Yaklaşık üç senelik evliyiz cinsel olarak başta vajinismus tedavisi gördüm halen de bir kadın olarak cinsellik çok aradığım bir durum değil.esimde yaş 40.ben 35.misal belki oluyor üç ay cinsel birlikteligimiz olmuyor.bunu dediğimde yeni evli insanlar haftada iki birliktelik yaşıyormuş en az.bizimki anormal degılmı dediğimde tr de bunlar yalan haberler ya millet inan bizden farksız dediğin şeyler inan filmlerde.haftada iki üç yok diyor.sen bence istemiyorsun dediğimde alakası yok ben Hergun isterim diyor.her başına gectigimzde yaklaşık iki üç hafta bazen bir ay bir daha denemiyoruz.zaten bende çok meraklı olmadığım için iyi bari diyorum.ama sürekli operiz sariliriz birbirimize bunlarda sorun yok.bizim başka sorunumuzda yok
Eşim beni çok seven bir kadını güzel seven bir adam aile maddiyat bunlarda da büyük büyük sorunlarımız yok normal rutin şeyler
Burda bı kaç konu görünce dedim sanki ben.yorumlariniz için teşekkür ederim şimdiden.
Eşim beni çok seven bir kadını güzel seven bir adam aile maddiyat bunlarda da büyük büyük sorunlarımız yok normal rutin şeyler
Burda bı kaç konu görünce dedim sanki ben.yorumlariniz için teşekkür ederim şimdiden.