitsin bi otoparka parketsin sakın onun olsun aman diye düşünmeyin o adama 50 kuruş dahi bırakmayın!

yedek anahtarı bende, evi değiştirince ikametgahtan falan bulunabiliyormu acaba, olmazsa bir süre ikametgahımı annemde gösteririm, evide ben bulsam kardeşlerim gidip baksa, iş kontrata kalsa bir tek, şimdi siz yazınca geldi aklıma, ben çıkamıyorum ama belki bizimkiler bakabilir benim yerime.

birinin sana akıl vereceğinden korkuyor ya da onu araştıracağından bu haller pek normal değil.

önce depo gibi bir yer bulup eşyaları oraya tıkacaksın.bir süre annenlerde yaşayacaksın.bundan sonra böyle birlikte yaşayacağız annemlerle diyeceksin .sonra yavaş yavaş ve gerekirse polisten yardım alacaksın.bu adam bana yapıştı beni tehdit ediyor diye.çünkü yapılanlar düpe düz tehdit

evet kardeşimde öyle diyor, biri sana akıl vermesin diye herkezle irtibatını koparttırdı diyor. Hiçbir arkadaşımla görüştürmüyor hiç ama hiç kimse ailem ve çocuklarım sadece. aileme gideceğim zamanda tembihliyor bizle ilgili birşey anlatma sakın diye. bunu kardeşime söyledim. biz akıl veririz diye öyle yapıyor sana diyor.

yedek anahtarı bende, evi değiştirince ikametgahtan falan bulunabiliyormu acaba, olmazsa bir süre ikametgahımı annemde gösteririm, evide ben bulsam kardeşlerim gidip baksa, iş kontrata kalsa bir tek, şimdi siz yazınca geldi aklıma, ben çıkamıyorum ama belki bizimkiler bakabilir benim yerime.

ayy bu konu gerçek mi diye şüphelenmeye başladım.çünkü gerçekten çok garip davranıyorsunuz.dağ başı mı burası? aileniz felan bu durumda bir şey yapmıyor mu?

evet kardeşimde öyle diyor, biri sana akıl vermesin diye herkezle irtibatını koparttırdı diyor. Hiçbir arkadaşımla görüştürmüyor hiç ama hiç kimse ailem ve çocuklarım sadece. aileme gideceğim zamanda tembihliyor bizle ilgili birşey anlatma sakın diye. bunu kardeşime söyledim. biz akıl veririz diye öyle yapıyor sana diyor.

suç sizin.boşandığınız eşinizin bunlardan haberi olsa çocukları elinizden alır biliyor musunuz?

Madem ki isin borsa uzerine,o zaman sana bir bahane.araba senin bahcede gece.yedek anahtarla al gotur baska yere.telefon et buna borsada cok buyuk oynadigini,herseyini kaybettigini yolsuzluk vs yanlis isler yaptigini hapse bile girebilecegini soyle.o gece de oradan tasin.nasilsa sen genelde evden calisiyorsun.cocuklari da tanimiyor.
Boyle asalak tipler boyle bir durumda cok guzel tuyerler.para yoksa napsin seni.
Cinsellk de yok madem ne bagin var bu pisligi cekecek.

bu hiç aklıma gelmemişti bunu detaylıca düşünücem Çok Teşekkürler

arkadaşım çıkamıyorum ne demek:53::53: o kim oluyor ki bu kadar korkuyorsun. baban kardeşin abin yok mu? birileri çeksin şunun kulağını. hiç olmadı koruma tut kendine. bu ne yaa.. demek durum çok ciddi:53:

yok kızlar olmayacak konuyu terk ediyorum benim için pek gerçekçi değil

hatun bir de borsacıymış, akıl karıı değil bu olanlar.7-8 yaşındaki çocuk bile daha iyisini bilir

hatun bir de borsacıymış, akıl karıı değil bu olanlar.7-8 yaşındaki çocuk bile daha iyisini bilir

borsacı mıymış??borsacı insanlar hep mantıkları ön planlanda olan kişilerdir ve analatik düşünürler..
bu işte ciddi bir tezat var.
çocukları görmeyeceksin demiş bir de... yani dünyada yavrum bir taraf geri kalan ne var ne yok annem babam dahil hepsi bir taraf...
bu lafta sonra insan arkasına bakmadan gider zaten de anlamadım.

ayy bu konu gerçek mi diye şüphelenmeye başladım.çünkü gerçekten çok garip davranıyorsunuz.dağ başı mı burası? aileniz felan bu durumda bir şey yapmıyor mu?

