bunlar uyuşturucumu ??

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
1395143_389571517860530_791147539868155298_n.jpg

arkadaşlar bunu facede gördüm gerçekmi olabilir mi

çok korkunç gerçekse :KK43:

Onlar gerçek midir bilmem ama LSD diye bir uyuşturucu var, eskiden şekerlere damlatılırmış normal şekerlere ve o şekilde satılırmış. Hatta haberi olmadan o lsd'li şekeri yiyenler bile vardı. Şeker görünce aklıma direkt bu geldi.

Mesleğim Gereği bilgi sahibiyim. Extacye benziyor. Malesef kansız zehir tacirleri artık renkli yapmakla kalmıyor böyle göz boyayan şekiller veriyorlar. öyle zararlı ki. Allah korusun tüm çocukları böyle Hayatları söndüren şeylerden ve o pisliklerden uzak tutsun

Adli tıbba gerek kalmadan, kimya Laboratuvarında çok kolay bir analizle anlaşılır ne olduğu

Allah islah etsin, küçücük masum yavruları da bunlari satan pisliklerden korusun..

Ben ortaokuldaydım bu muhabbet vardı, lisedeydim yine vardı. Üniversite bitti yine vardı. Hala da aynı foto internette dönüp duruyor, bir kişi de bu hangi okul hangi şehir açıklamıyor.

Evet okul önlerinde özellikle lise önlerinde böyle şeyler satılıyor ama "şşşşttt çocuk baksana hap 5, kokoyin 10 lira" şeklinde olduğunu sanmam.

Her günün satışından payını alan polise ihbar etsek ne çıkar etmesek ne çıkar. Göz yummasalar kolay mı öyle. Şekil şemal itibariyle daha cazip hale getirmek için bu şirin şekiller oluyor ama evet o kısım doğru

Uyuşturucu yada değil bilemeyiz fakat ben bu şekilde resim paylasilmasini doğru bulmuyorum.
Interneti artık küçücük çocuklar bile kullaniyor ve resimden görüp etkilenebilirlerde şekil ve renk itibari ile.

evet işte arkadaşlar fbde önüme geleni paylaşmıyorum acaba diyorum şeker adı altında çocuklara verilirmi :KK43:
çünkü bu ş.r

herşeyi yapar
ve ben ilk kez gördüm böyle bi paylaşıp ve şok oldum

Facebook ta bazı sayfalar var, beğeni ya da paylaşım sayılarını artırmak için böyle absürd şeyler uyduruyorlar. Mümkün mü Allah aşkın öğrencilere dağıtmak fln böyle bir şeyi.

22 yıllık hayatım da bir kere olsun okul önünde uyuşturucu nasıl satılır görmedim. Üniversite de hap ı görmeyi bırakın kullanan bile görmedim . Ta kii Alanya ya tatil e gidene kadar. Kötü insanlardan korusun Rabbim bizleri evlatlarımızı..

Uyuşturucu satanlar artık resmen ortalarda geziyor. Geçen annem balkonda balınırken 15-16 yaşlarında bir çocuğu yine aynı yaşlarda birine satarken görmüş. Bağırmış kaçmışlar :KK43: Gittikçe çok daha zor.

X