anlatamıyorumki utancımdan, annem çok uyardı beni dinlemedim, sadece kardeşim biliyor, onu çağırıcam bu akşam yanıma, gitsin annemlerede anlatsın, bu adam ailesinden çok korkuyor, benim paramı yediklerini bir bilse önce babası mahveder onu, gitmedende bir kaç arkadaşın yazdığı gibi onu bir güzel rezil etmeliyim ailesine. herşeyi ayarladıktan sonra annesine gönderirim bir kaç ispat, kendi uğraşsın ondan sonra

Annen haklı bu adam seninle para için birlikte.arabayıda seni kıskandığı için değil kıskanıyormuş manası yapıp kullanıyor.taksiye bindiğinde kıskanmıyorda ne alaka özel arabanla gezince kıskanıyor.ailesi sizi istemiyor adam sizinle para için birlikte sizde bunun farkındasınız ayrılın bitsin.kendinizi kullandırmayın sonradan pişman olacağınız şeyi geç olmadan bitirin.

suç sizin.boşandığınız eşinizin bunlardan haberi olsa çocukları elinizden alır biliyor musunuz?

boşandığım eski eşimin ne mal olduğunu bilseniz hiç böyle demezdiniz. Ne insanlar var elin adamını tutup çocuklarının içine sokuyor nikahsız şekilde öyle yaşayıp ondanda çocuk doğuruyor, ne yapmışımki devlet benden alacakta babasına verecek, bir namussuzlukmu yapmışım, çocuklarımı ihmalmi etmişim, çocuklarımın psikolojisini olumsuzmu etkilemişim onları mağdurmu etmişim ????

annenizden babanızdan ve kardeşlerinizden yardım isteyin ev baksınlar size hatta arkadaşınızın kuzeniymiş değil mi okuduğumu yanlış hatırlamıyorsam eğer arkadaşınızla konuşun durumu anlatın bian önce kurtulun ilk başta ayrı bir eve çıkmayın bi arkadaşında dediği gibi eşyalarınızı bi depoya koyun ve ailenizle yaşayın bi süre

peki bu duruma çocuklarınızın babasının tepkisi ne olur

ne oluyorki borsacı olunca ben insan değilmiyim ben hata yapamazmıyım ben yanlıştan dönmek için yardım isteyemezmiyim, bende etten kemiktenim, borsacıysan her zaman mantığın ön planda olmak zorunda ne kadar kötü durumla karşılaşırsan karşılaş tek başına çözebilirsin diye bir mantıkmı var, bunu yazabildiğiniz için asıl siz 7-8 yaşındaki çocuk mantığında konuşuyorsunuz

gösterebilirsiniz tabi....bence annenizde bile kalmayın o evide biliyor çünkü.. ikametgahı oraya aldırın bir otele yerleşin..
birgün çağırın annenizi kardeşinizi babanızı sizi evden alsınlar oradan bir yemeğe gidin( onlara gerçeği söylemek istemiyorsun diye) çoluk çocuk çıkın bir daha girmeyin o eve kardeşiniz halletsin her işinizi evse ev taşınmaksa taşınmak.. hepsi ard arda yapmayın ama... zaten telefon açıp sizi kontrol edip etmediğini çıldırdığını yada umursamadığını gösterecktir sakinleştiğini yada vazgeçtiğini hissedince taşının evinize..

ve o rezil etme işinide sonraya bırakın yangına körükle gitmeyin şimdilik.

borsacı mıymış??borsacı insanlar hep mantıkları ön planlanda olan kişilerdir ve analatik düşünürler..
bu işte ciddi bir tezat var.
çocukları görmeyeceksin demiş bir de... yani dünyada yavrum bir taraf geri kalan ne var ne yok annem babam dahil hepsi bir taraf...
bu lafta sonra insan arkasına bakmadan gider zaten de anlamadım.

neyin eleştirisindesiniz anlamıyorum ama belliki tüm sayfaları okumamışsınız, kulaktan dolma aradan okuduklarınızla yazıyorsunuz. Borsacı= demir gibi bir mantık, ne yaşarsa yaşasın etkilenemeyecek bir bünyemi demektir, kusura bakmayın ama çok saçma bir yorum yapmışsınız, üstelik tüm sayfaları okusaydınız çocuklarımın benim yanımda oldukları o adamı tanımadıklarını, ve dün akşam çocuklarımla ilgili söylediği laftan sonra ayrılmak istediğimi söylediğimi yanı çocuklarım bir yana dünya bir yana dediğimi görürdünüz. ya konuya tam hakim olup yorum yazın yada hiç yazmayın

Back
X